En stressig dag

Ja, nu har jag en jäkla massa saker att göra idag kan jag ju tala om. Snart ska jag iväg med Agnes och hämta ut paketet från jotex som jag beställde förut med bl.a gardiner i, sen är det bara att knata iväg till det nya området & hämta ut nyckeln till lägenheten. Sen ska jag gå direkt upp & kolla hur den ser ut igen, kolla så att det är ordentligt städat & sen boka tvättstugan där =)

packade 5 till flyttkartonger igår när jag kom hem efter jobbet & jag var totalt slut efter det eftersom jag är så himla förkyld =( dessutom har jag mer saker än jag trodde. Tänkte att dom där 5 skulle räcka eftersom jag redan har packat ner så mycket men icke sa nicke, måste hämta fler !

Lit senare kommer ma & pa förbi & hämtar upp mig & Agnes för att vi sedan ska åka iväg till Ikea & handla det sista & beställa mina möbler. Jag är verkligen så trött på allt vad gäller flytt just nu, packa, packa upp..jag vill bara få ordning på allt & sen vila. Nästa vecka ska Wille ha Agnes på dagarna så då ska jag passa på att vila ut riktigt ordentligt & bara ta hand om mig själv.. Jag uppdaterar mer i helgen när tiden räcker till. Nu jäklar är det flytt som gäller för fulla muggar =)

Ha en trevlig helg så länge så hörs vi snart igen & då med bilder på nya lägenheten =)

Jävla skit...

Har jobbat hela dagen & är totalt slut nu p g a den här jädrans förkylningen & inte nog med det, självklart är det ju dags för "lingonveckan" mitt upp i allt också, lite extra smärta skadar ju inte ;)
Idag kom det in en geting på jobbet i brukarens badrum, upptäckte det då han behövde gå på toa hörde då att det surrade så jag sa-tyst direkt sen fick jag syn på det lilla fanskapet & sprang ut direkt & han skrattade ihjäl sig kan jag säga. Visserligen är han van eftersom en annan assistent också är lika rädd för getingar som jag är, ändå skrattade hon när jag berättade det för henne då hon avlöste mig, hon sa bara att hon är likadan, hahaha =)

Åh, satans värk i magen, blir galen snart !! men så fort jag loggade in på kontot så kändes det redan bättre för jag fick ut sammanlagt 13 300 denna månad, hallelulja ! visserligen har jag ju redan lagt undan 3000 på sparkontot & tänkte spara undan lite till men äntligen börjar det hända något när det gäller ekonomin..

För övrigt känner jag mig fortfarande grymt deppig & jag är väldigt känslig nu när det händer så mycket runt omkring. Att sitta på jobbet & hålla masken när man innerst inne grubblar så mycket & är så ledsen i själen känns ju inte så kul, men å andra sidan så fördriver jag hellre min tid där än här hemma, då tänker jag bara ännu mer. Kommer verkligen sakna allt, vår familj, området som jag alltid har velat bo i. Jag älskar det här stället, jag skulle verkligen kunna gå ut här mitt i natten & känna mig trygg till 100 %, nu byter jag ner mig till ett ghetto & det känns ju inte så där jätte roligt. Men huvudsaken är att Agnes mår bra, att hon har sin mamma & pappa & att jag & W sedan kan ha en fungerande relation med varandra.

Det här är den ända lösningen just nu & framtiden får utvisa hur det blir. Jag ska fokusera på Agnes nu & mig själv. Fixa mitt körkort, börja må bättre, ta hand mer om mig själv nu när jag faktiskt har tid ! men jag kommer att sakna att inte få vara med Agnes varje dag, det känns så konstigt. Jag undrar hur jag ska klara av det ?! jag kommer ju sitta hemma & stortjuta för mig själv, låsa in mig & vägra att svara i telefonen.
Ja, allt sånt som jag själv har sagt att mina kompisar som har separerat inte borde göra när dom har gjort det. Lättare sagt än gjort, man mår ju inte bättre av det men samtidigt vill jag det...Jag är bara förvirrad nu, jag hoppas jag klarar av att vara stark den här gången också för just nu pekar mitt liv neråt, så mkt som det går..

Söndag...

Idag har jag, Wille & Agnes varit iväg & handlat lite. Jag va inne i en affär & handlade mer saker till lägenheten, dörrmatta & en massa annat =) sen va vi iväg & handlade mat..Har varit ute med Agnes i parken nu också medans Wille har fixat lite här hemma =)

Imorgon är det utbildning som gäller, sen jobb på tisdag & onsdag! sen är jag ledig rätt så länge, till fredag veckan därpå så jag har tid på mig att få ordning i lägenheten, wiee =)

Uppdatering

Jag har väl inte uppdaterat något sen i torsdags nu tror jag ? *senil*. Nåväl i torsdags var jag & Ange på apoteket & handlade lite saker. Efter det kände jag mig grymt uttråkad så jag & Agnes åkte iväg till en kompis & hennes son & meningen var ju egentligen att vi skulle vara hemma till lunch igen eftersom min kusin kanske skulle komma förbi, men så blev det inte. Vi kom hem först vid 3 tiden eftersom min kusin & jag ställde in allt, det skulle bli stressigt eftersom hon skulle iväg & hade en tid att passa ! hade i alla fall en väldigt trevlig, mysig dag där ute i parken i solen =)

Igår jobbade jag & i vanliga fall är jag hemma efter 5(om pappa hämtar mig) vilket han gjorde igår men det hade varit en stor olycka så det var KAOS överallt där vi åkte i princip, väldigt långa köer så jag kom hem halv 7 igår. Stod om olyckan på aftonbladet igår, en riktigt hemsk sådan, en person omkom & bilar hade börjat brinna ! tänk vad hemskt egentligen, att vara på väg hem från jobbet t.ex & tänka att det ska bli himla skönt att komma hem & så plötsligt smäller det & livet tar slut. Man ska verkligen leva varje dag & njuta av livet för helt plötsligt kan det ta slut utan att man är förberedd på det !

Idag har Agnes spenderat sin dag hos min syster & hennes pojkvän medans jag har varit på Ikea & rusta & handlat saker till lägenheten, har inte alls mycket kvar att handla nu & det känns riktigt skönt =) Wille har passat på att måla i sovrummet medans vi har varit borta. Har även rensat ur Agnes rum eftersom det såg ut som fan där på ren svenska. Har ju packat lite flyttkartonger & jag gjorde det i hennes rum & där har dom stått sen dess men nu är dom borta !

Här kommer lite bilder från i torsdags:



















Ha en trevlig lördags kväll allihopa!

Godmorgon vänner

Idag har jag vaknat på rätt sida & är på bra humör =). Konstigt egentligen eftersom jag faktiskt lägger mig runt 23 på kvällarna & vaknar som en väckarklocka innan 7 dagen efter !

Idag är en sån där dag då jag bara känner att jag blickar framåt & tänker på allt positivt med det. Jag tänker aldrig återvända till det förflutna, aldrig mer. Nu är jag singel & jag trivs oerhört bra med det, jag har ju faktiskt inte varit det på 7 hela år ! tänk, jag var 17 år när jag gick in i ett förhållande & när det sedan tog slut så gick jag i princip direkt in i nästa med Wille.
Nej, nu ska jag ta hand om mig själv & Agnes & slippa tänka på någon annan & det ska bli väldigt skönt faktiskt.

Idag hade jag tänkt att promenera ner till centrum med min lilla tjej & handla lite på apoteket. Måste för övrigt in & "storhandla" där snart. Handla saker till både mig & Agnes så man har allting hemma sen i nya lägenheten =)..men idag blir det bara lypsyl, som är jag är sjukt beroende av. Jag kan "smeta" på mig det flera gånger om dagen, mina läppar är verkligen beroende av sånt. Någon mer som har ett sånt beroende ? =) efter det har jag iaf tänkt att spendera vår dag i parken & möjligtvis gå på en promenad faktiskt.

Sitter verkligen & tänker mycket på lägenheten nu, imorgon är det bara 1 vecka kvar ! & samtidigt får jag lite panik eftersom jag måste packa vidare, packa ner det sista snart. Jag vet  ju verkligen precis hur jag vill göra om i lägenheten & ni kommer självklart att få se före & efter bilder =)
jag måste dock börja jobba lite extra nu för att kunna gå & köpa sånt jag vill ha & så vill jag ju faktiskt kunna unna mig & Agnes lite saker !
nu ska jag vara med Agnes & sen ska vi hoppa in i duschen både hon & jag för att sedan röra oss ner mot centrum..

Ha en underbar förmiddag, kram på er !

Här kommer en bild på pluttan från imorse:







Onsdag

Idag händer det inte så mycket hos oss. Ska handla igen på morgonen & sen är det tvättstuga som gäller ! åh, ser verkligen fram emot till helgen då jag, mamma & pappa ska åka iväg & handla dom sista små sakerna till Agnes & min lägenhet, det känns så overkligt jag har en alldeles egen lägenhet nu. Känslorna är blandade, ju närmre jag kommer inflyttningsdatumet dessto mer dåligt mår jag.

Den här väntan gör mig galen rent ut sakt !Kan inte riktigt beskriva hur jag känner för jag känner så mycket på en & samma gång glad, arg, besviken, lycklig..Ja, som en berg & dalbana går det.

Jag hade inte direkt planerat att det skulle bli så här, det vill förmodligen inte någon när man har valt att skaffa barn med just den människan. För tänk hur många man egentligen har känt att det inte känns bra med, att det liksom inte skulle funka att ha barn med just den människan & så en dag står det en människa där som är helt perfekt i dina ögon. Som du vill leva resten av ditt liv med, bilda familj med, köpa hus & allt som hör till (inte för alla kanske). Så rasar allt bara samman & ingenting blir längre som du hade önskat & hoppats på.

Men nu är det också så här att det är den bästa lösningen för oss, speciellt för Agnes. Jag vill inte att hon ska växa upp med en mamma & pappa som bråkar medans hon hör & ser på ! mina föräldrar bråkade Aldrig framför oss barn när vi var små, aldrig. & jag kan bara tänka mig hur jag hade mått eftersom jag har vänner/släkt som har upplevt sådant & dom kommer fortfarande ihåg det, trots att dom är vuxna idag & det är så himla hemskt. Alla par bråkar, men ibland går det för långt.
Dessutom blir inte barnen lyckligare & mår bättre av att 2 föräldrar bor ihop & bråkar, då är det bättre att vara lyckliga & må bra fast på skilda håll !

Jag förstår mig heller inte på såna människor som döljer att det inte är bra i förhållandet utan lever på som vanligt som om allting är så bra & bara försöker hålla upp den här fasaden hela tiden, jag förstår inte hur dom klarar av det, sånt avskyr jag. Men det är så klart för att dom ska slippa bli ifrågasatta om situationen.
Jag har hela tiden varit öppen om det mesta mot mina vänner & min familj om hur läget har varit, kanske inte om allt eftersom att man faktiskt vill behålla vissa privata saker för sig själv. Men jag berättade redan innan jag började söka egen lägenhet att jag förmodligen kommer att leta efter eget & om jag blir erbjuden en lägenhet så kommer jag att flytta.

Jag känner faktiskt att ju tidigare man berättar dessto mindre ifrågasatt blir man sen, då har man iaf förvarnat. Måste vara jobbigt för dom som har levt upp till den där fasaden & levt som den perfekta kärnfamiljen utåt. Hur förvånade kommer inte människor att bli då när man helt plötsligt säger att man ska flytta isär! jag säger inte direkt att alla måste vara öppna & tala om sitt privatliv, vill man inte så vill man inte.
Men jag är iaf väldigt glad över att jag har "förvarnat" min familj för att slippa bli påhoppad sen med frågor om varför & såna saker. Man mår nog redan tillräckligt dåligt i början & jag skulle aldrig orka stå & förklara för alla om varför det blev som det blev. Man är inte misslyckad bara för att man inte klarar av att leva tillsammans längre !

Men varför är människor så himla rädda, stå på er istället & säg som det är ! jag menar, hur många par med barn är det inte som separerar ?! det är nog vanligare att man gör det än att man bor ihop har jag en känsla av.

Här kommer en bild på min fina sessa som jag tog nyss:


Agnes med sin ville viking flaska =)


Skogsmulle

Ja ni, jag måste verkligen gå till frisören imorgon & boka tid innan vi flyttar för både mig & Agnes, framför allt för min dotters skulle som snart ser ut som "skogsmulle" med hennes hår. Jag har faktiskt inte klippt hennes hår nångång sen hon föddes, förutom luggen då.
Nu är det nog ganska så dags att ta tag i det & fixa till hennes hår lite =) iaf topparna. & jag måste klippa luggen igen så jag ser nånting & även resten av håret snart igen.

Mitt hår växer verkligen som ogräs, snabbt & Agnes verkar ha ärvt det från mig eftersom hennes hår bara blir längre & längre, snart täcker det väl blöjrumpan också =).

Älskar verkligen hennes blonda, fina hår med små lockar i. Ibland har hon till & med små söta "korkskruvar" i det, speciellt efter att hon har duschat eller badat.

För övrigt så har vi ätit middag nu & sötnosen har fått bada =) Här kommer en bild på hennes blonda kaluffs som till & med är längre än mitt eget hår;


Tisdag eftermiddag

Agnes ligger & sover lite för sen middag nu men jag vill inte hålla henne vaken eftersom lillskruttan var trött men hon får dock inte sova så länge idag !
Jag har hunnit duscha, fixa med tvätten & har satt på potatisen. Idag blir det lax, potatis, sås & sallad.

Agnes & jag har även hunnit handla imorse (jag kom iväg!) & varit ute i parken. Måste bara säga att hon har blivit så stor nu min skrutt. För det första ska hon ju alltid ta på sig själv, sällan man får hjälpa till & väldigt ofta jag får jaga henne genom lägenheten för att ens komma iväg med henne (men det har väl också med trotsen & "kan själv" att göra fast hon säger mig ist!) & inte nog med det, idag när vi var ute i parken så skulle hon gå upp själv för trapporna till rutchkanan, jag fick inte ens stå bakom henne. När jag kom för nära henne sa hon hög- nej mamma, STANNA ! jaha, här ska mna tydligen lyda order nu också :)

 Här kommer lite bilder som togs i söndags när vi skulle åka till mina föräldrar & bilder tagna idag:


En glad tjej med pippiflätor & blåmärke på kinden, som hon fick när hon slog i sängen


Sötis


Ange & pippi på väg till lekparken




























Jag orkar inte..

gååå, kan inte nån komma & sparka mig i röven ?! jag måste verkligen gå iväg till affären & handla lite men jag är trött just nu. Usch vad jag hatar såna hära dagar när man är helt slut i huvudet & inte orkar göra nånting. Jag vill ha samma energi som Agnes som alltid är pigg! jag känner mig som en 80 årig pensionär just nu..jag kanske behöver en rullator snart också ? alltid värt att tänka på ;)

Hemma igen efter natten

Första natten jag var borta från Agnes & det kändes så hemskt igår att lämna henne för en hel natt & bara åka iväg, även fast det var med hennes pappa. Men tydligen hade det gått super & nu känns det mycket bättre !

på jobbet har det gått super, hade en trevlig kväll där som alltid =)..Vaknade ett x antal ggr inatt bara men det är ju nån "skada" jag har fått sen jag fick lillskruttan eftersom hon väcker mig varje natt & ibland vaknar jag till & med automatiskt utan att hon har väckt mig, konstigt det där.
Är himla seg just nu men jag kan också tala om att det var SÅ skönt att åka hem imorse & se alla andra människor som förmodligen var på väg till sina jobb, hah ! rätt skönt att jobba natt på så sätt. Så länge man sover för sen har man ju en helt ledig dag & det skadar ju inte ;)

Idag ska jag & Agnes åka iväg en sväng till mina föräldrar är det tänkt, ska förmodligen äta middag där också & imorgon är det dags för jobb igen!

Ha en trevlig dag !


Mer jobb

nu ringde dom från jobbet & frågade om jag även kunde jobba natt, vilket innebär att jag jobbar från nu på eftermiddagen tills imorgon bitti. Först tvekade jag men sen tänkte jag att det är likabra, så slipper jag förlora massa pengar så nu blir det ett extra lååångt pass =)..

ha en trevlig helg !

Jobb & sjukt jävla trött

Har precis kommit hem från centrum. Jag, Wille & Agnes va & köpte ett par skor till henne. Hello kitty vart det =)

Idag är jag sjukt trött, blir bara tröttare & tröttare *suck*! men det är bara att släpa sig iväg till jobbet, ska bli kul iaf =)

Ha en trevlig dag !

Imorgon är det back tooo work som gäller =)

Idag har det varit himla fint väder & jag har passat på att va ute i parken med Agnes eftersom jag gav Wille sovmorgon imorse. Min kusin va förbi en sväng också vilket var trevligt eftersom vi tyvärr inte ses så ofta längre =/..Jag & Wille åkte sedan iväg med Agnes till 4h-gården vilket var uppskattat av Ange. Efter det åkte vi iväg & tvättade bilen & Agnes vart livrädd för alla borstar som omringade bilen & hon har pratat om det jätte mycket sen vi åkte därifrån, värsta upplevelsen för henne =) sen åkte vi iväg & handlade en massa godis & tänkte ha myskväll här ikväll med lillskruttan !

Imorgon är det dags att jobba igen, jobbar kväll vilket är rätt skönt..börjar ju sent så jag hinner umgås lite med Agnes under dagen..Sen är det ju en helg & det blir ju extra ob + ob för att det är kväll *klirr i kassan*..

Wille boy håller på med maten just nu, ska äta grillspett ikväll, SÅ gott..Jag lär svulla som en gris kan jag säga =)
Vi har iaf bestämt oss för att vi ska bo ihop nu tills jag flyttar vilket känns skönt, det är ju bara 2 veckor kvar nu!!

På söndag ska vi åka iväg & köpa skor till Ange också, frågan är bara vem som kommer att välja ut skorna, hon eller vi ?! jag tror att det blir lilla damen som kommer att välja ut ett par eftersom hon bestämmer vilka kläder hon ska ha på sig här hemma =) & nästa helg ska vi sticka iväg & köpa grejer till min lägenhet & Wille ska köpa färg hit..

Ha en trevlig kväll, gluttisar ;)


Sjukling, sökt nytt jobb & lite till

Skulle ha jobbat igår & idag men igår när jag vaknade så var jag helt konstig i huvudet , så som jag kände förut. Jag var inte riktigt snurrig men jag gick helt snett & det kändes skit skumt. Gjorde mig iaf i ordning som vanligt & hade tänkt åka iväg men 45 minuter innan jag började kände jag att det bara inte gick så jag ringde upp jobbet & berättade att jag mådde dåligt & blev hemma den dagen & idag så klart. Nu känner jag mig väl något bättre & jag tror att det har att göra med hur jag har mått psykiskt. Nu är det snart dags för flytt, stressigt med andra ord & framförallt verkligt ! mycket ska planeras, handlas m.m.

Igår satt jag även & tittade på jobb på ams, jag skulle vilja ha ETT fast jobb där jag vet hur jag jobbar varje dag & inte blir inringd eller tillfrågad hur jag kan jobba. Jobbet ligger i närheten av där jag bor, gångavstånd vilket gör att jag skulle slippa stressa ihjäl mig på morgonen & jag tjänar lite extra pengar eftersom jag inte behöver köpa busskort. Så nu håller jag tummarna för mig själv att dom åtminstonde hör av sig & jag får komma på intervju..

Idag blir det en vilodag för min del, Agnes är hos dagmamman & Wille är på möte..Sitter & kollar lite på nätet på din sko & skopunkten, behöver verkligen köpa nya skor till Agnes nu, får se om vi hinner åka förbi nån butik på söndag när jag är ledig..

ha en bra dag !

Jobb, brand i centrum & ett blåslaget barn

Så var denna dag över, iaf på jobbet. Va faktiskt riktigt skönt att åka iväg imorse, lite människor ute & man slapp trängas på bussen, det är ju positivt att jobba på röda dagar ibland =)

Wille & Agnes hämtade upp mig & vi åkte iväg direkt till affären. Agnes hade somnat i bilen, lillskruttan. Förövrigt så hade hon ramlat in i sänggaveln idag när Agnes & Wille lekte i sängen så nu har hon ett stort blåmärke på kinden, inge kul alls =(

Åkte förbi centrum på vägen hem & där brann det tydligen, brandlarmet var i gång & dom har utrymt hela centrum =/

Nu är det dags att börja med maten

Ha det super !


Tillbaka till verkligheten igen

Idag har jag packat vidare lite här men denna gång i lägenheten. Är faktiskt tidigt ute, annars brukar det nästan bli så att man har fått göra det i sista stund, typ 1 vecka innan. Skönt att ha gjort lite nu iaf. har varit ute med Agnes idag också i det vackra vädret, så skönt!

Imorgon går man tillbaka till verkligheten igen & börjar jobba. Är bara ledig torsdag & söndag nästa vecka. Men veckan går ju undan, det brukar den göra & när jag väl är på jobbet är det oftast alltid kul att vara där =) slutar ju tidigt imorgon också så dagen är inte direkt över när jag kommer hem utan jag tänkte faktiskt att jag & Wille skulle åka till 4H om dom har öppet, annars blir det en sväng till parken. Hoppas bara att vädret är likabra som det har varit dom senaste dagarna.
Nu är det dags att börja med middagen sen ska jag & Agnes hoppa in i duschen.

Ha en fortsatt trevlig dag !

Packning, parken & shopping på nätet =)

Nu är jag äntligen färdig med packningen på vinden & i källaren, härligt ! idag har det ju varit riktigt skönt ute, sommarvärme nästan så jag, min syrra & hennes kille var ute i parken med Agnes där hon även åt sitt mellanmål. Passade också på att beställa lite saker på nätet nyss, från jotex..självklart till vår nya lägenhet =)

Här kommer bilder på sakerna jag köpte, det var inte mycket direkt men det får duga så länge =)


Fransgardiner, vita till köket & svarta till vardagsrummet =)


Prinsesskrokar till Agnes "rum"


& så självklart en prinsesskudde till sessan =)

Tänkte beställa en prinsess spegel också som hör till krokarna men jag vågade inte, man vet aldrig vad so händer under leveransen, den kan ju gå sönder så jag får köpa en spegel till henne någon annanstans.

Just nu sover skruttan. Hon somnade redan vid halv 7, helst utslagen efter en dag full med äventyr. Imorgon fortsätter packandet.

Ha en trevlig kväll & sov så sött =)

Lördag

Just nu befinner sig jag & Agnes hos mina föräldrar, vi kom hit redan i torsdags & kommer förmodligen att stanna här nu tills vi flyttar till vår nya lägenhet den 1:a maj ! ska åka hem idag & packa ihop lite saker tänkte jag, sen bär flyttlasset av..Snart flyttar vi äntligen till eget, ska bli SÅ mysigt =) & ni kommer så klart att få följa med på min "resa" hela tiden. Skönt när allting är färdigt & vi har börjat känna oss som hemma där

Igår jobbade jag ju & jag var himla trött efter det kan jag säga. Lite senare på kvällen kom mina 2 bästa vänner över, Lasse & Natta. Vi snackade gamla minnen & hade jätte trevligt & jag sa till Lasse brasse att vi måste återuppleva gamla minnen igen & samla ihop hela gänget som vi umgicks med förut..kommer ihåg när vi var 17 & satt på hans tomt hela sommaren i princip & bara var, solade snackade, skrattade & njöt av livet. Oj vad jag saknar den tiden så det ska bli härligt att få sitta där i sommar igen & bara njuta =)

Nu måste jag göra mig & Agnes i ordning för snart ska vi åka, idag är en bra dag för min del. Vaknade på rätt sida, tror inte Agnes har väckt mig nånting alls inatt faktiskt så jag känner mig utvilad

Ha en mysig lördag !

Vilken tur att man har ett barn med bra minne =)

Herregud vilken abstinens jag har haft idag. Som dom flesta vet så snusar jag (tyvärr). Jag hade ett uppehåll under graviditeten men började sen igen. Nu till det roliga iaf. Igår tappade jag bort 1 av mitt favoritsnus som jag har haft svårt att få tag i men Äntligen hittade det i måndags. Jag har letat som en idiot överallt, vänt upp & ner på hela lägenheten känns det som men utan resultat. Jag frågade Agnes igår om hon hade tagit min dosa & då gav hon inte mig något ordentligt svar så jag struntade i det & letade vidare, jag har en hög tendens av att lägga ifrån mig saker & sen inte komma ihåg vart jag har lagt dom! men nu frågade jag idag igen & då gick hon iväg & kom sen tillbaka, med mitt snus !! jag blev helt paff, hur kunde hon hitta det men inte jag ?! jag har verkligen letat överallt trodde jag, men tydligen inte. Jag sa just till min kompis att hon kanske har något gömställe där hon förvarar saker som t.ex godis, haha. Ja, vilken tur att hon har ett bättre minne än vad jag har. En stackars 2 åring som måste hitta sin snart 25 åriga mammas saker =)

Här kommer lite bilder:


Agnes & Emelies son, gullungar !


hihi


Min lilla korv & hennes docka =)


Äter paprika

Ha nu en 3-vlig kväll allihopa !





Onsdag

Lämnade Agnes hos dagmamman imorse så att jag får lite tid för mig själv idag. Kom hem & la mig på soffan ett tag eftersom jag var helt slut, gick upp för den där låååånga backen på vägen hem & jag var helt slut när jag äntligen kom upp, snacka om att man har dålig kondis, nästan så att man skäms !

Har bäddat rent i våra sängar nu, diskat & satt i gång en maskin med tvätt. Tänkte springa iväg en snabbis till affären nu & köpa lite saker eftersom jag tänkte baka lite idag. Äggfria äppelmuffins & kakor får det bli så man kan mumsa i sig lite gott sen när Agnes är hemma igen =)

Ha en bra dag !

Det var denna dag

det känns som om jag faktiskt inte har gjort ett smack idag. Kom inte ut med Agnes förens efter lunch i det härliga vädret eftersom jag var så seg. Imorgon är det iaf dags för Agnes att gå till dagmamman igen så då är jag hemma ensam en stund & hinner fixa lite här hemma. Nu ska jag umgås med min lilla korv innan det är läggdags, vilket är snart eftersom hon inte har sovit middag idag =/

kram på er !

Hur kommer mitt liv se ut, kommer det gå åt helvete ?

Just nu funderar jag väldigt mycket, jag antar att det har att göra med att jag snart ska flytta. Jag tänker mycket mer på framtiden nu, hur det t.ex kommer att bli mellan mig & Wille. Kommer det att funka eller kommer allting att gå åt skogen ? jag känner faktiskt att jag ger upp snart &  inte tänker kämpa mer, vi har gått igenom mycket & jag har alltid kämpat för att det ska funka men frågan är, hur länge orkar man ?
jag tycker att det ska bli skönt att bo ensam iaf & vara ifrån varandra ! jag kan fokusera på bara mig & Agnes & sen har jag ju sattit upp mål för mig själv som jag ska uppnå innan året är slut !

Sen vet jag inte hur jag ska göra med mina jobb, ska jag fortsätta eller ska jag plugga ? just nu känner jag faktiskt att jag kommer att fortsätta att jobba tills jag har fått mitt andra barn (när nu det blir) & sen efter det plugga.
Det är säkert kämpigt att plugga & ha barn men det är minst lika kämpigt att jobba & ha barn! att plugga på distans som jag isf tänker göra går inte ens att jämföra med hur en dag i mitt liv ser ut efter jobbet där jag slutar klockan 5, är hemma vid 6, hämta upp Agnes hos dagmamman & sen åka hem & laga mat, sen är det ju läggdags för henne i princip =(...

Nåja, det finns alltid en mening med dom beslut man tar här i livet, så är det bara ! jag vill bygga upp mitt liv helt & hållet innan jag börjar studera. Jag vill för det första inte ens bo där jag & Agnes ska bo, jag vill köpa något på ett bättre ställe till oss !

Anyway, idag ska vi iväg & träffa en kompis eftersom Agnes är hemma med mig idag. Nästa vecka jobbar jag 6 dagar igen men jag tänker avboka ett pass, jag får ångest av att aldrig få tid med Agnes! jag är inte ledig 1 dag nästa vecka. Visst, på tordsdag men då ska jag på möte med jobbet & då går den dagen bort *SUCK*..ibland undrar jag vad jag har gett mig in på..måste man jobba ihjäl sig för att kunna klara sig ekonomiskt när man blir ensam sen ?! jag ska försöka boka in mina tider på jobbet lite bättre så jag inte förlorar allt för mycket tid med min prinsessa

Ha en bra dag !

Helgen

Ja, igår var det ju dags att jobba igen, upp tidigt med andra ord. Jag var så jäkla trött så jag satt & gäspade halva dagen på jobbet & bad så klart om ursäkt för det. När jag kom hem gick vi ut med Agnes i parken eftersom det var så himla fint väder & jag var bara tvungen att gå ut, för min egen skull också =)..Idag är det så mer trist väder & jag känner mig något slö efter dagens jobb. Men det är så skönt att sluta så pass tidigt att hela dagen ändå inte har gått..

Imorgon är det jobb som gäller igen, sen är jag ledig ett par dagar vilket känns himla skönt ! jag måste verkligen få arslet ur vagnen & börja packa ner mer saker eftersom den stora dagen d börjar närma sig.

Jag fick höra av en person idag att området jag ska flytta till inte alls är bra, ingenting illa om vägen jag ska bo på men en bit bort. Har visserligen vetat om att det inte är ett bättre område än det jag bor i idag, så det var ju ingen nyhet & jag vet även att jag inte kommer att känna mig trygg där, tyvärr. Speciellt inte tidigt på morgonen & sent på kvällarna om jag är ute ensam. Men jag ser det som en tillfällig lösning, jag har tänkt att köpa något sen ist, bara jag får ett fast heltidsjobb så ska det ordna sig.

Nu ska jag umgås med min lilla plutt =)

Ha en fortsatt trevlig söndag !

Härligt sköna dag !

Åh, idag har det varit riktigt skönt väder ute så vi har spenderat nästan hela dagen ute & Agnes tog sig även en liten eftermiddagslur i vagnen =)..Under dagen kom först min underbara tjejkompis med hennes 7 månaders plutt hit. Vi va i parken ett tag sen så gick vi hem till oss & åt lunch, lekte lite med barnen för att sedan gå ut på promenix igen eftersom hennes plutt var trött, han slocknade direkt & Agnes ett tag därefter, sen gick vi vidare tillbaka mot parken igen =)

Senare kom en annan kompis med henne dotter som är i Agnes ålder & då fastnade vi i parken, när jag kollade på klockan hade den redan hunnit bli halv 5 så det var bara att gå hem & börja med middagen direkt. Vore det inte för att jag ska jobba imorgon hade jag gått ut med Agnes nu igen & varit ute länge ikväll, iaf till 8 bara för att det är så härligt väder men nu känner jag att jag behöver varva ner lite & "ladda" inför jobbet imorgon som jag inte alls har lust att gå till just nu *suck*..

Har funderat mer & mer på om jag faktiskt ska ta & utbilda mig till undersköterska & plugga på distans, hemifrån men kanske samtidigt ha kvar 1 jobb (om det nu funkar) & sedan för att jag då skulle hinna plugga mer till körkortet & samtidigt få spendera mer tid med Agnes vilket jag har sjukt dåligt samvete över. Ibland önskar jag att jag kunde vara hemma längre med henne, men jag är glad att hon har börjat hos dagmamman för hennes skull, där har hon sina kompisar & hon trivs så bra där ! jag kommer ha världens separationsångest efter hennes semester när hon ska vara hemma i 5 veckor, det är så svårt att lämna tillbaka henne då när man har haft henne hemma så länge =(

Ha en trevlig kväll !!

Vår ?

Nu får vi verkligen hoppas att det inte kommer mer snö, det vore ju helt sjukt i så fall. Men det skulle inte förvåna mig, eftersom jag flera gånger har drömt att det har snöat i maj, haha.

Idag ska vi ju som sagt få besök så det blir lekparken större delen utav dagen, härligt värre nu när det är så himla mysigt väder ute, man blir ju så glad då =) riktigt ruttet att jag ska jobba hela helgen bara =( jag som hade velat spendera mer tid med Agnes & åkt iväg till 4h eller något *suck*idag ska jag bara ta kort ute! jag tog med mig kameran ut igår men gölmde helt bort det eftersom jag fick jaga Agnes hela tiden, hon var överalt..förutom i lekparken i princip !

Ska snart iväg till affären & handla lite till middagen ikväll tänkte jag & strax innan lunch ska vi iväg med Lexus som ska få en lite spruta, vaccinera sig.

Ha en trevlig förmiddag !

Härlig dag idag !

Nu är tvätten fixad efter ett x antal timmar & skönt är det. Gick ut med Agnes i parken ett bra tag idag & herregud vad skönt det var ! önskade bara att jag kunde ha stannat ute lite längre men jag var tvungen att gå in p g a tvättstugan & för att Agnes skulle äta mellanmål.

Imorgon får vi iaf besök 2 gånger =) först av min kompis som kommer hit med sin lilla guldklimp som är 7 månader. Sedan av en kompis från mammagruppen som har en dotter i Agnes ålder så att dom får leka tillsammans, kul ska det bli !

Jag verkligen längtar till jag är ledig i början av maj direkt efter flytten. Ska bli så mysigt att göra i ordning lägenheten & förhoppningsvis redan börja måla om då =)Tänkte kolla på golv till hallen då också & hoppas på att jag kanske hinner lägga det på plats helgen efter det att vi har flyttat in, bara drömmer mig bort just nu =) ska bli så skönt när allting är färdigt & det känns som ett hem, ett hem som man kan trivas i =)

För övrigt Janine så är du absolut inte ensam om att ha ett jobbigt barn i trotsåldern. Agnes lyssnar inte för 5 öre oftast. T.ex när vi är ute & ska gå åt ett håll så går hon åt ett annat. Idag fick jag jaga henne upp & ner för ett par trappor säkert 5 gånger, upp & ner, upp & ner & så där höll det på ett bra tag ! & att ta på henne ibland tar evigheter eftersom hon kan själv! för att inte tala om när hon blir förbannad ute & skriker rätt ut & slänger sig på marken, eller varför inte i porten där det ekar som mest & man skäms ihjäl & bara vill in så fort som möjligt för att inte grannarna ska undra vad som sker.

Skrika kan hon den här lilla damen, ibland tror man ju nästan att man ska bli hörselskadad. Men man står ut, vi står ut eftersom vi som föräldrar måste. Det är en jobbig period, extremt jobbig men den går över & det är oftast så jag tänker när det känns som värst & jag bara har lust att lämna allt & försvinna. Men det finns faktiskt dagar då jag bara skrattar åt allt för att det är så lustigt hur arga dom kan bli & hur bestämda dom faktiskt kan vara. Det är inte ovanligt att man tappar tålamodet, det gör alla. Ingen är någon supermamma som står ut & orkar hålla skenet uppe hela tiden, belive me !

Jag har många dagar känt att jag faktiskt inte orkar mer, att jag nästan vill lämna bort henne för att jag verkligen inte står ut. Men jag älskar henne så otroligt mycket & jag vill inte vara 1 dag utan henne, inte 1 natt. Jag har världens ångest redan för hur det ska bli mellan mig & Wille & när jag förmodligen kommer att bli tvungen att lämna bort henne en hel helg till honom. Jag förstår inte hur jag ska klara av det, jag blir helt förstörd bara jag tänker på det ! jag vill alltid ha min tjej vid min sida, jag skulle inte kunna tänka mig ett liv utan Agnes, inte ens om nån skulle muta mig med alla pengar som finns i hela världen så skulle jag vilja lämna bort henne, hon är värd så mycket mer ! livet utan henne skulle vara så oerhört trist.

För mitt bland allt det där jobbiga så finns det ändå bra dagar också, deras söta skratt, deras pussar & kramar & all kärlek man ändå får utav dom. & tänk, utan oss vore dom egentligen ingenting, dom är beroende av oss. Vi ska fostra dom att bli bra människor, det kan dom inte bli utan oss föräldrar!! det är vi som guidar dom genom vägen här i livet, det är vi som vill att dom har det bra, bäst. Det är egentligen nu man ska njuta som mest, innan dom blir tonåringar & ska ut & partajja & man sitter uppe halva nätterna & är orolig som tusan över vart dom är, när dom kommer hem osv. Jag är glad så länge jag får bestämma & ha henne hos mig varje dag !!

Puss & Kram på er !

Härligt

att få spendera lite tid med Agnes igen & så jäkla skönt att få vila upp sig nu i 2 dagar sen är det bara att ladda om igen & jobba heeela helgen. Jag kommer ju vara måttligt DÖD på måndag eftersom jag ska jobba då också, fast på mitt jobb som jag hade från första början.
Börjar 7 nu i helgen vilket innebär att det bli en tidig uppgång som jag verkligen avskyr !! & sen ska jag jobba övertid en dag nu i helgen också, men vad gör man inte för pengarna ibland

Idag är det tvättstugan som gäller här för fulla muggar, måste tvätta upp den där förbannade soffklädseln som alltid lyckas bli skitig & äcklig & sen allt som vi så klart har använt =) nu på morgonen ska vi åka iväg allihopa & handla lite är det tänkt. Sen ska jag ut med min skrutta i parken också, bara hoppas på att solen vill titta fram snart så blir det lite mysigare! tyvärr hinner jag inte lägga in så mkt bilder längre, jag är verkligen riktigt dålig på det men ibland hinner jag bara skriva snabba inlägg för att sen stänga av datan så tiden räcker tyvärr inte alltid till..

Här kommer lite bilder från igår & idag:


Tyvärr vart denna bild väldigt suddig =( Neo är det iaf så klart !


Lillskit Lexus som nu har hunnit bli 4 månader =)


Min glada tös leker med klossarna


Eh va ? något förvånad kanske =)



Ha en trevlig förmiddag !

Home again..

Så var man hemma igen efter en lång dag på jobbet. Agnes & jag har ätit pannkakor idag till middag som Wille hade gjort till oss. Just nu kollar Agnes på mora träsk som hon avgudar & jag sitter & bloggar en snabbis =)

Det är ju så jädrans fint väder ute nu så man har inte ens lust att sitta inne. Funderar faktiskt på om man ska ta sig en sväng ut i parken, man vet ju inte riktigt hur länge det här vädret varar. Men å andra sidan är det en dag morgon också..Nej, nu är det dags för unga mödrar =)

Ha en trevlig kväll !


en rätt lustig sak..

som jag också har tänkt på som jag glömde nämna igår är att när jag bloggar på jobbet så blir det helt plötsligt fler läsare! inte mig emot så klart, det gör mig bara glad :) Men varför blir människor så intresserade då ? är det för att ni är nyfikna på vad jag gör på mitt jobb & va det innebär ?! nåja, alltid kul att någon läser bloggen :)

Ta hand om er, kram !

onsdag sen är det "mini semester" 2 dagar !

Sitter på jobbet just nu & snart är det dags för lunch ! har städat & fixat här & varit ute & handlat. Det är ju så himla fint väder ute nu, hoppas verkligen att våren är på g nu :) Idag är det 1 månad kvar tills jag & Agnes flyttar.
Börjar ju få panik nästa eftersom jag måste köpa mer saker OCH gå igenom mina saker på vinden & nere i lägenheten.

Skrev en lista förra veckan på allt som ska handlas & det blev ju fan ett helt A4 papper & lite till !! ibland önskar man ju att man vore miljonär & slapp tänka på pengarna hela tiden *suck*. Vissa saker är väl inte så där direkt akuta att som jag verkligen måste köpa innan vi flyttar in, jag kan ju handla lite smått även när vi har flyttat.

Det känns som om jag börjar ta på mig för mycket jobb nu, även om jag trivs väldigt bra med mina jobb(& avskyr det ibland!) så kommer alltid min dotter i första hand, prio 1 med andra ord !
just nu längtar jag faktiskt till semestern då jag får spendera mer tid med Agnes & också fixa i lägenheten. Ska ju bl.a måla om är det tänkt. Jag längtar bara tills allting är färdigt där för jag vet precis hur jag vill ha det redan :) ska bli riktigt mysigt sen när jag får balkongen inglasad också så man kan inreda det som ett mysigt uterum

Ska försöka uppdatera senare om jag hinner...

RSS 2.0