Sjukstuga:-(

Jag & minstingen har åkt på något riktigt envist virus, vi är förkylda och har ret/slemhosta. Har varit hos läkaren med både honom och mig i veckan. Han fick hostmedicin utskrivet och jag kortison nässpray. Min fina sambo är hemma hela veckan från jobbet för att avlasta lite så jag kan vila och bli frisk vilket uppskattas då det inte är så lätt att ta hand om en aktiv, krypandes bebis när man inte är på topp. Min stora tjej är hos sin pappa denna vecka, på måndag är hon här igen*längtar*! Det blir så tomt när hon inte är här, för lugnt:-( Nu dags å vila så den här förkylningen lämnar min och lillens kropp!

Uppdate:)

Mini sover, Agnes & jag har precis ätit lunch..Min fina tjej har precis klätt på sig dom kläderna hon ska ha på sig i kväll, hon är såå förväntansfull:)) kommer att bli en riktigt kul & mysig kväll:)


Nu ska vi ha lite "mor & dotter" tid:)

Puss

God morgon!

Hälsar familjen snor. Vi är sjukt snoriga, speciellt jag & Liam, min son:-(blir en lugn dag idag fram tills dess att jag och Agnes ska ut på äventyr:-) Dags för frulle! Ha en bra dag:-)

Återuppta bloggandet?

Ska i alla fall Försöka med det :) saknar faktiskt att blogga ibland, känner dock att tiden inte riktigt räcker till. Sitter & tittar tillbaka på mina gamla inlägg & tänker tillbaka, mycket minnen, ett helt annat liv:)

I skrivande stund har min stora tjej redan hinnit bli över 4 år, blir 5 år i Januari. Vart tog tiden vägen?! i Mars föddes mitt andra barn, en son. Han blir 7 månader idag:)
Jag har tagit mitt körkort, ett mål avklarat! funderingarna gäller nu vad jag ska göra efter min mammaledighet, plugga, jobba? anyway, tar dagen som den kommer:)

Idag har jag varit nere i centrum med barnen & handlat lite. Agnes fick ett nytt diadem, tjockare handskar, en tröja & mini fick nya jeans. I morgon ska jag & min fina tjej iväg på bio med en kompis & hennes jämngamla dotter, ska bli SÅ mysigt att få åka iväg med Agnes:)) ska äta middag ute tillsammans innan, ser verkligen framemot det:))

Ha det toppen!

puss & kram//Sussi

RSS 2.0