Funderingar efter en lång paus!

har inte uppdaterat på över 1 år. Förra året separerade jag från Agnes pappa vilket inte gjorde att jag mådde så himla bra. Tappade tillslut bort mig själv, tappade lusten att blogga bara. Kände att det var dags att få ta hand om Agnes & om mig själv vilket det känns som om jag inte hade gjort sen den dagen då hon föddes för vi alla behöver ju få vara oss själv & ta hand om oss själva trots att vi har fått barn, men det är så lätt att glömma det. Jag har ju så klart lite mig själv att skylla för att jag mådde dåligt så länge, jag valde att fortsätta och umgås med Agnes pappa, jag var bara förvirrad, fick panik & visste inte alls vad jag skulle göra. Jag drog bara ut på mitt lidande. Tillslut orkade jag inte mer så jag kontaktade en kurator för att be henne om råd om hur jag skulle ta mig ur den situationen för jag visste att det inte var nyttigt för nån av oss & tyvärr inte för Agnes då hon bara blev så förvirrad.

Månaderna har i alla fall gått & mycket har hänt. Jag träffade världens underbaraste människa, min själsfrände som har gjort mig till världens lyckligaste. Han är inte bara min sambo, han är min bästa vän. Han har stöttat mig när jag har mått som sämst & Aldrig gett upp hoppet om oss & jag måste bara säga att jag beundrar honom för när många killar hade backat så stod han kvar vid min sida gång på gång. Vi har köpt lägenhet ihop på ett underbart mysigt ställe, ett lugnt område. Vi planerar framtiden ihop & allt känns bara så underbart. Jag känner mig trygg, jag känner mig säker den här gången. Det här känns som ett moget förhållande där vi verkligen kan prata om Allt tillsammans & något som är speciellt bra är ju att om vi stör oss på ngt hos varandra så säger vi det, vi pratar. Utan att bråka.

I Mars blir Agnes storasyster :) 12:e mars är bebisen beräknad att anlända till denna värld, underbart! & mitt körkort som jag skulle ha tagit för läääänge sen har dragit ut på tiden alldeles för lång tid :( min lärare slutade & då kändes allt så himla ruttet så jag tappade allt & la det på hyllan. Kanske för att jag har så svårt att tro på mig själv & tro på att jag faktiskt KAN göra saker bra. Jag kan köra bil :) jag har iaf nu tagit upp körningen igen & har tänkt att köra upp snart!


En "liten" uppdatering efter så lång tid. Får se om jag orkar ta upp bloggandet igen, ska försöka. Men nu vet ni, vi mår bara bra :)

RSS 2.0