Dagarna

Natta sov ju över hos mig i förrgår & oj vad roligt vi hade =) Vi låg & pratade rätt så länge så vi somnade säkert efter 1 tiden på natten =)
Igår var vi hos Lasse & hälsade på, grillade & snackade skit =) orkar inte skriva så mycket mer just nu då det snart är dags att pysa iväg till jobbet (trots att jag har semester fortfarande!)men vad gör man inte för sitt jobb som man faktiskt älskar =)
Om ni undrar hur det går med mitt snusande så har jag inte snusat sen i måndags & mina pms-dagar är över, Dom 2 första dagarna var som värst jag var ständigt irriterad på allt & alla som kom i min närhet ! Wille åkte tillslut & köpte ett nikotin & tobaksfritt snus till mig men jag tar det knappt & jag saknar inte heller att snusa, SÅ skönt att äntligen ha slutat =)

Lite bilder till er kommer här:


Mamma & Ange på Åland


Ange plockar vinbär på tomten på Åland








Jag & Max, min syrras bebbe =)


Mysiga Åland


Kvälls promenad dagen innan vi åkte hem


Efter en shoppingtur =)

Ny klocka


Halsband där det står: Faith, Belive, Hope & Love


Nya skor


Ny väska


Jeans, 99 kr från NewYorker


Klänning, NewYorker


Tröja till Ange från Cubus


Jacka till Ange från Cubus


Topp till Ange, Lindex

Lindex jeans till min sessa

Skjorta till sessan

Kortbyxor till Ange från Cubus =)

& så här långt har jag kommit med mitt kök =)

Crazy me


Jag, Lasse & Natta. Mina fina vänner =)

Ha nu en fin dag, nu kallar jobbet !!


Besök

Just nu är Natta här. Vi har ätit middag ihop & hon ska sova här också =) I morgon åker vi iväg till vår kompis Lasse & umgås med honom hela dagen, ska bli SÅ kul =) Jag, Natta & Lasse brukade umgås mycket tillsammans när vi var runt 16,17 år.

Hoppas att ni får en underbar dag  i morgon =)


Shopping shopping

idag har jag, Agnes & Wille varit iväg & handlat kläder till alla oss 3, men mest till Ange =) köpte ett par jeans från NewYorker, en tunika/klänning & en himla fin klänning till =) ska ta kort på allt & lägga upp det här imorgon. Imorgon är det också dags att börja måla om i köket, ska bli SÅ skönt att slippa se den där spy-färgen varje morgon =)

abstinens

har jag till 1000 just nu ! har precis slutat snusa. Vet inte om alla vet att jag har gjort det men nu har jag iaf lagt av med det. Herregud, känner mig som en duracellkanin som inte vet vart jag ska ta vägen. Har lust att gå ut & springa runt för att slippa tänka på snuset. Tänk vad nikotin kan göra med än, jag känner mig helt rubbad utan det.

Kom hem från Åland idag, har haft det så där. Riktigt skitväder har det varit men skönt att vara borta ändå =)

Uppdaterar mer imorgon med bilder. Nu ska jag klättra på väggarna =)

Puss & Kram

Trött så trött

idag är jag helt borta i huvudet känns det som. Jag har såna dagar då det känns som om kroppen är vaken men hjärnan sover! idag börjar min semester & det känns faktiskt rätt skönt ändå, speciellt att jag äntligen får ägna min tid åt Agnes =)
Har precis städat här hemma, jäkligt skönt eftersom jag varken har haft tid eller ork att ta tag i det med tanke på allt jobbande. Imorgon åker vi iväg på semester till Åland, gud vad skönt det ska bli att komma ut på landet. Ska bli så mysigt att vara i ett hus med en tomt där Agnes glatt kan springa omkring & bara njuta, åh vad härligt ! måste börja packa & sen ska vi åka iväg & handla lite idag också =)

Katterna har åkt hem till Wille där dom ska bo under tiden då vi är borta, vill inte lämna dom ensamma även om min familj kan komma hit varje dag & ge dom mat, byta vatten & byta lådan. Lexus, kattungen är SÅ sällskapssjuk. Han blir galen om man är borta över en natt så det känns bättre att dom är hos Wille där dom får sällskap=) Jani, min killkompis trodde inte på mig när jag sa att han bara är 6 månader, han ser ju ut att vara över 1 år eftersom han är så stor redan, den lilla klumpen =)

Skulle egentligen ha börjat måla i mitt kök i lördags men eftersom jag tog på mig ett extra pass så blev det tyvärr inte av så nu efter Ålandsresan är det dags att ta tag i det & börja måla om, Äntligen =)
Har hittat en del saker som jag vill köpa till lägenheten också men det får bli till nästa månad eftersom jag får ite bättre lön då !

Idag fyller även Wille, Agnes pappa 29 år så grattis till dig ! ska åka iväg nånstans snart & ta en fika tillsammans är det tänkt..

Här kommer lite bilder på det jag ska köpa:


Nytt golv till köket från Rusta


Hatthylla till hallen från Rusta



Hylla till badrummet, Rusta


Kökslampa, Rusta


Spegel till hallen, Rusta


Ha en fin dag !

Alldeles strax..

så är denna dag över, ska bli skönt att få komma hem igen. Saknar Agnes så fruktansvärt mycket, imorse när jag o W lämnade henne hos hans föräldrar så började hon gråta o sa mamma flera ggr. Det är då man bara vill strunta i att gå till jobbet o åka hem igen! Men jag har inget annat val än att jobba så mycket som jag gör. Jag får ju ingen semesterersättning när jag har semester o därför måste jag slita röven av mig för att vi överhuvudtaget ska kunna gå runt ekonomiskt o ha det bra. Jag vill inte låta som någon mamma som bara tänker på pengar o ser dollartecken i ögonen o låter jobb o pengar gå före mitt fina barn. No way! Jag önskar att jag kunde jobba mindre o ändå gå runt, men det funkar inte riktigt så! Jag har redan så himla dåligt samvete över att jag tog på mig extra jobb hela helgen ist för att vara med Agnes, hade jag haft råd så hade jag självklart spenderat den tiden med henne! Får ta igen det nästa vecka, då ska vi mysa, bada, sparka boll o trycka i oss en massa glass, fast på Åland:-) Puss & Kram

Fy tusan

Vad jag blev trött nu, skulle vilja sova! Har precis städat här så nu är det rent o fint..räknade ut igår att när juli månad är över så har jag jobbat sammanlagt 139 timmar, trots att jag går på semester den 21:a, inte illa pinkat. Ska bli skönt med lite semester igen faktiskt:-) nej, nu ska jag ta det lugnt innan vi ger oss ut på äventyr:-)

God morgon kära vänner

Hoppas att ni har lika fint väder som vi har här! Sitter på jobbet just nu o bläddrar igenom lite tidningar. Ska gå ut på dagen en sväng är det tänkt. Längtar mer o mer till onsdag då vi åker iväg till Åland, ska bli skönt att komma ut på landet! Hoppas att ni får en härlig dag..

Mitt svenssonliv slutar inte här inte

nu har jag jobbat mina 5 dagar men mitt jobbande slutar inte här inte. Jag har ju jobbat sen i söndags & nästa gång jag är ledig blir först på tisdag när jag går på semester ! jag känner mig helt slut & mör i kroppen men det är bara att kämpa på eftersom det är så få dagar kvar nu !

Har fått fast anställning nu på mitt senaste jobb på halvtid. Eftersom min andra tjänst är 45 % så är jag nästan uppe i heltid, 95 % nu. Har börjat fundera på igen om jag ska säga upp mig från mitt första jobb & börja plugga till undersköterska på distans & samtidigt ha kvar mitt halvtidsjobb. Då har jag ju även tid med körkortet, vilket jag egentligen redan har, men det vore super med en utbildning =)

Nu är jag trött som en gris så snart ska jag hoppa in i duschen & sen är det god natt för min del som gäller !

Hoppas att ni har haft en trevlig dag !


Arbetsnarkoman

Jag tror att jag börjar bli det, helt ärligt. Jag sitter hela tiden o tänker på om jag ska jobba mer under semestern men måste hejda mig lite där. Jag vill ju hinna umgås med Agnes, åka till landet o sedan vila! Igår när jag kom hem hade jag fått papper från länsstyrelsen, mitt körkortstillstånd har redan kommit så i augusti ska jag ut o köra:-) o till nästa sommar har jag mitt efterlängtade körkort! Är redan nervös för hur det kommer vara att börja köra ute på vägarna men det ska nog gå bra. Dags att gå hem från jobbet om ca 1 timme o då ska jag åka direkt till donken o hämta ut en gratis sallad som man fick med i amelia tidningen med en kupong, hehe.. Ha en fin dag!

Tisdag

kom hem strax efter 8 imorse, skönt att få vara hemma lite igen eftersom jag har varit borta sen i söndags ! hann tyvärr inte uppdatera igår eftersom vi kom hem så sent & det var läggdags direkt eftersom jag skulle upp tidigt igen & jobba ett tag innan det var dags att gå hem.
Konserten igår var faktiskt så där, inte helt värdelös direkt men jag tycker nästan att dansarna höll i hela showen, man såg nästan dom mer än henne. Men det var grymt kul att få se henne live iaf =)
På vägen hem så fick vi åka med en chaufför som pratade sjukt mycket ! jag tror nästan att vi fick veta hela hans livs historia vi satt mest & skrattade eftersom alla var så trötta. Sen tyckte jag att det var dags att driva, inte ljuga utan verkligen driva. Jag är ju så som person att jag älskar att skämta med folk. T.ex Natta gick på att Mange har blivit bög, hon trodde det på fullaste allvar tills jag sa att det var ett skämt !

Anyway han sa att han var jätte trött & då blev jag lite fundersam, trött + köra bil =inte bra ! så jag sa att jag kunde ta över men att jag inte hade körkort.
Sen sa han om det stället han skulle släppa av oss på:
C- Undrar vem som har gjort dom här husen egentligen eftersom dom ser likadana ut som några hus i närheten där jag bor
Jag- Ja men det är han som sitter bredvid mig som har byggt upp allting (min brukare)
C- Oj, wow..Är det så
Jag- Ja..eller nej, jag driver bara med dig =)

Min mamma tyckte tydligen att jag var taskig men va fan, det är jag i ett nötskal. Jag kan ju inte hjälpa att vissa människor är så lättlurade =)

Tog lite bilder från konserten igår, dom blev inte så där jättebra direkt, kunde inte zooma in för då vart dom bara suddiga !


6 minuter kvar..trodde vi tills hon skulle komma in men nej, då dök det upp en massa clowner på scenen ist


Cirkus


Äntligen är den långa vänta över. Britney "hänger ner från taket"
























Showen avslutades med en massa konfetti


& vi gick hem med lite sämre hörsel än vanligt !

Bilder från i fredags:


Fina Lasse


Mange & Lasse som gör reklam för öl !


Lasse the man igen


& så en bild på mig som Lasse tog. Fy fan,jag ser ju drogpåverkad ut där !

Blev tyvärr inte så många bilder men roligt hade vi det iaf!

& så en bild på min fina prinsessa:


Agnes leker hos farmor & farfar. Farbror Nicho sitter bredvid

Ha en fi dag kära vänner !

Nu så..

Är vi på väg till konserten med Britney, ska bli himla spännande att få se henne live! Låter kanske fånigt men jag e lite nervös. Sist jag var på konsert var när jag var en liten fjortis med Natta o tittade på 5ive, när vi diggade dom till tusen o vart lite småkära i bandmedlemmarna, ni vet så där som man kan bli när man är yngre. Vår favorit var Scott kommer jag ihåg. Nå väl, jag kanske uppdaterar när vi är hemma igen om jag inte är allt för trött o mina öron tjuter:) vilken tur att jag tog med mig öronproppar, hahaha..ha en fin kväll!

Hard work work

Lite uppdatering eftersom jag inte har uppdaterat sen i fredags. Ett par kompisar kom över, vi spelade kubb o satt o snackade o hade det trevligt. Sen drog vi ner till ett uteställe i centrum o va där till 2 när dom stängde, thank god att dom stängde tidigt eftersom det var så värdelöst! 2 killkompisar sov över. Lördag dag spenderade jag hos min syrra med fika o massa onyttigt! Igår jobbade jag 11 timmar. Idag sitter jag på jobbet igen men denna gång från 08 idag till 08 imorgon. Konsert idag också, ska bli kul! Nu fick det bli lite snabb uppdatering, måste fortsätta jobba nu. Försöker skriva senare, ha en fin dag! Kram på er

Helkväll med mina fina vänner

Idag är det dags att umgås med mina kära vänner igen. Lasse, Maria, Mange, Jennifer & kanske Johan kommer också. Ska bli jättekul som vanligt =)

Kommer ta bilder & lägga upp imorgon & visa er! väntar på att Maria ska hämta upp mig sen ska vi väg till donken & handla lite mat, skulle ha gjort fläskfilé men jag orkar inte =/..

Grannarna bråkade idag igen under dagen så vi får väl se om dom håller sig lugna inatt eller om det blir ett samtal till polisen igen eller störningsjouren, det återstår att se !!

Ha en fin kväll kära vänner & kom ihåg att ni är värdefulla, kram på er !

4 timmars sömn inatt

har varit jäkla trött idag på jobbet kan jag säga. Igår när jag kom hem efter jobbet så bråkade mina grannar, tjejen i det förhållandet stod & skrek på sin kille ute på balkongen. Tänkte inte direkt mer på det förens det blev sent på kvällen & hon satte igång igen, SUCK! klockan blev bara mer & mer & ju senare, desto mer ljud. Högre bråk, smällande i dörren, slänga saker i golvet uppe i lägenheten, stå ute i trapphuset & skrika som ett as & bli sur på en granne som gick över & bad dom lägga av ! det lät ett tag som om dom pucklade på varandra, åtminstonde att tjejen pucklade på killen. 23:30 fick jag nog & ringde polisen eftersom jag skulle upp jävligt tidigt idag (började kl 7!)

Jag sprang fram & tillbaka till fönstret & bara hoppades på att dom skulle komma SNABBT som jag bad dom att göra. Människan verkar ju vara helt slut i huvudet på riktigt ! att man inte ens kan ta att en granne ber om deras respekt eftersom vissa faktiskt jobbar, då lackar kärringen ur blir skogstokig & springer fram & tillbaka ute i trapphuset & skriker på grannen som sa åt dom, kallade henne kärring & allt möjligt det var ju bara tur att hon inte kom ut ur sin lägenhet!

Halv 1 kommer polisen Äntligen till platsen! dom knackar & ringer på, men ingen öppnar. Tillslut sa dom- det är polisen, öppna dörren NU annars slår vi in den ! Hon vägrade. Eftersom jag bor i lägenheten precis under så hörde jag nästan Allt. Efter ett bra tag gav kärringen upp & öppnade.

När jag kollade sist på klockan var den halv 2 redan & jag skulle upp halv 6 !

När jag vaknade imorse så satte dom igång IGEN. Om exakt samma sak som igår- du betalar mina skulder, du betalar mina skulder. Jag hade så jävla stor lust att skrika-Jag betalar dina jävla skulder bara du håller käft !

Jag undrar bara hur långt det ska få gå & hur länge man ska få störa sina grannar så där?!
När jag var på visningen av lägenheten sa min hyresvärd att det bor alkisar i porten, men att dom bor 2-3 trappor över mig. Fine, tänkte jag då lär jag ändå inte höra nånting. Tjena tjena mittbena. Dom bor ju för fan rakt över mig!!

Jag kände mig totalt slut imorse på jobbet, det kändes som om jag skulle somna stående när som helst !tack & lov är jag ledig imorgon & på lördag, annars vet jag inte vad jag hade gjort.

Jag har bara en sak att säga: Jag längtar tills den dagen då jag är polis & får försöka skapa ordning & göra så att människor känner sig trygga för det gör inte jag i mitt hus just nu när det bor en miss psycho precis ovanför !


Trött,trött, trött

Jag är sjukt trött idag, måste bl.a vara p g a det trista vädret ute & för att jag inte är helt frisk än! Ska passa på att åka hem & vila sen eftersom Agnes kommer att vara hos Wille hela veckan, kommer sakna ihjäl mig efter min lilla tös:-( Har jag berättat att jag ska gå på B.S konstert nästa vecka?! Ska bli kul faktiskt, va flera år sen jag var på konsert nu. Senare i år ska jag & min syster gå & se på pink:-) Ha en fin dag!

På jobbet

& om 2 timmar är denna dag på jobbet över. Agnes, mamma o pappa har åkt över till min syster o ska vara ute med henne i en stor lekpark där som hon tycker om! Vi ska äta middag där o sen kör pappa hem oss. Borta bra men hemma bäst, längtar redan hem igen! Dags att jobba imorgon igen, mån-tors! På fre o lör e jag ledig så då åker jag o några kompisar iväg o tältar om vädret tillåter, ska bli himla kul:) Ha en fin dag!

Lekparken

Idag kom min kusin över en kort sväng & hälsade på & vi käkade lite sen gick vi direkt ut till lekparken. Sen ringde jag upp en kompis som var väldigt ledsen & då kom hon också dit & pratade av sig lite medans jag satt där & lyssnade & kramade om henne! jag avskyr att se mina vänner må dåligt, mår själv dåligt av det eftersom jag har varit i samma situation. Nej, tacka vet jag att vara singel det är faktiskt väldigt skönt men självklart ensamt ibland också !
Det är skönt att få kunna prata av sig med någon när man mår dåligt & självklart finns jag där =)

Vi har iaf spenderat dagen i parken, kom in för ett tag sen & snart åker jag & Agnes iväg till mina föräldrar, ska sova där eftersom jag ska jobba imorgon & dom ska passa henne.

Måste bara säga att jag har så sjukt tokiga kompisar. Ringde en kompis idag & pratade & han frågade vad jag gjorde, sa då att jag var i parken med Agnes. Då trodde han att jag var i någon park inne i stan, troligt haha. Men jag brukar ju verkligen åka till Östermalm varje dag med Agnes när hon vill ut i parken, eller inte =)

Ha en trevlig helg på er iaf !

The sun is shining..till & från :)

för ett tag sen drog det in ett regnväder här över oss, vilket kändes jäkligt skönt! passade på att öppna balkongdörren för att få in lite frisk, svalare luft för en gångs skull =) det mindre roliga var när det började blixtra & åska, Agnes blev rädd & trodde att det var ett flygplan som lät & var alldeles för nära =/

Min förkylning är värre igen eller det är snarare min hals som håller på & strular, var helt tjock i halsen igen när jag vaknade, det är på morgonen det är som värst !

Ska gå tillbaka till jobbet nu på söndag är det tänkt. Jag vet ju att jag inte kommer att vara bra tills dess men nu Måste jag verkligen jobba, det är ju en kostnadsfråga att vara hemma också, tyvärr.

Ska fortsätta leka med Agnes & tågbanan som vi har byggt ihop nu, ha en trevlig dag !

Lite bilder:


En trött & sjuk mamma som försöker vara pigg & glad


Det fina vädret håller i alla fall i sig!



Agnes fortsätter bygga på tågbanan medans mamma
 tog en paus för att skriva ett inlägg här


Önskar att man kunde få låna lite energi ifrån denna tjej!

torsdag

Idag har det inte hänt så mkt i våra liv direkt, har varit hemma med Agnes hela dagen & var ute en stund med henne i parken under dagen ! Agnes sov sen middag idag eftersom hon var helt slut så vi får väl se hur länge hon har planerat att vara uppe ikväll =/

Igår kom min snälla pappa förbi med en golvfläkt & en bordsfläkt. Golvfläkten åkte upp direkt i det stora rummet & var min bästa vän hela kvällen, den lilla hamnade i köket. Dessutom fanns det med en fjärrkontroll till golvfläkten, lyxigt värre :)

Mår fortfarande skit, om inte värre nu till & med & när Agnes vaknade så var hon så gnällig & varm så hon fick en alvedon. Kunde inte tempa henne eftersom smarta jag hade köpt en muntermometer & lycka till att få henne att ha den i munnen, det var ju totalt omöjligt. Nu ska jag ta hand om en grinig unge som jag håller på att få spader på i den här värmen

Här kommer lite bilder:


Ibland kan det vara skönt att "piffa till sig själv" & igår gjorde jag det med hjälp av lösnaglar :)


Griniga trots tanten nr 1 just nu

Hoppas att ni får en trevlig kväll i värmen !

Onsdag..

Lämnade Agnes hos dagmamman imorse så hon fick leka av sig lite med sina söta kompisar. Efter det var jag totalt slut, fy tusan vad jag avskyr att vara förkyld som jag har sagt ett antal gånger nu :)

Bestämde mig iaf för att Agnes får spendera morgondagen tillsammans med mig, med lite mys & lek (gärna på golvnivå så jag kan ligga där som en liten säl)

Här kommer lite bilder:


Agnes nya åk


Äntligen en liggbar vagn igen :)


Mina hårbollar


Lex


Pappa & Agnes på skansen


4h-gården


Älskling


Princess


Ja ni, vad säger man..nya modet ? vinter/sommar 30/6


Ibland försvinner mina små terrorister & då kan jag bl.a förvänta mig att hitta dom här, i garderoben !


Vilken tur att jag är en sann djurvän, det här hade kära Lex gjort en dag !


Min inglasade balkong= Bastu på sommaren


Köksfläkten som äntligen kom :)


& så Agnes & Lexus & min trassliga gardin (1/7)

Ha en fin dag kära vänner !

RSS 2.0