En dag i solen

Vaknade innan 9 imorse av att några grannar började borra, smarta jävlar..tummen upp för dom ! inte det populäraste hos mig eftersom jag somnade vid 02 inatt, Agnes sov ju hos Wille. Men det vara bara att masa sig upp, måste ändå lägga mig tidigt ikväll eftersom jag ska jobba imorgon !

Igår va mina föräldrar, min syrra & hennes bebis här & jag agerade barnvakt en stund medans syrran åkte iväg & handlade. Hur mysigt som helst var det att passa den lilla krabaten som verkligen luktar bebis =) Fick han att somna vid 5 tiden & sen sov han tydligen fortfarande vid 8 på kvällen så min syrra undrade vad jag hade gjort med honom & mitt svar var att jag hade gett honom lite öl & att vi hade haft ett yogapass här, troligt ;)

Idag har jag, Wille & Agnes varit iväg till torekällberget i det vackra vädret. Riktigt skönt var det & Agnes som älskar djur klagade inte direkt =) fikade lite där & gick runt & tittade på alla djuren..

Imorgon börjar den låååånga veckan igen. Jobb mån-lör, ledig söndag & sen jobb på måndag igen. MEN jag tror att jag ska ta bort mitt pass på måndag om det går för att förlänga min semester lite. Jag har ju egentligen ingen riktig semester, bara 9 dagar något som jag ångrar enormt mycket just nu så jag ska prata med chefen & höra efter om jag kan få förlänga den med några dagar, I hope!

Här kommer lite bilder från dagen:


Agnes som inte alls ville vara med på bild, hur jag än vred & vände på kameran
lyckades hon alltid titta bort, typiskt


*Anonym* (personen på bilden har ingenting med texten att göra..typ)


Agnes & pappa


Agnes & mamma..Linnet jag köpte på h&m igår när vi va iväg & handlade kläder
ser ut som ett TÄLT ! ser ut att vara xxxxxl ist för s =/


Passade även på att hälsa på en släkting. Farbror Gunnar.
Han trivs tydligen väldigt bra men klagade lite på värmen

Ja, nu är det väl bara att hoppa in i duschen med korven snart & sen hoppa i säng om ett tag..snart semester, äntligen =)

Nu jävlar ryker kulorna

för lillkissen. Japp, nu är han kastrerad. Har alltid tyckt att han ser så stor ut för att bara vara 6 månader så jag bad dom väga honom & han väger redan 3,5 kg vilket låter mycket i mina öron !

Anyway, nu är jag ju ledig i 4 dagar (från igår) vilket är himla skönt, ska passa på å njuta riktigt mycket men ist är jag sjukt trött & har ont i skallen & vill ligga & dega i soffan hela dagen men det går ju inte =/

Ja, vad har hänt annars ? har jobbat sjukt mkt, när jag har kommit hem har jag haft "pms" & inte orkat ha ngn kontakt alls med omvärlden, haha. Inte riktigt så kanske men trött är det rätta ordet! igår passade jag på att storhandla hem mat så nu är kylen & frysen fulla igen, härligt!

Idag va jag, Agnes & Wille vid 4h-gården i det härligt vädret =) vilket var uppskattat av oss alla, förhoppningsvis..förutom att jag var supertrött & nästan ville ta över Agnes vagn & bli körd ist =)

Imorgon är det tänkt att jag ska handla lite kläder & sen kommer min familj över på besök. Bl.a syrran & henne bejbis som jag helt & hållet kommer att ta över för resten av dagen, man får ju passa på för här lär det inte bli nårgra fler barn på ett antal år =/



Här kommer lite bilder som jag inte har haft tid eller ork att lägga upp:


En full, galen & glad finne ? taget från festen


Bara Sara =)


Lasseee, som jag har känt sen vi va 1:a gluttare =)


Jani & Johan i bakgrunden


Natta & hennes trevliga pojkvän


Underbara Jani, en riktig glader =)

& så lite andra bilder:


En glad pingla med blodpudding på tänderna =)


Tänk om hon alltid kunde vara så här glad & bara skippa dom där trotsutbrotten


Mamma & Ange

Jo jag undrar, när kommer min tv egentligen att börja brinna p g a allt katthår som samlas där ?! hmm


Katter är underbara djur, helt klart! men vem *** blir glad när man ser det här kl 6 på morgonen, ska åka till jobbet & har dammsugit dagen innan..kan dom inte bara börja städa efter sig själva som små lata sakerna



Hitta Agnes..vart äääär Agnes ?


dääääär !!


Agnes ute på promenix (håller i mormors hand)


Byxor till syrrans lilla korv


& en gullig t-shirt =)

Nu behöver jag inte ha lika dåligt samvete för att jag är sämst på att uppdatera med bilder iaf =)

Ha en trevlig kväll !






Lördag

Hej på er, jag måste bara börja med att säga att herregud vad veckorna flyger iväg, det är ju inte klokt ! i måndags kändes det som om denna vecka skulle gå extra långsamt eftersom jag har jobbat extra mycket men icke sa nicke =)

Idag jobbar jag kväll & det är rätt skönt eftersom jag är ledig en bit in på dagen, har även tvättstuga snart & så ser min dag ut ungefär tills det är dags att gå till jobbet, upp & ner i tvättstugan ! måste köpa en tvättmaskin snart, känner mig grymt "handikappad" när jag inte kan tvätta när jag vill & dessutom får man bara tvätta 5 pass i tvättstugan per månad vilket suger !!! Imorgon är det dags att åka & hälsa på syrran, ska bli så himla kul =) har köpt ett par byxor & en t-shirt till lillskrutten som jag lägger upp här sen. Man blir ju grymt sugen på en till men nä..det får vänta =)

Ha det bra så länge, kram på er!

Mycket nu

hinner tyvärr inte uppdatera så ofta som jag skulle vilja eftersom varken tiden eller orken räcker till. Just nu jobbar jag väldigt mycket som ni kanske vet & så fort jag kommer hem ska det lagas mat ,umgås med Agnes, diskas & duschas =) därför hinner jag inte sätta mig vid datan nånting eller orkar heller för den delen, tyvärr. Jag är bara ledig på söndag & då ska jag åka iväg till syrran eftersom jag har "paxat" hennes gullunge Max som blir 2 veckor imorgon =)

Sen är det jobb igen som gäller från mån-ons & sen är jag äntligen ledig 4 dagar i sträck & då hinner jag fixa lite hemma som jag vill =)

ha det super !

Sunday

& idag är det dags att städa igen ! har varit på pissdåligt humör hela helgen. Det har varit lite som en berg & dalbana, ena studen kan jag nästan börja tjura för minsta lilla sen blir jag skitsur & irriterar mig på allt som kommer i min väg !
Ni kanske kommer ihåg att jag nämnde nånting om den där brukarens frus son =) han kom dit igår när jag jobbade. Det var absolut inget fel på honom, han var söt  & trevlig men va fan, 36 & 24, det går inte ihop i min värld. Men sen har jag tänkt flera gånger hur mogen han säkert är också..jag vill inte ha någon lite barnrumpa ! anyway, från början till slut så stirrade han ut mig & jag undrar varför

1. För att hans mamma har sagt nånting om mig till honom, om att jag skulle vara bra för honom så som hon sa till mig
2. För att jag typ hade världens kortaste kjol på mig igår & det kanske mer såg ut som en "bordell" där än en arbetsplats
3. För att jag är så sjukt smal & han undrar hur i hela friden spinkiga lilla jag orkar med ett sånt jobb (men skenet bedrar!)

Jag får väl fortsätta att tänka varför & prata mer med dom nästa vecka när jag jobbar !

Ska snart fixa här & sen i eftermiddag ska jag iväg med Agnes en sväng, ha en toppendag !


Ledighet & vårdcentralen

Härligt att vara ledig idag faktiskt, men igår när jag gick frå jobbet så längtade jag tillbaka så fort jag gick utanför dörren där ! men imorgon ser jag ju alla igen =)

Va på vårdcentralen imorse med Agnes & visade upp hennes kind. Det är en blodutgjutning hon har, en blödning därinne & så har det samlats i en blodklump därför är det svullet & sköterskan sa att att kroppen tar hand om det där själv & det var väldigt skönt att höra ! ska dock höra av mig igen om någon månad om svullnaden inte har lagt sig.

Igår var det full rulle när vi kom hem. Först handlade jag innan Agnes hämtades upp, sen fixades det middag, böt sänglakan, dammsög & skurade handfat & toa + att jag sprang i tvättstugan så jag var helt slut på kvällen & kände mig som en penisonär med värk i hela kroppen !

Just nu är Agnes inne i en väldigt känslig period p g a separationen mellan mig & Wille. Det räcker med att hon ser ett kort på Wille & så säger hon-pappa & börjar nästan gråta. Så himla hemskt att se =(

Förövrigt så gick Agnes på toa för första gången igår & kissade, min duktiga tjej =)

Jobb, jobb, jobb & en pappagris till dotter

Ja som ni kanske märker så uppdaterar jag inte varje dag, jag hinner helt enkelt inte det p g a att jobben tar upp mycket tid under dagarna & sen när jag kommer hem ska det fixas mat, duschas, umgås med Agnes & sen är det läggdags. Men oj vad kul det är att jobba & skönt eftersom pengarna rullar in som dom ska =)

Ska jobba imorgon också & även i helgen så jag är ledig fredag & söndag för att sedan jobba mån-fre nästa vecka!
Har även bokat in mig på många extra pass på det ena jobbet i sommar & ska även göra det på mitt andra jobb.

Agnes & jag har precis duschat & snart är det läggdags för hennes del som gäller. Skönt att sluta tidigt imorgon så att inte hela dagen har gått när man väl är hemma. Imorgon vankas det tvättstuga..På fredag är det vårdcentral & handling som gäller, så ser vår vecka ut ungefär & så jobb på lördag då. På söndag tänkte jag kanske åka iväg till Torekällberget med Agnes, ett ställe i S-tälje som kallas för mini-skansen. Det är grymt mysigt där kan jag lova ! åker nog förbi där med mina föräldrar & Agnes om vädret tillåter eftersom jag inte får så mycket tid med henne nästa vecka.

För övrigt börjar nog denna lilla dam bli en riktig pappagris. När jag har hämtat henne hos Wille efter jobbet så vill hon knappt följa med mig hem =( Men det är ju bra att hon vill vara med honom också så klart & tycker om det ! '

Usch vad jag måste fixa mitt förbannade körkort snart, får jag aldrig arslet ur vagnen. Är trött på all stress på morgonen där jag nästan får brotta ner Agnes i sängen för att få på henne kläder innan det är dags att springa iväg.
Den här lilla tjejen är inte morgonpigg alls, hon ligger kvar i sängen & går upp ungefär 20 minuter innan det är dags att gå hemifrån & varje gång får jag så dåligt samvete över att behöva väcka henne när hon sover så sött. Men pengarna måste in så att vi får mat på bordet & så att vi kan unna oss saker =)

Ha en trevlig kväll !

Livet..

känns så himla underbart just nu =) jag är bara så glad & nöjd över min tillvaro & så är jag otroligt glad över en annan sak, jag flyger runt som på moln just nu & är bara överlycklig..så lycklig att jag bara vill skrika ut det =)

Hoppas att ni andra har haft en fin dag. Jag jobbade til 3 & har haft en underbar dag på jobbet, jag verkligen älskar mina jobb !& har därför så svårt att söka mig vidare till något annat. Nej, jag ska nog vara kvar där jag är ett bra tag !!

Brukarens fru började prata med mig idag angående män eftersom jag är singel, hon började då prata om hennes son som är lite äldre än mig & att hon ville para ihop oss, jag bara skrattade åt det eftersom jag absolut inte vill inleda något med någon just nu. Det visade sig dock att han ska komma dit en dag när jag jobbar, pinsamt värre ! men det är ju alltid kul att lära känna nya människor, nothing more from my side =)

Jag försökte lägga in bilder på bloggen igår från i fredags men det funkade inte så jag gav upp & tar det en annan dag när jag har tid ist *sorry*

Nu ska jag bädda ner mig & Agnes som precis har duschat..Ha en trevlig kväll allihopa !

jag är så lycklig

jag är verkligen det. Jag har min underbart fina dotter, min alldeles egna lägenhet, en underbar familj, underbara vänner & jag mår bara så himla bra just nu !! jag är en mycket gladare människa, jag mår verkligen bra så ni anar inte :)

Jag hoppas att ni mår bra idag ! själv har jag inte ens kommit upp ur sängen än..eller jo, jag har ätit fruskost & gett mina kissar mat & sen krypit ner i sängen igen & oj vad skönt det är! att bara rå om sig själv, ligga & slappa & göra precis vad man vill. Ska nog ta mig ett långt bad sen också för att njuta extra mycket :)

Idag kommer min underbara prinsessa hem också, har saknat ihjäl mig efter henne & ville egentligen ha hem henne igår men självklart så ska hon ju få träffa sin pappa också, hon har jättekul där, det vet jag!

Jag lovar att lägga upp bilder från festen idag eftersom det inte blev av igår..Jag måste nog ta & kliva upp snart för igår fick jag knappt nånting gjort & jag blev så arg på mig själv men samtidigt är det så sköööönt :)

Ha nu en trevlig dag så hörs vi sen :)

bloggar från soffan

& här tänker jag spendera resten av min dag & bara resa mig upp när det behövs =)!
Hade verkligen en underbar kväll igår. Det var så himla kul att träffa allihopa igen & jag hoppas att vi snart kan göra om det igen! jag har inte skrattat så mycket på så länge, jag skrattade så mycket så jag fick ont i kinderna, ha ha=)

Tänk, vad vore livet egentligen utan vänner? jag älskar verkligen mina, dom lyssnar, stöttar & ställer upp när det behövs. Dom finns där när jag är nere & får mig att tänka positivt igen, man kan helt enkelt inte leva utan dom.

Ska försöka muta över Natta & hennes pojkvän på fika lite senare så vi kan sitta & snacka lite skit. Har nästan glömt hur det är att vara barnfri så här länge, nu får jag verkligen ta hand om mig själv, prata med mina vänner när jag vill (utan att Agnes skriker i bakgrunden) & igår kändes det så skönt att bara sitta & prata med dom helt ostört. Vi måste verkligen göra om det här snart för jag saknar redan alla mina gluttisar =)
Bilder kommer upp lite senare, nu ska jag ligga & slöa i soffan & snart äta lunch =)

Ha en fin dag vänner !

jag har blivit moster !!

Runt halv 9 ikväll blev jag moster till en liten Max !! i helgen kommer jag förmodligen få snusa bebis, underbart !

Efter många om & men så har jag hittat dom kläder jag ska ha på mig imorgon & här kommer bilden på det:


Störd bild, jag vet. Men när jag är med min kusin så blir jag en så löjlig människa så jag tror till & med hon tror att det fattas nånting däruppe..Meeen, that´s me !! kolla in mina vader, herregud..jag ser ut som en man =)

För övrigt är jag ett riktigt klantarsel! jag tvättade idag & skulle tvätta upp köksmattan också eftersom den är skitig, tänkte lägga ut den i hallen för att påminna mig själv om att jag inte skulle glömma den, men tänkte sedan att jag kommer ihåg den iaf & lät den ligga kvar ihop rullad i köket, där ser vi hur det gick.
Minne som en guldfisk!
jag vill inte ens veta hur jag kommer att vara när jag är gammal. Kommer jag hitta hem, eller kommer jag tro att jag bor i ett grovsoprum ?! ja ni, det återstår att se. Tvättstuga imorgon igen då *suck*

ha en 3-vlig kväll !

Snart blir jag moster !!

Min syster som är gravid har åkt in till förlossningen nu & blivit inlagd. Vattnet har gått & hon är öppen 5 cm nu så snart, till & med idag säkert blir jag moster =) Ska bli så kul att få se & hålla i en liten igen, tänk att min skrutta också har varit någon minut gammal. Det känns så konstigt att tänka så eftersom tiden går fort, allt för fort !

Just nu håller jag på i tvättstugan & om cirkus 1 timme är Agnes hemma igen=) Imorgon är det ju fest som gäller & det ska bli så himla kul att se alla igen & träffas tillsammans! har dock beslutsångest vad gäller kläder, frågade min kusin om jag kunde låna någon klänning eller kjol utav henne så nu har jag med mig 3 st olika klänningar & 1 kjol. Ska be henne ta kort på mig när jag har på mig det så får ni hjälpa mig att välja !

Här kommer lite bilder:


Agnes bäddade ner pippi i vagnen igår =) (röran beror på att jag just hade bäddat ut bäddsoffan, därför står bordet lite konstigt =)


Pippi ska ha blöja också =)


Mina hårbollar sov i badrummet




& så här road var min kusin. Så här gör jag med mina gäster, ger dom lite reklam & sen får dom roa sig själva (eller inte)


Kusin & pippi

Ha nu en trevlig dag, tvättstugan kallar !

riktigt trött

är jag idag. Imorse när jag lämnade Agnes kändes det som om jag skulle svimma nästan. Vill bara bädda ner mig & vila hela dagen & det tror jag också att jag kommer att göra! Träffade underbara Natta idag, va & kollade på hennes lägenhet & sen kom hon över & fikade =)..Har också passat på att rensa alla skåp, garderober & klädkammaren så nu är det riktigt fint överallt =) tömde dessutom ut all kattsand ur kattlådan & skurade ren hela lådan med såpa & fyllde sedan på ny så nu har mina små missar en helt ren låda också =)...dammsugit har jag också hunnit med men nu är det dags att vila =)

Snart så...

kommer min lilla virvelvind hem igen. Har saknat ihjäl mig efter henne så det ska bli skönt att få pussa & krama på henne igen !! ska snart fixa i ordning middag till mig tänkte jag. Idag blir det kycklingpytt som är inköpt från Willys, gott & färdigt =)

Imorgon ska jag åka iväg med Wille & handla en snabbis för att sedan vara med Nathalie en stund..torsdag ska jag träffa Sara & på fredag "smäller" det, då är det inflyttingsfest =))) ska bli kul att träffa hela gänget igen *längtar*

Ha en trevlig kväll allihopa & kram på er !

Lägenheten

Här kommer bilder på lägenheten som jag har lovat att visa;


Ena delen av köket


Ful fondvägg som snart ska ut ur mitt hem !!


Usch, fy & blä-vägg i köket som inte är kvar länge til


Da kitchen




Vardagsrum/sovrum


Vardagsrummet/sovrum igen


Datahörna


Agnes sovalkov






Hallen, tagen från vardagsrummet


De av hallen


Del av rummet där du gör "dina dagliga behov"


Balkongen


En annan del av balkongen =)


Detalj i stora rummet

& så en bild från flyttkaoset också:



& på mina små håriga korvar;




Lexus har blivit en stor tjockis nu, men han är så himla go =)

Ha en bra dag !!


Lugnt, för lugnt

Agnes är hos Wille just nu & här sitter jag & muppar för mig själv, tomt är det men samtidigt skönt att få lite tid för sig själv & bara ta det lugnt & vila !Va ute med Ange imorse & handlade lite & nu har jag fixat ute på balkongen också så det är mer mysigt där =) ska bara köpa en lykta dit sen & hänga upp. Nu vil jag bara att dom kommer & glasar in den så att det blir extra mysigt =)

Nu ska jag vila..Bilder kommer senare !

Nu är det klart

äntligen ! har redan packat upp allt & fått ordning så nu ser det ut som ett hem =) har hållt igång sen i fredags med allt & det har blivit sena kvällar men det är skönt att det är klart nu. Ska ta ite kort sen & lägga in så att ni får se ! ni kommer att spy när ni ser mitt kök, jag avskyr verkligen färgen & fondväggen men smaken är som baken, delad *haha*. Nu ska jag natta min korv som ska upp till dagmamman imorgon. Då ska jag passa på att storhandla mat också..Ha en trevlig kväll !

Bortskämd

Sitter fortfarande kvar i Willes lägenhet medans min söta familj kör över saker till min nya lägenhet. Egentligen så var det ju meningen att min mamma skulle passa Agnes medans vi andra körde fram & tillbaka med alla saker men nu blev det inte så. Dom envisa människorna låter mig inte hjälpa till att bära p g a att jag är så förkyld, gulligt men samtidigt känner jag mig så dum. Det är nästan som om dom är min egna lilla flyttfirma som jag har hyrt in & så vill jag absolut inte att det ska vara ! jag får bjuda dom på lunch sen, det är ju det minsta jag kan göra.

Allting är nästan klart nu & det känns skönt, sen är det bara att åka över & packa upp & montera ihop alla möbler som har kommit från Ikea. Har dessutom vinden full med saker men det hinner vi nog inte med idag, inte nu i alla fall. Jag känner mig så himla seg, vill bara gå & lägga mig. Har ont i bihålorna hela tiden också *suck*

Nåja, det är bara att stå ut, det ska bli jäkligt skönt när allt är klart & man har packat upp allt & fått ordning !

Uppdaterar mer när jag får tid & självklart med bilder från flyttkaoset också ;)

Kram så länge !

RSS 2.0