Bakande & besök av syrran

Vaknade tidigt imorse igen p g a kissen, inge kul alls !! gick iaf iväg en sväng till affären med Agnes & handlade lite vid 9. Sen när vi kom hem så bakade jag & fxade lite här hemma innan syrran & hennes kille kom hit på besök.

Jag & Wille va ute med Agnes i parken strax innan vi åkte iväg för att handla mat också & just nu sover hon men lär vakna snart eftersom hon hostar så mkt =/..Blir en lååång kväll idag eftersom hon somnade så sent. Hon lyckades somna i bilen när vi var iväg för att handla middag. Är grymt uttråkad just nu, vill hitta på nånting men vad tusan ska man göra ?!

Här kommer lite bilder från dagen:


Lillkissen Lexus

Lex Pex



Sessan ritar

Sånt som händer om man råkar glömma stänga skåpet

Varför inte lära lillskiten hur man gör ?!

Mini

Mina kakor innan dom skulle in i ugnen

Äggfria äppelmuffins som faktiskt blev goda !

Jag som brukar vara så värdelös på att baka, men jag lär mig jag också =)

Ha nu en 3-vlig kväll !

Kram på er =)

Long time...

Hmm uppdaterade aldrig igår tyvärr. Ibland orkar man bara inte sitta vid "dumburken". Oj oj oj vilken jobbig period Agnes är inne i nu. Igår fick hon ett sånt där raseriutbrott igen på kvällen när hon skulle sova, skrek & var helt "galen", gick inte att lugna ner henne & när sånt händer känner man sig så maktlös. Det går över så klart men igår höll hon på i säkert 20 MINUTER. 20 minuter för mkt för min del, jag tycker det är så pinsamt när man har grannar runt omkring, undrar hela tiden vad dom tänker. Jag är så jäkla orolig för att det snart kommer ringa på dörren här om det fortsätter. Hon lugnade ner sig först när jag gick upp med henne, satte mig i köket & ritade. Ibland förstår jag mig inte på barn, när dom är astrött men ändå vägrar sova. Men när Agnes blir övertrött blir hon omöjlig, förmodligen var det därför.

Just nu ligger hon & sover middag & vi väntar på att Agnes kompis & min kompis ska komma förbi. Va iväg en sväng & handlade lite nu på dagen. Wille köpte saker till sig & sen handlade vi lite till Agnes på h&m. För övrigt mår Agnes mycket bättre nu så på måndag är det dagmamman som gäller för hennes del & jobb för min del.

Här kommer lite bilder:


Tornet som jag & Agnes byggde när hon var sjuk som hon sen river ner, så klart =)

Min sessa när hon var som sjukast

Vinterbild =)

Lillkissen, Lexus

Dagens inköp, tröja från h&m..

kofta från h&m

jeans från h&m

jeansen bakifrån

& så kort min min nya, kortare frisyr

Skönt att slippa den långa luggen =)

& så en bild på grabbarna på sin nya kattställning

Neo

Lexus

Sa till Wille att jag inte vill att han ska heta Leon. Leon var Leon & ingen kan ersätta honom. Tycker det känns himla konstigt att kalla en hela annan katt det namnet när han inte finns mer =(..Så det fick bli Lexus ist =)

Ha en trevlig dag så länge ! kram kram

Onsdag, ett snabbt inlägg

eftersom Agnes inte har varit på världens bästa humör & det har varit en stressig dag idag & jag är rätt trött nu. Va & storhandlade imorse, efter det åkte vi hem snabbt & slängde i oss lunch för att sedan åka direkt iväg till andra sidan stan & hämta nya kissen. Nu är han äntligen hemma med oss, världens gulligaste ! ska ta kort på honom sen & lägga ut det imorgon =)

Köpte en jäkla stor kattpelare av hon som vi köpte katten av också eftersom hon ägen en djuraffär, fick 1000 kr rabatt, inte illa ! köpte den för 700 bara & den är verkligen stor =)

Tar det mest lugnt här hemma nu, medans Agnes äter sin mat..jag & Wille har redan ätit upp vår =)

Skriver mer imorgon..

Kram på er !

På bättringsvägen

Agnes mår mycket bättre idag faktiskt, redan igår kväll märkte man att hon började bli sig själv. Efter antibiotikan så vart hon helt förbytt, hon blev pigg igen & var uppe hela kvällen. Just nu sitter hon i sin fåtölj & kollar på nalle puh & idag är det jag som känner mig totalt seg ist.

Imorgon ska vi hämta hem kissen, ska bli kul att få hem en till plutt. Igår var det 1 månad sen vi tog bort Leon =( men tänk vad fort tiden går, jag mår mycket bättre nu iaf, det var som värst i början så klart. Men jag vet att han har det bra där han är & att han slipper lida nu, även fast jag saknar honom enormt mycket.

Nu ska jag vara med min skrutt. Kram på er !

Sick day

Ja här hemma är vi sjuka, Agnes mest. Var på vårdcentralen idag med henne eftersom hon sa flera gånger imorse att hon hade ont i halsen. Så vi fick tid där kl 11. Åkte ner med henne & fick träffa en läkare som undersökte henne, han lyssnade på lungorna, tittade i öronen & i halsen & i halsen hittade han blåsor på hennes halsmandlar så hon fick ta ett halsprov för att se om det var halsfluss, vilket det inte var. Då tog dom blodprov & det visade sig att hon hade en Väldigt hög sänka, 128 !!  så han bestämde sig för att sätta in en behandling med antibiotika, kåvepenin som jag mkt väl känner igen eftersom jag har haft halsfluss ett x antal gånger på rad, så många gånger att dom faktiskt började prata om att ta bort mina halsmandlar men som tur är har jag inte haft det igen sen dec 2004 *peppar peppar*.

Har sjukanmält mig imorgon också eftersom jag inte känner mig helt bra själv. Höll på att somna på vårdcentralen p g a den långa väntan där & på apoteket också =(..Agnes somnade i sin vagn, vilket inte alls är likt henne så det märks verkligen att hon inte mår bra, min lilla tjej =(

Nu blir det en vecka med mycket vila för oss & en massa mys. Hoppas bara att min skrutt blir bättre snart, hatar att se henne må så dåligt, satt till och med & bölade här hemma igår eftersom jag inte känner igen henne just nu till sättet..Ja, vad ska man säga..hormonerna ? eller "bara" en orolig mamma som vill se sin lilla tjej må bra

Ha det super, nu ska jag lägga mig & vila med min sessa medans hon är vaken, vilket hon inte är så ofta just nu =(

Usch för virus

Blir så ledsen när Agnes är så här dålig. Hon har aldrig varit det förut så för mig är det något helt nytt. Jag vet ju att det inte är något som är farligt egentligen men jag är ändå jätte orolig ! hon är helt seg sover & vaknar för att bara sitta & hänga i soffan med tårögda ögon som rinner =(..Tempade henne precis innan hon somnade igen & då hade hon 39,6 så hon fick en till alvedon. Är så van vid att se henne vara pigg & hoppa & studsa runt här så det känns ju lite märkligt.

Får se om febern har lagt sig imorgon annars åker jag som sagt till vårdcentralen bara så dom får kolla henne.
Ska värma lite lunch nu & snart börja med middagen, får passa på medans älsklingen sover. Pannbiff blir det idag =)

Här kommer lite bilder på min sjuka sessa:


Sover sött, det skönaste som finns när man inte är riktigt frisk

Hängig sjukling


Tröttmössan

Godmorgon du härliga, snöiga söndag =)

Igår kväll bar jag & Wille in Agnes säng i vårt rum för jag tänkte att nu är det dags för lillsessan att sova i egen säng eftersom hon faktiskt är 2 år & stora tjejen nu =). Hon bad mig bara klia henne på ryggen & sen så somnade hon =)..

Hon har sovit ganska oroligt inatt, vaknat till & från & varit kokhet !! inatt kröp hon över till vår säng & somnade på min arm, lilla gumman min..Men imorse när vi vaknade tyckte jag fortfarande att hon var överdrivet varm så jag tempade henne & det visade sig att hon hade 40 graders feber !! hon har Aldrig haft så hög feber förut, men just nu går det ngt virus hos dagmamman där barnen får så hög feber. Men jag funderar på att åka ner till läkaren med henne imorgon så att dom får undersöka henne lite snabbt så att hon inte har ngt annat skit. Så imorgon blir det vab igen, eftersom Wille jobbar natt.

Får så himla dåligt samvete när jag är hemma, helt sjukt egentligen men jag får verkligen det. Men så klart går min dotters hälsa före allt i hela världen & nu vill jag bara att hon ska bli frisk igen & må bra

Här kommer lite bilder, båda gamla & nya:


Tagen förra året nån gång under hösten, tror jag...


Min sessa, september 2007..innan hon skulle fotograferas hos dagmamman


Agnes söta tåg som hon fick av moster & hennes sambo i julklapp =)


Mamma & Agnes (mamma ser mongo ut, som vanligt)


Tar ett skönt bad, förra veckan


Sjuk, men glad ändå. Taget idag, 22/2..Här leker jag & mamma med duplo..

Så typiskt att hon ska vara så sjuk nu när snön äntligen är här igen =( hon som har pratat om att åka pulka, lillskruttis..Men nu blir det en dag full av vila & ingen utgång alls

Ha det super !

Suck..

har verkligen inte lust alls att jobba nästa vecka, känner mig inte motiverad till det för 5 öre just nu. Men så klart skiter jag ju inte i det, för hur många känner inte så till & från ? skulle vara så skönt att ta semester typ 2 veckor & bara åka bort..men det är ju inte så roligt väder nu direkt så jag får väl se fram emot sommaren & iaf 1 vecka på Åland =)

Ska snart ge Agnes välling sen ska vi kolla på melodifestivalen om hon nu är intresserad *tss*

Jäklar vad hon trotsar nu, blir verkligen galen på det ibland. Hon skriker rätt ut så det skääär i öronen !!

Ha en 3-vlig kväll !

Lördag..

Idag blir det en lugn dag för oss med mycket vila eftersom både jag & Agnes är riktigt förkylda. Har ju lust att göra nånting ist för att sitta hemma men jag måst tänka på Agnes & att hon ska bli frisk, & så jag så klart. Va med en kompis hela dagen igår, från morgon till kväll & eftersom jag inte hade sovit så mkt under natten så var jag så klart seg men jag klarade av dagen bättre än jag trodde jag skulle göra, jag somnade inte iaf =)

Får se om jag ska ställa mig & baka nånting idag, om jag har ork till det. Imorgon ska jag träffa mamma & pappa med Agnes iaf & sen är det jobb för hela slanten som gäller. Fan vad skönt det ska bli att klippa sig på torsdag =)
På onsdag hämtar vi förresten hem nya katten, lillplutten

kram på er!

Inte mycket sömn inatt

Har sovit som ett as, vaknat till & från & sist jag tittade på klockan så var den två !! fick panik & undrade hur tusan jag skulle orka gå upp idag, men upp kom jag iaf, halv 7 imorse. Blir att lägga sig tidigt ikväll eftersom jag är halvt död just nu =(..Agnes har också sovit oroligt inatt vilket inte direkt har underlättat för mig. Har legat & tänkt mkt, grubblat som bara den. Det känns bara jobbigt just nu allting..Men jag vet att det kommer att vända & bli bättre..

Ska snart ut på en promenad med Agnes så jag piggnar till lite

Kram på er !

Seg, seg seeeg

Är helt slut nu & vill bara gå & lägga mig men det får vänta ett tag till. Känns skumt i kroppen igen, som om jag håller på att få feber *hope not*. Agnes far runt som ett yrväder här hemma, som vanligt med andra ord. Tydligen hade hon hostat mkt hos dagmamman idag, så mkt att hon knappt kunde sova middag & hon var gnällig & varm när jag hämtade henne men när vi väl var hemma igen så vart hon sig själv.

Hmm, min mamma ringde mig här om dagen & pratade om en grej som tydligen hade stått i aftonbladet, om diabetes & symtomen på det & det stämde in på mig, vissa grejer. Men fan, hypokondriker..tänk om jag har sånt skit ?! ska ändå gå till läkaren nån gång & ta prover bara för att kolla mina värden. Kommer fortfarande ihåg när man var tonåring, brukade ringa upp en tjejkompis då så fort det var nånting, t.ex att jag hade huvudvärk. & då tog hon fram läkarboken & helt plötsligt hade jag en hjärntumör, fan vad störda vi var på den tiden.

Kvällen är nu snart slut & här är det en lugn kväll som gäller. Imorgon skulle jag ha träffat en kompis men jag vete sjutton om jag orkar det, inte om jag är så här. & dessutom tänker jag inte hålla igång allt för mkt när jag ska jobba nästan hela nästa vecka, vill ju gärna vara helt frisk då !!

Ha en trevlig kväll !


Torsdag..är det väl idag ?

Haha, jag har minne som en guldfisk. Men jo, det är ju torsdag eftersom jag jobbade igår =)..Ska snart hämta min skruttis hos dagmamman. Håller på i tvättstugan också & så har jag dammsugit här så nu är det reeent =)

Åh, är så himla glad just nu, men kan inte avslöja varför, det får ni veta först i April, tyvärr. Eftersom att vissa nära & kära läser denna blogg. Jag är inte gravid så det kan ni tänka bort direkt =)..

Fick bli en lätt lunch idag, kräm med mjölk. Egentligen borde jag äta mer eftersom jag behöver "fetta" på mig några kilon men jag ska göra bättre mat ikväll, kyckling med potatisgratäng *mums*..Fan vad jag är seg på att göra saker. Hade egentligen tänkt att fixa maten nu medans Agnes är borta men så ringde jag en kompis & fastande i telefonen som vanligt *suck*. Får fixa det när jag har hämtat korven, rätt skönt att ta det lite lugnt också !

& så var det den förbannade förkylningen då. Jag tror det börjar bli bättre, igår var den som värst. Va helt igenkorkad i halsen när jag gick upp, blää..Men jag hoppas att jag är på bättringsvägen nu iaf =) måste va frisk till nästa vecka eftersom jag ska jobba så mkt då

Ha det bra, gluttisar !!

kramis

Halvt döööd

p g a den här jädrans förkylningen. Svettas till & från & så irriterar det i halsen hela tiden, kliar *morr*. Hoppas det här försvinner snart, förkylningar är det värsta jag vet, man blir så seg & orkar ingenting. Orkade knappt ens ta mig upp för en liten backe till mamma idag, svettades som ett as när jag väl var uppe =(..

Nej, nu ä det dags för unga mödrar. Sen ska jag & Ange som är nyduschade krypa ner i en nybäddad säng, härligt !

God natt på er från oss

Åka buss hela dagen, typ

idag var jag tvungen att åka till min mamma lite snabbt & fixa en sak. Eftersom Agnes feber är borta så tog jag med henne, egentligen hade jag ändå inte haft något annat val än att ta med henne men om hon hade varit dålig fortfarande hade jag självklart stannat hemma !

Känns som om vi inte har gjort annat än åkt runt med bussen idag. Bussbyten hit & dit. Blev iaf borta i 4 timmar, längre än jag hade förväntat mig med andra ord !

Va iväg & handlade en sväng också & nu är vi hemma & tar det lugnt & så kommer vår kväll att se ut idag. Agnes ska till dagmamman igen imorgon, vilket hon ser fram emot eftersom hon inte har varit där på säkert 2 veckor & har pratat om sina kompisar. Jag ska jobba imorgon =)..ska snart hoppa in i duschen tror jag så att det är avklarat =)

Have a nice day !

kramisar !!

Familjen sjukling

Agnes va extremt gnällig när jag kom hem så jag tog tempern på henne & det visade sig att hon hade 39 graders feber, lillpluttan =(. Hann ge henne alvedon & hostmedicin innan hon somnade, kokhet som hon är =(...Ska vara hemma för vab imorgon så lillskruttan får vila upp sig & blir bra!

Har förmodligen också åkt på samma virus. Förkyld som tusan börjar jag bli & har lite ont i halsen & känner mig febrig. Usch för alla jäkla virus !! kan det inte bli vår snart *suck*

Ha en trevlig kväll/sjukstugan

ibland får man skylla sig själv..

om man skiter i att ta på sig vinterjackan & fryser som ett as*brr*. Kom precis hem efter en trevlig dag med Natta. Uppdaterar senare för nu ska jag vara lite med Agnes =)

Här var det förkylt

Då var det min tur att bli förkyld då. Typiskt, jag som trodde jag skulle klara mig =(
Blir en kort dag med Natta, blir så seg när jag är förkyld *suck*..sen är det ju jobb imorgon också

kram på er, ha en trevlig dag !

Svinkalla väder, brr

Åh, det har varit så jäkla kallt ute idag..kändes som om jag skulle frysa ihjäl när vi var ute..fötterna kändes som 2 stora isklumpar & smarta jag som inte ens hade mössa, stackars mina öron. Får svinont i dom när det är kallt ute, men vi hann iaf vara ett tag på 4H innan det blev dags att åka hem.

Imorgon ska jag träffa min kära kompis Natta..tänk egentligen hur länge vi har känt varandra, sen vi har typ 11 eller något. Vi lärde känna varandra på en buss av alla ställen. Skulle åka iväg med området vi båda bodde i på en tripp till Eskilstuna djurpark & på den vägen är det =). Alltid kul att ha haft kontakt med någon så länge.

& så har vi Lasse, världens bästa kille. Vi har känt varandra sen vi gick i 1:an & var etta gluttare *hihi*. Gick i samma klass från åk 1-9, men vi umgick inte så mycket då. Men efter skolan började vi ses mer & mer & oj vad roligt vi har haft ihop.
Nu blir det ju inte direkt så att man ses så ofta eftersom man har jobb & barn, & dom har ju så klart sina jobb & annat på sidan om.
Man saknar verkligen tiden då man var 17, bodde hemma, inte jobbade alls utan man kunde bara "glida" runt & bara vara, inga bekymmer alls, bara happy time all the time =)..Nu ska jag iaf träffa Natta imorgon & det ska bli superkul =)..Lasse & jag ska också ses snart & gå u & käka på nån restaurang, det var hans lilla idé. Åh, har så underbara vänner & dom betyder verkligen mycket för mig. För tänk, vad tråkigt livet skulle vara utan vänner. Jag älskar verkligen mina vänner & jag skulle aldrig kunna tänka mig ett liv utan dom, ni är världens bästa !

Här kommer lite bilder från idag:
 

På 4H, i pappas famn

Spanar in fåren

Hey you

Agnes + ett får

Agnes hälsar på en liten ponny

Anges söta nyckelring =)

& så tråkiga jag..fan vad jag Måste klippa min lugg. Jag ser snart ingenting!
Tur att jag ska klippa mig den 26:e, längtar !!

Ska snart göra lelle till lillskruttan & sen ska jag lägga henne tidigt ikväll eftersom hon inte har sovit middag. Sen ska jag kolla på nån film tror jag..Funderar även på om jag ska flytta in hennes säng i vårt sovrum igen, lr om jag ska lägga henne i den i hennes rum inatt, hmm

Hej så länge =)

4H-gården

Idag fick man sovmorgon, riktigt skönt. Agnes vaknade vid 10 så vi gick upp, käkade frukost sen har jag passat på att plocka undan lite här, vilket egentligen inte är någon idé att göra på morgonen eftersom det några timmar senare ser ut som om "7 rövare" har varit här, haha. Sen duschade jag & efter det tog Agnes ett bad där hon satt lääänge & njöt =)..
Har hört att det inte är bra att bada när man är förkyld, kan det stämma ? frodas bakterierna mer då p g a att det blir så varmt ? kanske bara är en myt, vad vet jag..

Igår kväll var jag SÅ jäkla uttråkad, kändes som om det inte fanns nånting att göra, höll på att bli galen. Så det slutade med att jag vid åtta tiden tog på Agnes & mig varma kläder & så gick vi ut på promenad i säkert en halvtimme innan hon ville hem till sin pappa igen.

Ska snart åka iväg till en 4H-gård som ligger här i närheten där Agnes brukar uppskatta att gå runt & titta på lite djur..ska förbi mamma & pappa en sväng på vägen också.

Ha en trevlig dag !!

Puss & Kram

Saturday

Idag har ju min syrra & hennes kille varit här, spelade biljard. Skitkul var det, måste hyra den där lokalen igen sen !
Har varit prima väder ute också så vi va med Agnes i parken en stund där det var 2 större flickor som Agnes beundrade när dom klättrade på saker. Har precis ätit middag, tacos blev det idag hos oss. Agnes vaknade för ett tag sen, hon fick sova sent eftersom hon var så trött efter dagens bravader. Fick "knäppryck" imorse & ställde mig & bakade, vilket jag aldrig gör annars. Tycker jag är totalt värdelös på det..det blev iaf en chockladkaka & sen hallongrottor, riktigt gott. Min syrras kille frågade om jag hade gjort kakorna själv & jag sa ja, & han tyckte dom var goda så att så jäkla värdelös kanske jag inte är ändå :)

Idag är det ju alla hjärtans dag, ärligt talat har jag faktiskt börjat strunta i den dagen nu. Men Agnes fick en söt, vit liten nalle med ett rött band på där det står I love you.

När vi kom hem från lokalen hade interflora varit här & lämnat blommor som var till mig..Självklart från Wille. Så jäkla typiskt eftersom jag trodde att vi inte skulle köpa nånting till varandra i år !

För övrigt så glömde jag fota i biljardlokalen, hade helt enkelt så roligt där så jag glömde totalt bort det..även fast jag hade kameran med mig *suck*

Imorgon ska vi nog åka iväg nånstans & hitta på något med Agnes. Vet inte vad bara, hoppas också på att det är lika fint väder då som det är idag !

Tycker så synd om kissen, Neo. Man märker verkligen hur ensam han känner sig eftersom han springer efter oss hela tiden & är i samma rum som oss, vilket han inte var förut, då hade han ju Leon. Nu när jag & Wille fixade maten så satt han bakom oss & skrek så tillslut tog jag fram en stol & ställde den mellan mig & Wille & då blev han tyst & la sig ner, lillplutt =(

Ikväll ska vi väl glutta på melodifestivalen vilket jag tycker är helt värdelöst egentligen. Låtarna suger & när det väl sjungs bra låtar så vinner dom ändå inte. Hur tänker svenska folket ?! värdelöst är det som sagt, för det mesta iaf =)




Här kommer lite bilder:



Agnes ute i parken


Neo


Blommor från Wille & Agnes


Kan man se mer uttråkad ut ? fan vad sur jag ser ut också, vilket jag inte är =)

Ha nu en 3-vlig kväll !!

Bye bye fredag

Dagen är slut & Agnes & jag har precis ätit middag, lövbiff med pommes, rödvinssås & vitlökssmör. För Agnes del vart del bara kött & pommes. Vart en sen middag idag men hon sov ju middag, hon vaknade & sen somnade hon om igen & vaknade först halv 5, hallelulja ! men eftersom hon är förkyld så är det ju bara bra att hon sover ordentligt & hon sa själv till att hon ville vila så det är klart att min lilla korv ska få göra det :)

Agnes kollar på pippi just nu & va fan, det är ju på danska !!! den där skivan har blivit repad & lever sitt eget liv..måste byta till en annan innan hon börjar snacka danska ist ;)

Ikväll blir en myskväll för vår del. Ska kolla på film, käka glass, godis & lite chips. Bara vara helt enkelt :)

Hoppas att alla ni andra får en mysig fredagskväll !!

Många kramar från mig :)

Fredag eftermiddag

Agnes sover & för ungefär 2 timmar sen kom jag hem från utbildningen som gick jättebra ! satt där i 4 timmar & blev jäkligt seg av att sitta & lyssna men det är ju nödvändigt, antecknade en massa som sas & fick även med mig papper hem som jag ska läsa igenom. Fick öva lite på vissa apparater där också, brukaren var inte med denna gång. Nästa gång jag ska iväg är den 24:e & 25:e, ska bli kul.

Fan vilken ångest jag har haft idag. Panikångest alltså. Måste ha varit för att jag var nervös & orolig för hur det skulle vara där antagligen. Har inte känt av mina ångestattacker på evigheter men nu kom dom som en blixt från klar himmel. Har haft problem med ångest & torgskräck sen 2003 ungefär, men fick diagnosen först för kanske 2 år sedan även fast jag redan misstänkte att jag hade det innan. En dag läste jag vårdguiden bladet som vi brukar få & där stod det just om sånt & så stod det även att om man kände igen sig i det så skulle man kontakta närmaste vårdcentral, vilket jag gjorde direkt. Fick först en läkartid, sen bokade läkaren in mig hos en psykolog där jag fick det bekräftat. Efter det kom vi överens om att jag skulle gå i kognetiv betéende terapi, vilket inte hjälpte ett skit på mig !! gav mig ut på "äventyr" för att verkligen komma ut, började åka mer kommunalt men det hjälpte inte.

Jag har ändå alltid varit en stark människa som aldrig har låtit ångesten vinna. Trots att jag har haft riktigt dåliga dagar då det känns som att jag kommer dö av skiten eller rent av svimma så har jag åkt iväg eller gjort andra grejer för att jag måste. Jag vill inte att något sånt ska stoppa mig även om det har varit en väldigt jobbig period i mitt liv.

Har ingen aning om vart den kom ifrån, har aldrig haft problem med det förut. Men när jag flyttade ihop med mitt ex så var jag instängd i princip eftersom han jobbade hela dagarna & jag satt hemma nästan varje dag, i 3 års tid !! gick upp massor i vikt också..tror det startade där nånstans..


Men kom ihåg, känner ni någon som har torgskräck eller om ni själva har det..låt inte rädslan vinna..det bästa är att utsätta sig för sånt som man ser som jobbigt eller obehagligt, det är det bästa du kan göra för dig själv !! stötta alltid den personen som har det, erbjud dig att följa med ut, hitta på saker. Jag har känt mig rätt ensam på vägen & det har varit tufft men jag har klarat det, jag har kommit långt..längre än vad jag trodde att jag skulle göra ! trodde aldrig att jag skulle klara av att åka tåg eller buss ensam igen, eller gå runt i stan..bara en sån sak..tror inte folk som aldrig har upplevt det själva verkligen inser hur jobbigt det är

nu vaknar min sessa, måste gå...
Kram på er !!

Dagen lider mot sitt slut...

Snart dags att gå hem för dagen då, snacka om att tiden har gått fort. 9 timmar har bara flygit förbi. Ska käka middag nu när jag kommer hem med Wille & Agnes så klart & sen ska Wille gå iväg till jobbet eftersom han har varit hemma för vab halva sitta arbetspass & vill jobba resten. Ska ta en dusch med Agnes sen ikväll igen eller så får hon bada. Sen ska jag nog försöka lägga mig i tid ikväll så att jag får sova ordentligt.

Jag uppdaterar nog inte mer idag, OM jag inte är pigg & har tid till det eftersom jag har en liten skrutt hemma som vill ha min uppmärksamhet efter en hel dag utan sin mamma !!

Är riktigt jävla nervös inför imorgon nu, & ni

Ha nu en trevlig kväll allihopa, kram Sussi



En säng tack, någon ?

Åh, jag är så trött idag, som vanligt..Kan inte nån skicka lite blutsaft till mig som jag har tänkt köpa så länge men som aldrig blir av ?! har hört att det ska smaka apa men det kanske iaf hjälper. Kan inte fatta hur jag ska orka gå upp 5:30 imorgon..men det är inte så mkt att göra. Är iaf glad att jag har lyckats få ett till jobb för det var tydligen många som sökte det. Tänk så många gånger jag har fått svaret: tack för din ansökan, tyvärr gick tjänsten till en annan sökande. Nu var det inte mig det kom ett sånt brev till den här gången, thank god !

Har inte lyckats komma iväg nånstans än..förmodligen blir det till att sitta inne hela dagen, om vi inte går ut på en promenix lr ngt..skulle vilja sova just nu men det skulle inte se så bra ut :)

Usch, just nu är jag bara så less på brukaren jag jobbar för, kan inte gå in på varför men jag känner mig bara utnyttjad. Det känns som om jag bara "passar för stunden" även fast vi går himla bra ihop. Jag tänker inte låta mig själv utnyttjas bara så där för att det ska passa bra i andra människors liv. Då söker jag mig vidare !! tycker bara det är så trist att behöva känna så när jag trivs här....

Är ju superdålig på att lägga in bilder, trots att jag själv tycker att det är trist att läsa bloggar som inte innehåller några bilder, eller där folk uppdaterar med bilder allt för sällan. Så här kommer lite äldre bilder som jag hittade i den här datan:


Äldre bild på mig från 2006, innan jag blev gravid :)


4 dagar innan Agnes kikade ut

Magen i profil, 4 dagar innan hon kom till världen


Lillfisen...


Sover sött efter sin lelle :)


Liten plutt i parken..


Ultraljudsbild på korven, Augusti 2006...




På jobbet

Idag valde jag att ta med mig bärbara datorn till jobbet eftersom det oftast är ganska mycket dötid här. I vanliga fall så brukar jag läsa tidningar som jag har med mig men eftersom jag jobbar 9 timmar så blir det så att jag läser samma tidning flera gånger, inte så kul med andra ord. Vet inte vad vi ska hitta på idag faktiskt. Vi har pratat om att sticka iväg & kolla i en butik på lite datagrejer...

Imorgon ska jag ju iväg till den andra brukaren, är sjukt nervös nu. Måste åka iväg jäkligt tidigt också så imorgon blir det att gå upp 5:30, mindre kul..

Ha en bra dag iaf, uppdaterar senare :)

Sega onsdag

Är riktigt trött idag & har ont precis under revbenen, känns som träningsvärk. Sov i Agnes säng med henne inatt eftersom hon vaknade igen vid 9 tiden & sa att hon ville sova i sitt rum i sin säng. Somnade också där eftersom jag va super trött. Har legat som ett mongo hela natten eftersom sängen är ngt för kort för mig. Idag händer inte så mkt hos oss, va i centrum en snabbis imorse & nu är det tvättstuga som gäller. Dom ringde även från mitt jobb & undrade om jag kunde jobba extra imorgon vilket jag tackade ja till, jag förlorar ju inga pengar då eftersom jag har tagit ledigt på fredag..Men tjänar tyvärr inga extra pengar heller, förutom på fredag då när jag ska vara på det andra stället

Nej, nu är det snart dags för tvättstugan igen & sen ska jag & Agnes sticka till parken men innan dess ska jag ta mig en latte tror jag :)

Ha det suuuuper !

Kväller

redan..som vanligt går dagarna så fort att man inte hinner med. Agnes sussar sött nu efter sin välling & jag sitter här & ugglar. Dricker lite latte & trycker i mig annat "skit". Vad skönt det är att inte dricka läsk längre, känns helt annorlunda i magen nu. Förut vaknade jag Varje morgon med att jag hade fruktansvärt ont i magen =/

Syrran har åkt hem nu, va ute i parken med Agnes en stund men man kan ju knappt gå nånstans, is överallt..IIISSS som Agnes sa hela tiden :)

Nej, nu ska jag faktiskt bara ligga i soffan & slappa !!


Här kommer bild på det jag "trycker" i mig just nu:


 =)

Ha en mysig kväll !


Krångel åt höger & vänster

Fan vad jag blir galen på dom som jag söker lägenhet hos. Trögfattade är dom i min värld. Har varit nere jag vet inte hur många gånger nu & pratat med dom, lämnat in mina papper men ändå tjafsar dom bara. Jag ska gå med i a-kassan vilket jag har gjort, i princip..har skickat in papper till dom för snart 1 månad sen men fortfarande inte fått något tillbaka, inget jag kan göra åt direkt. Eftersom det varslas hela jäkla tiden. Självklart så förstör ju allt det här för mig, eftersom jag måste Vänta på just ett litet sketet papper som ska dimpa ner i min brevlåda, åhhh *SUCK*. Nåja, jag får väl ha tålamod & bara hoppas att det en dag står på min sida när jag loggar in att jag har blivit erbjuden visning & har placering 1 i kön !!

Min syrra ska komma förbi snart, orkar egentligen inte det för jag är super trött idag. Tänkte först gå & lägga mig med Agnes men hon ville inte sova & det är väl likabra för då slipper jag sitta uppe sent ikväll & hon somnar kanske redan vid 19...Just nu springer Ange runt som en liten nakenfis här hemma :) ska ta en sväng ut i parken så vi får lite frisk luft sen. Är så glad att jag redan har fixat middagen iaf, så slipper jag tänka på det sen eftersom Wille jobbar & kommer hem senare ikväll. Just det, måste ju ringa till en person här i området & boka biljardlokalen som vi har här eftersom min syrra & hennes kille ska komma förbi här i helgen, tänkte passa på att gå dit då :)..höll på att glömma det *senil*..

Ha det super !

Work, work, work

Åh, jag trivs verkligen med mitt jobb. Har verkligen hamnat på en jättebra arbetsplats, med en superbra brukare & himla gulliga assistenter. Önskar bara att jag kunde få lite fler pass där i framtiden !! har som sagt var jobbat idag, hade en trevlig dag. Va i skolan, gick & handlade & sen så fikade vi tillsammans. Käkade en jättegod blåbärskaka som en annan assistent hade gjort åt alla, så himla gulligt gjort. Ångrar faktiskt att jag bokade in mig på andra jobbet på fredag. Skulle ha tagit en dag då jag var helt ledig ist, jag tjänar liksom ingenting på att gå dit egentligen. Förlorar inkomst för en hel dag i princip. Tjänar mer på det jobbet jag är på nu än på det andra + att där ska jag bara vara ungefär 4 timmar, medans jag jobbar 9 på mitt vanliga. Hade tjänat lite extra pengar om jag valde en annan dag *pucko*. Men, men..nu är det som det är. Wille hämtade upp mig från jobbet & så åkte vi direkt till djursjukhuset & hämtade upp urnan med Leon som hade kommit tillbaka. Agnes hade somnat i bilen, hon var totalt utslagen så nu får man väl vara uppe halva kvällen ;)..tur att man är ledig imorgon.

Blir så arg på dom på djursjukhuset. Inte nog med att dom drar 3800 gånger 3 från Willes konto ist för 1 GÅNG, nu när han kom in till receptionen så var det en lapp på urnan där det står OBETALD, tss fy fan säger jag bara. Tur att dom gav den iaf & trodde på honom eftersom anushålen inte ens hade registrerat att vi faktiskt hade betalat !! annars hade jag ställt till med en jävla scen kan jag säga. Jag kan vara en jävla mes & ta skit, men när det brister för mig så blir jag riktigt jävla förbannad, en del har redan fått sett den sidan av mig & jag visar den gärna igen om det skulle behövas !!


Imorgon blir det en lugn dag för vår del, ska väl gå ut en sväng med Agnes så hon får frisk luft iaf, sen blir det mys här hemma. Tänk, snart börjar jag jobba heltid & då kommer jag knappt se röken av henne =(

Här kommer lite gamla bilder på min söta prinsessa:


Min lille sessa med bodyn från pappa

Världens vackraste

Punkfrilla i sin babysitter...

Ha en 3-vlig kväll....

Besök hos mormor & morfar vart det idag..

eftersom Wille hade match med innebandylaget. Åkte dit vid 10 tiden redan, käkade lunch & fikade sen så hämtade W upp oss igen vid 2 tiden. Mina föräldrar tycker Agnes pratar så mkt nu, & det gör hon verkligen..hon säger mer meningar nu som man verkligen förstår. Fast hon kan inte säga h..som hon t.ex brukar säga: jag gå & andla kolad (handla chocklad), så himla gulligt när dom börjar prata & man förstår :)

Anyway, va i parken en stund också men det blev inte så lång stund eftersom jag inte hade rätt kläder på mig IGEN, trodde inte det var så kallt. Dessutom börjat hon att bli förkyld nu & verkar mer hängig så Wille ska vara hemma imorgon för vab medans jag går & jobbar..

Have a nice day !

Utmaning

Har blivit utmanad av en annan som bloggar att ta kort på vår säng & lägga upp fotot så jag får väl göra det :)


Överkastet saknas tillfälligt eftersom det ska tvättas :)

Lördag & första dagen utan huvudvärk !

hallelulja, huvudvärken är borta ! nu är jag bara skitseg ist men hellre det. Har varit iväg en sväng med min kusin & hennes kompis & kollat på lägenhet, men dom skulle inte ta den. Va & handlade lite också. Fan, fattar inte varför jag är så himla trött, måste vara det gråa, trista vädret.

Har förstått vad huvudvärken har kommit ifrån också, p g a allt med Leon. Har tänkt som en idiot på hur allting bara kunde bli så fel & gå så snabbt. Pratade med veterinären igår också, men fick inget vettigt svar. Det känns så jävla meningslöst just nu, vill veta varför det där hände men nu kommer vi aldrig få reda på det, tyvärr. Ska iaf försöka lägga det där bakom mig, vi kommer ändå aldrig att få tillbaka honom..

Igår när jag hade lagt Agnes kom jag så klart & tänka på kissen som brukade komma in dit på kvällarna med sin lurviga päls & värma mina fötter, skrev då upp vad jag tänkte & det blev faktiskt lite som en dikt;

  Leon
4 underbara år vi med dig fick, innan du vände om & gick.
4 allt för korta år, men ändå dom bästa av våra år.
Vi undrar, har du det bra i himlen ? förhoppningsvis har du funnit ro & någonstans att bo
Vart du än går kommer vi dig följa, leda dig till stjärnorna där du hör hemma.
Älskade ängel vila i frid, föralltid i våra liv


Stor & liten


Fredag

Orkade inte skriva något igår eftersom jag var totalt slut hela dagen nästan & hade ont i huvudet (som vanligt). Igår på dagen var ju Agnes hos dagmamman medans Wille fortsatte att måla här hemma & jag sprang runt & fixade lite, dammsög, diskade & lite till. Idag har jag faktiskt tagtit hand om mig själv, har vilat eftersom jag verkligen behövde det. Kände mig helt borta i huvudet idag när jag hämtade Agnes hos dagmamman & imorse åkte Wille & lämnade henne själv medans jag låg kvar i sängen en stund & vilade. Nu är iaf vardagsrummet färdigt, skönt ! jättefint blev det :)

Här kommer lite bilder från igår & på det nymålade vardagsrummet:


Ena väggen innan


& så här blev resultatet, fondväggen. Ska få hem nya tv-bänken idag också, superfin är den. Tar bilder & lägga upp sen när den är färdig monterad


Agnes igår 5/2 i nya pulkan. Med dockan, pippi & "bebis" som hon kallar sin minsta docka


Se upp i backen, här kommer mamma & Agnes ! :)


På väg upp för backen för att åka mer, så klart :)


Agnes & pappa


Ute & knallar


Agnes & pappa gör sig redo för att åka ner för backen :)


Trött, ont i huvudet + nytt liv

Får bli ett snabbt inlägg idag eftersom jag är helt slut & fortfarande har huvudvärk. Har tagit alvedon men det hjälper inte men eftersom jag har haft så här förut vet jag att det går över tack & lov ! har jobbat idag & dagen har varit helt ok, förutom att jag & min brukare har varit sjukt trötta *gäääsp*. Fick hem mitt anställningsavtal idag från mitt andra jobb, kan säga att jag är himla nöjd med min månadslön :). Ska bli så jäkla skönt att tjäna mer pengar, äntligen. Ska bli mer nyttig nu också, har varit beroende av läsk & chocklad förut, jag åt det varje dag !! men nu har min mage börjat strejka så nu är det slut med det, ett beslut jag egentligen borde ha tagit för egen del ist för att börja må så dåligt av det. Jag vill ju gära ha tänderna kvar :)

Ska ta mig tid att sätta mig ner & berätta saker som ni inte vet om mig, en del av er iaf. Jag har haft problem med ångestattacker & agorafobi(torgskräck) i 6 år nu, men äntligen har jag börjat komma tillbaka till mitt normala liv igen. Har gått igenom en väldigt jobbig period, en jobbig "resa" som har gjort att jag tyvärr inte alltid har kunnat göra allt jag vill, p g a min agorafobi. Ska iaf skriva mer om det en annan gång !

nej, nu ska jag lägga mig & sova tror jag..skriver mer imorgon

kram på er

Nyss hemkommen från jobbet

har precis ätit middag & har jävla ont i huvudet just nu, IGEN. Har haft det flera dagar i rad nu*suck*. Ska snart hoppa in i duschen & sen ska jag nog lägga mig i sängen & vila lite med Agnes, trött som jag e..Skriver mer imorgon !

kram på er !

Måndag kväll hos oss..

Känns inte som det var längesen jag egentligen satt & skrev om förra måndagen, helt sjukt. Anyway, nu har vi iaf käkat middag, jag & Agnes har duschat & hon har druckit upp sin välling. Ska snart gå & lägga mig med henne, får se när damen har tänkt att somna idag bara eftersom hon sov middag nästan lika länge idag som hon gjorde igår & klockan var säkert närmare elva när hon somnade igår kväll.

Imorgon & onsdag är det jobb som gäller iaf. Har tagit ledigt fredagen den 13:e p g a att dom ringde från mitt nya jobb & undrade om jag kunde komma på en utbildning då, har egentligen svårt att ta ledigt från mitt jobb som jag redan jobbar på men som tur var så kunde en gullig assistent ta mitt pass & det tackar jag för ! det som är mindre kul är att det är just fredag den 13:e utbildningen är *uscha*. Får hoppas att det blir en bra dag iaf !!

Här kommer en bild på min vilda tjej när hon tittar ut efter Wille som just har åkt iväg för att träna innebandy med några från jobbet:


Dagen är snart slut..

& jag har inte ens hunnit blogga. Dagen har gått SÅ fort. Va på Ikea & Rusta imorse & handlade som jag sa igår. Wille har redan börjat måla, han passade på medans jag gick ut med Agnes. Har sprungit upp & ner i tvättstugan också men nu är vi Äntligen färdiga där. Agnes sover nu, hon blev helt slut efter vår promenad. Hon är inte så mkt för att stanna i lekparken längre utan vill hellre gå runt. Så vi gick runt här & sen gick vi runt i skogen en stund. Ska väl snart väcka korven så hon inte är uppe allt för länge ikväll eftersom jag ska jobba imorgon & snart är det väl också dags att börja med middagen..tycker faktiskt att nougatfärgen ser lila ut, konstigt nog. Vi tog rätt & vi hade den färgen i vår gamla lägenhet men inte fan såg den lila ut där, märkligt =/

Vad har ni andra hittat på för skoj idag ?

kram kram!

Vill sova men det går inte..

eftersom Agnes vägrar sova. Well, mitt eget "misstag" eftersom hon vaknade först vid halv 5 när hon sov middag & jag visste ju att det skulle blir så här ! behövde verkligen lite tid för mig själv just då eftersom jag var jädrans trött & hade ont i huvudet. Imorgon ska vi åka iväg & handla målarfärg på rusta + springa in på ikea en snabbis & köpa en ny lampa till vardagsrummet. Åh, kommer bli så himla mysigt när allting är klart ! har även köpt en ny tv-bänk, en vit. Vill ha en ny matta & ett nytt bord sen också. Låter som om det är Jag som bestämmer allt, men så är det inte, som tur är har jag & Wille ändå nästan samma smak & är ofta överens om hur vi ska inreda :) & ibland får han som han vill, & ibland får jag som jag vill :))


Ha en trevlig kväll, natti natti !

Min plutt sover middag

& här sitter jag & "häckar". La mig faktiskt också & vilade ett tag vilket verkligen behövdes, nu är jag iaf något piggare & skönt är ju det !

Tänkte lägga in lite bilder från idag, både på Agnes, jag & Agnes & lite bilder på lägenheten så här kommer det lite bilder att "glutta" på:


gamla köksluckorna. Förstår fortfarande inte hur en del kunde tycka att dom var "fina"


Gamla köksbänken & en liten ängel på sidan om =(

På väg till affären 1/2-09, INTE glad !!


"dödens backe" som jag brukar kalla den. Den ser inte jobbig ut på bilden men det känns som att den är 100 mil lång, speciellt på morgonen när man är stressad & jag som har en jävla dålig kondis är ju halvt död varje gång jag har "bestigit" den


På väg hem från affären, på bussen :)


Ange "tallar" & mamma "posar", bra team va ;)


Del av vardagsrummet. Ska bli SÅ skönt att få det målat nästa vecka för fy tusan vad jag hatar dom här fula, blommiga tapeterna ! vardagsrummet ska målas i nougatfärg & bakom tv:n ska det vara en "bajsbrun" fondvägg. Uppdaterar med bilder när det är färdigt :)


Del av Agnes rum


En annan del av Agnes rum :)


& en annan del av vardagsrummet :)


Nya köksluckorna & nya bänken


Köket igen, med det fula kaklet *blää*


Ramen i Agnes rum


Del av hallen


& en annan del av hallen :)

Ha en trevlig kväll allihopa, nu ska jag lägga mig & vila lite igen innan Ange vaknar :)

Tänkte börja dagens inlägg med att..

vara riktigt jävla förbannad. Nu är jag riktigt LESS på att hela tiden behöva försvara mig själv !! antingen tror man att Wille gör ALLT här hemma, eller så tror man att han helt enkelt inte gör nånting. Åhhhhh, varför ens lägga sig i ? ska JAG behöva dokumentera varje gång han åker iväg & handlar, dammsuger, lagar mat, diskar ?! Jag kanske ska börja ta kort på honom då & säga vad han gör ? jag tycker faktiskt ätligt talat att om man som "vissa" människor jämt måste tala om när ens sambo har gjort ngt faktiskt också kan vara ett bevis på att dom aldrig gör något, & att man därför måste talat om det varje gång människan gör något, eller så behöver det inte vara så heller. Folk får helt enkelt tro vad DOM tror, jag är bara så jävla förbannad över att jag hela tiden ska sitta & försvara mig !!

En person sa till mig förut att hon & hennes sambo inte bråkade alls under hennes graviditet, ok fine, tänkte jag. Inte jag & Wille heller men Måste jag säga att vi inte gjorde det för att en del människor ska fatta att vi inte gjorde det ?vad ska man egentligen kalla såna här människor ? som alltid vill vara ett steg längre, lite bättre eller helt enkelt Bäst ! jämföra, jämföra, jämföra HELA tiden. Ge UPP människor. Vad vinner ni på det ? vilken tur att ändå jag & Wille vet hur det är, men bara jävligt störande att folk för för sig en massa saker, IDIOTER !!

Nog pratat om det, trots att jag är jävla förbannad. Har precis ätit lunch med Agnes. Va ute i parken en stund också, härligt ! nu är jag så där seg igen så jag funderar på att lägga mig & vila en stund med Ange :( har tagit lite bilder idag men jag lägger upp dom sen, är så jäkla seg just nu & ARG *morr*..

Idioter finns det gott om !!


RSS 2.0