En paus

jag har nu bestämt mig helt säkert att jag tänker ta en paus från bloggandet då varken tiden eller motivationen finns där ! jag kommer att ha kvar själva bloggen & kommer att börja skriva igen när jag känner för det då jag har så mycket annat att tänka på nu. Nästa gång det är dags kommer det garanterat ha skett förändringar i mitt liv & då ska det blir mer positiva, roliga inlägg & oftare uppdateringar !

Till dess kan jag bara säga att ni får ha det så bra, vi hörs !

Snart lägger jag ner

den här bloggen för gott. Jag orkar inte engagera mig i den så mkt längre. Vissa dagar uppdaterar jag fler gånger, andra dagar inte alls ! tycker också att det är rätt lustigt att intresset för bloggen ökar något enormt så fort jag säger att jag mår dåligt ! jag vet inte om det är av ren omtänksamhet som människor efter det kikar in för att se om jag mår bättre eller om det är kul att läsa lite om någon som inte mår så bra.


Mitt jobb är det som tar upp mest tid just nu, jag jobbar ofta mer än vad jag orkar & ska, är därför helt slut när jag kommer hem på dagarna. Så jag får se hur det blir men just nu känner jag mig bara så negativ till allt vad gäller bloggandet !
På lördag är det dags att köra med trafikskolan, så håll er borta från vägarna ! ;)

Ha det bra iaf så får vi se om jag uppdaterar mer eller om det här blir det sista inlägget

Nikotin

Det är faktiskt hemskt hur sjukt beroende man kan bli av nikotin. Så beroende att man känner sig helt slut i huvudet utan det o känner mig svimfärdig till o från, hua! Sitter på jobbet nu, slutar i morgon bitti. Längtar så himla mycket efter min Ange o tills på onsdag då jag får spendera hela dagen med min sessa. Tiden har gått så himla fort, tänk att hon snart är 3 ÅR redan o hon är så duktig på att prata. Förstår verkligen vad man säger o svarar tillbaka, min sötnos! Tänk att min lilla skrutta endast har varit någon minut gammal, legat o skrikit på mitt bröst o att hon legat i min magen o buffat:-) Ha en fin kväll!

Min hårbollar har äntligen kommit hem =)

har hämtat hem mina fina kissar idag, Lex & Neo. Har saknat dom faktiskt, men inte deras skrik, bråk & deras sand som är utspridd över halva lägenheten ! nu väntar jag bara på att min vackra prinsessa Agnes ska komma hem på söndag, längtar ihjäl mig efter min lilla gosfis =)

Maria är ska komma förbi & vi ska äta middag tillsammans & snacka lite skit. Ska bli superkul ! är jäkligt hungrig just nu kan jag säga eftersom jag inte åt lunch på jobbet. En vaniljbulle, latte & en redbull vart min lunch =)

Mamma, pappa, min syrra & hennes kille har varit här & fikat också, trevligt men tyvärr har jag varit på pms-humör idag & jag ber om ursäkt för det eftersom jag inte var vidare pratglad utan mest satt där & tjurade vid bordet som ett litet barn. Förutom på jobbet, där är jag alltid glad. Det är alltid lika kul att vara där =)

Är sjukt trött i dag. Natta sov här i natt & vi kom i säng rätt sent i går & jag skulle upp vid 5 men försov mig, missade bussen & fick knalla ner till centrum men det var faktiskt inte mitt fel, utan bussens som var 2 minuter för tidig *morr* ! tacka vet jag att jag snart kommer att ha körkort & vara min egen chaufför & köra på mina egna tiden, hallelulja..

Jaha, dubbeljobb i morgon. Är ledig nästa gång på onsdag så jag får väl önska alla en riktigt trevlig, ledig helg (ni som nu är lediga).


Mina hårbollar är hemma igen för att återigen testa mig & mitt tålamod


Snart kommer även min vackra sötnos hem & förgyller min vardag
 *mami saknar dig*

nu går jag vidare, för sista gången

japp, nu är det bestämt att jag & Wille kommer att gå skilda vägar & det finns ingen återvändo ! jag har gjort en del saker & svikit honom & jag är ledsen för det Wille.
Jag har verkligen försökt & önskat att jag kunde känna annorlunda men det går inte. Jag vill inte leva ett familjeliv just nu, jag vill vara ensam. Jag vill fokusera på att vara en bra mamma till Agnes, ta hand om mig själv, umgås med mina vänner & med min familj för att glömma & gå vidare. Det finns någon för alla, som min morbror brukar säga & jag vet att både jag & Wille en dag kommer att hitta någon fin människa som vi klickar med & som vi kommer att spendera resten av våra liv med. Den dagen kommer när den kommer, det är ingenting jag vill ska hända Nu.

Jag vill tacka dig för våra år tillsammans Wille. Tack för att du gav mig världens vackraste dotter, tack för alla roliga stunder & alla fina minnen som jag har fått dela med dig. Det är minnen för livet som jag sent kommer att glömma. Du kommer alltid att finnas i mitt hjärta, jag kommer alltid att älska dig. Du kommer att ha din speciella lilla plats i mig.

Jag önskar & hoppas att du hittar en fin tjej som vill leva det liv du vill leva, som älskar dig för den du är & att ni inte gör samma misstag mot varandra som vi har gjorde & låter allt bli förstört. Man lär sig av sina misstag, man tar med sig sin lärdom & går vidare.
Jag vill bara be om ursäkt till dig & säga att inte ens jag är perfekt. Jag har också gjort dumma saker !


Ibland blir inte livet riktigt som man har tänkt sig & planerat. Vi blev ingen liten kärnfamilj. Men det jag vet är att Agnes är oändligt älskad av oss båda & vi kommer att göra allt för att hon ska ha det bra & må bra ! & jag hoppas att jag & Wille en dag kommer att kunna vara vänner, komma bra överens & umgås för att hitta på saker med Agnes tillsammans.
Kom ihåg att vara rädda om varandra, vårda kärleken, glöm inte bort er själva som par på vägen när vi har blivit föräldrar. & det viktigaste av allt- Prata! ta vara på varje liten stund ni får tillfälle att t.ex bara ge varandra en kram, umgås när barnen har somnat. Glöm inte bort varandra !!

Puss & Kram

Life goes on....

and on ! jag sitter fortfarande här, efter 3 månader ibland & funderar på hur det egentligen kunde gå så här snett mellan mig & Wille. Varför allt som har hänt, har hänt. Hur mycket jag faktiskt ville att vi skulle vara en mysig liten kärnfamilj, leva resten av våra liv tillsammans & skaffa fler barn. Jag känner inte alls för att leva något sånt där lyckligt familjeliv längre & det gör så ont i mig att behöva känna så. Jag har försökt att tänka annorlunda men det har inte funkat. Jag önskar bara att jag kunde ha någon förklaring till Varför, men jag hittar ingen.

Från & med idag kommer jag inte att vara hemma på ett par dagar just för att jag inte orkar. Jag orkar inte med mig själv, jag orkar inte vara en bra mamma, jag orkar inte med nånting ! jag tjurar till & från, för småsaker. Bl.a igår när Agnes satt & drack oboy i köket & råkade spilla så det kom på golvet, över bordet & på stolsdynan, jag pekade bara & började böla.

Jag vet inte vad som har hänt med mig, bra mår jag iaf inte. Därför känner jag att jag verkligen behöver komma bort ett tag nu för att tänka på annat & förhoppningsvis på bättre eftersom jag återigen är på väg in i en inte så rolig depp period !
Jag uppdaterar när jag orkar igen & mår bättre.

Ha det så bra !


How did we get so wrong ?!


Tack & lov för mina fina vänner !


& för min otroligt fina dotter !

som snart....


kommer att ha sin glada, tokiga mamma tillbaka !

RSS 2.0