Lördagsmys med min sessa

Wille är iväg & kollar på fotboll hos sina föräldrar med hans brorsa, sportnörd som han är. Jag & Agnes var iväg till affären & köpte glass så vi har ätit det, suttit & köket & målat lite & ätit palle kuling chocklad :). Nu har min lilla korv ätit sin "lelle" duschat & bortsat tänderna.

Hon är så himla söt för jag satte just på en maskin med tvätt & sorterade då tvätten & då frågade jag om hon kunde lägga i det i tvättmaskinen & det gjorde hon :)..Sen hjälpte hon mig att byta sänglakan också, duktiga tjejen :)

Ska snart lägga henne & sen ska jag kolla lite på tv. Måste nog äta lite också, har inte ens ätit middag än. Wille & Agnes åt men jag va inte hungrig då så det fick vänta..

Mår iaf något bättre nu, det går hela tiden upp & ner !! får väl hoppas på en bättre dag imorgon.

& igår var det också 1 vecka sedan kissen Leon somnade in, usch !! men tiden går så himla fort..tänker på honom varje dag

Ha en trevlig kväll allihopa !!

Här kommer en bild på min sessa som jag tog tidigare nu på kvällen:


Glass är gott :)


Nån slags "vitamin dryck" som Wille köpte till mig idag. Jag är verkligen värdelös på att få i mig frukt speciellt

Ibland är livet så jävla meningslöst

& jag undrar hur jag ens orkar leva ? har hamnat i en riktig jävla deprimerad period nu. Har inge lust att träffa Nån, har svårt att äta & nu har det till & med gått så långt att jag är helt nere på jobbet & brukaren märker att nånting är fel. Jag har alltid kunnat hålla "masken" där, alltid varit glad, skämtat hit & dit men nu kan jag inte det längre. Jag kan inte glädjas åt saker längre, har svårt att skratta åt sånt jag annars skulle tycka är roligt. Jag orkar verkligen inte med mig själv snart, jag vill bli mig själv igen.

Hann förövrigt inte blogga igår, tyvärr. Jag åkte hem till min kusin direkt efter jobb, va hemma vid 7 tiden & Agnes ville inte sova..Tror jag somnade efter tolv inatt. Jag låg & tänkte SÅ länge. Drömmer också sjuka grejer nu som får mig att må ännu sämre. Det finns så många därute som inte verkar förstå hur dåligt jag verkligen mår, jag har försökt förklara men ingen vill riktigt förstå. Vissa dagar har jag bara lust att inte leva längre & jag tackar verkligen Agnes för att hon finns för utan henne vore jag ingenting, hon är verkligen ljuset i mitt liv & den som får mig att stanna kvar !!


Ange..

sover & jag sitter i vardagsrummet & tittar på unga mödrar som jag alltid gör vid den här tiden på kvällarna. Tycker det är en spännande dokumentär att följa faktiskt. Men vad räknas egentligen som "ung" mamma ? jag var 21 när jag blev gravid, 22 när Agnes föddes. Snacka om att man känner sig "gammal" när man ser hur unga vissa i den dokumentären är. Men, men..relativt ung var jag väl ändå :)

Det här får bli dagens sista inlägg för idag..Skriver imorgon igen efter jobbet för det blir allt för stressigt för mig att sitta här på morgonen innan jag ska till jobbet. Det är alltid stressigt då eftersom jag ska lämna Agnes hos dagmamman först !

Men ni får ha en trevlig kväll, allihopa !

Sköt om er, kram kram !

Något piggare nu

Kom in med Agnes för ett tag sen, va ute i parken en stund sen gick vi runt i området eftersom hon inte va så intresserad av att stanna kvar i parken. Synd att jag glömde digitalkameran hemma, jag som hade tänkt ta lite kort =(..
Wille håller på med maten nu. Ska äta fläskfilégryta med ris medans Agnes ska få korv med ris eftersom hon inte tycker om den andra maten. Ska äta snart, sen ska jag "slänga" in mig & Agnes i duschen & lägga henne eftersom hon är så trött redan. Hon höll på att somna i soffan nyss & jag va tvungen att väcka henne för annars kommer jag få sitta uppe Väldigt länge, fram tills i natt & det har jag inte så stor lust med eftersom vi ska upp innan 6 imorgon..

Ha det super !!

Trött, trött, trött

Åh, idag är en sån där seg dag då jag inte riktigt har vaknat än. Har såna dagar när det känns som om jag går i sömnen & ska ramla baklänges & somna när som helst. Som imorse när jag var iväg & handlade grejer som jag glömde handla igår med Agnes..personen före mig i kassan skulle betala sina varor med bara MYNT & vi har ju nån slags "automat" som man lägger ner mynten i, en efter en. Ska inte säga något eftersom jag också har såna dagar när jag ska betala med mynt, men inte så många varor ! hade lagt upp allt på bandet & han började betala med sina mynt. Jag lovar, jag höll verkligen på att somna. Jag kände mig helt skum i kroppen, usch. Men artig som han var så bad han om ursäkt för att det tog tid. Inte för att det egentligen spelade mig nån roll, huvudsaken är ju att han betalar & inte tar "springnotan".

Åh, skulle verkligen behöva sova en stund, iaf vila..det räcker för min del. Gick iaf ut med Agnes i parken direkt efter vi klev av bussen, skönt att vara ute !! nu har vi iaf käkat lunch & tittar på moraträsk som uppträder, har den på dvd & Agnes är väldigt förtjust i dom :). Ska ut igen en sväng, kanske piggnar till lite då, förhoppningsvis !!

Igår kväll satt hon & målade lite i köket med vattenfärger, då fick jag en liten idé vad jag kunde göra & här är resultatet:


Ok, nu håller hon på att gnugga bort färgen men så blev det iaf, hahaha. Tror snarare hon blev rädd för sig själv när hon såg vad jag hade gjort ........

Åh, snaaark..jag behöver liiiite sömn nu !!

Ha en pigg & trevlig dag !

Min sessa sover..

& jag sitter här & skriver av mig lite. Fan vad jag har ont i skulderbladet, behöver gå till en massör..jäklar va skönt det skulle vara ! Wille ska åka tillbaka till djursjukhuset imorgon & få ut Leon´s journal jag vet, vi ger inte upp. Nånting känns fortfarande fel. Vid halv 2 va han bättre, sen 2 timmar senare ha han döende. Nånting känns jävla skumt. Men vi har bett att få ut den så vi slipper grubbla på det här hela tiden. Wille ångrade sig & ville att dom skulle obducera honom också men det är försent nu. Han va redan iväg skickad eftersom han ska kremeras ! & dom gör bara sånt samma dag som vi tog bort honom eller dagen efter. Börjar iaf sakta med säkert förstå att han inte kommer hem mer, även om det gör ont & känns tomt. Han har det säkert bra där han är nu !!

Imorgon ska kusin vitamin komma hit & hälsa på, alltid trevligt =) & på fredag är det jobb som gäller igen. Får se när jag börjar på det andra stället, då har jag inga lediga dagar längre, förutom nån enstaka helg kanske =/ Får se hur dom lägger upp schemat där. Åh, vill ha min lilla mini bärbara dator men det gick åt skogen den här månaden, får ta det nästa månad ist.

Ha en 3-vlig kväll allihopa !

Trista dag..

Kan det inte blir bättre väder ute ?! så trist när det är grått ute, man blir bara slö av det. Har iaf handlat nu & nu sitter Agnes & jag & tittar på teletubbies (förutom nu när jag sitter här). Wille ringer & "bråkar" med djursjukhuset eftersom dom har lyckats dra en rejäl summa pengar från hans konto sen vi avlivade Leon *idioter*, inte nog med att vi fick gå igenom allt med katten, sen börjar dom dra pengar hit & dit. Dom skulle ha dragit 3800, dom drog det gånger 3 alltså 11 400 !! jo, vi är ju verkligen Jätterika & har råd att betala deras misstag. Han pratade med dom tidigare & då skulle dom betala tillbaka 7600 men ist betalade dom bara tillbaka 3800, att man ska behöva ringa & tjata på människor *suck*. Hoppas han får tillbaka resten snart iaf !

Här kommer lite bilder på min sessa som jag tog nyss:





Hon passar så bra i uppsatt hår, synd bara att hon inte inser det själv =/
Min lilla tjej har blivit stor flicka nu =)

Saknar min lilla "lejonkula", min lilla kisse =(

Allmänt irriterad...

idag..har ingen lust med nånting *blää*. Ska iaf gå ut med Agnes i parken en sväng sen händer inte så mkt mer här idag..

have a nice day !

Intervjun idag....

Gick jättebra. Världens gulligaste människor. Det kändes så himla bra att sitta där & prata med dom & tillslut kom vi nog lite utanför "prata jobb ämnet". Började prata om resor dom har gjort, deras katt m.m, haha. Men jag fick jobbet *wiee*. Så nu har jag 2 jobb, känns jäkla skönt !! blir som att jobba heltid & det ska bli så skönt att dra in mer pengar nu. Så skönt när man hittar människor man trivs med, även fast jag så klart inte känner dom än så kändes det jättebra..

Ska vila lite nu, e trött som tusan *gäääsp*

Varför inte söka jobb på hänt extra ?!

Jag verkligen stör mig på vissa människor. Men samtidigt så lär jag mig vilka jag ska vara mindre öppen mot, tack & lov !! jag & Wille har haft problem under en längre tid, vad det beror på tänker jag inte gå in på här men mina närmaste vänner vet vad det är som har hänt. Men iaf, jag har fått reda på att en viss person varje gång han/hon får reda på något nytt om oss, verkar speciellt vara om det är dåligt så måste människan lyfta på luren & ringa lilla mamma & berätta, så jävla patetiskt måste jag bara säga !! utan några grunder som helst så har det iaf kommit fram att jag ska börja söka egen lägenhet så fort jag har fått ett heltidsjobb, på så sätt framställer man mig som en som utnyttjar personer, skiter i andras känslor. Jag kan säga att sanningen är den att jag söker lägenhet redan NU & jag har inte ens ett heltidsjobb !!

Frågan är bara, ska man behöva ta hur mkt skit som helst från en person när man har förlåtit en person för många gånger redan ?! NEJ, inte i min värld. Tillslut får man nog & man orkar inte mer, man mår för dåligt psykiskt & det är absolut inte värt det. Jag är inte som vissa andra som kanske blundar för allt, förlåter & går vidare. Jag är JAG. Jag har bara lust att skrika ut allting som jag känner just nu, om vad som har hänt & varför jag verkligen har bestämt mig för att flytta. MEN jag sjunker inte så lågt att jag sitter här & skriver om hur Wille har varit & vad han har gjort. Alla har sina brister & alla gör sina misstag, men man kan inte förlåta saker hur många gånger som helst.

Så glöm nu inte att lyfta på luren & ringa & berätta detta för mamma, för Du vet vem du är !! nej, jag stör mig som fan på det här, men har man inget liv så har man inte. & sluta då gnäll & blir sur när andra ringer & talar om saker om Dig innan Du har hunnit göra det själv, du är ju för fan likadan själv !!

Har verkligen velat skriva av mig om det här länge nu, men jag har tänkt skita i det, men nu kokar jag bara jag tänker på det. Så ni som läser detta, tänk på vilka ni öppnar er för, tyvärr så kan man inte lita på alla människor här i världen. Den du trodde du kunde lita på kanske ist går bakom din rygg & snackar skit om dig & får dig att framstå som en idiot, men sanningen är den att den här människan inte är så mkt bättre själv ! oj oj oj, har egentligen andra saker att berätta om hur falsk den här människan är, har hört mer än vad han/hon tror !! jag är inte helt jävla tappad bakom en vagn, kom ihåg det..................

Anyway, nu är magen bättre iaf..så det va ingen magsjuka..ska hoppa in i duschen nu & snart åka iväg på intervju !

Hava a nice day !

Intervju + magsjuka ?

Åh, så jävla typiskt. Tror jag har åkt på nån slags magsjuka. Mår illa, har ont i huvudet & måste springa på toa hela tiden. Men jag tänker inte ställa in intervjun idag. Har redan fått säga nej 2 ggr nu när dom har frågat om jag kan komma & sista ansökningsdagen är ju snart så då kanske dom struntar i mig ist & tror att jag inte bryr mig vilket jag verkligen gör !

Ska fixa lite här hemma nu, diska, dammsuga & klä på klädseln till vår soffa igen som jag tvättade upp här om dagen. Sen ska jag duscha & göra mig i ordning. Tur att jag har några timmar på mig iaf så jag kan vila också !

Agnes är hos dagmamman & idag blir det Wille som får hämta henne eftersom jag inte är hemma på eftermiddagen.

Ha en bra dag !

Bye bye, måndag...

Ska snart lägga Agnes tänkte jag. Wille ska åka & träna innebandy med jobbet & jag ska lägga mig i sängen & titta på tv. Fan vad jag fick stressa imorse. Väckte Agnes ca 10 minuter innan vi skulle gå iväg till dagmamman eftersom hon är så morgontrött. Böt blöja, tog på henne kläder & sen var det bara att gå iväg direkt, eftersom hon äter frukost där när hon börjar tidigt ! va halvt ihjäl stressad när jag kom fram vilket dagmamman såg & erbjöd sig att ta av henne kläderna *tackar*. Känns som att jag Alltid kommer inklampandes där med andan i halsen så fort jag ska till jobbet efter att ha lämnat henne där. Sprang iväg till bussen fort som fan & jag var där 06:59 Prick ! bussen skulle på 7. Men den dök inte upp, väntade visserligen typ till 2 minuter över men va fan, jag skulle hem snabbt emellan också innan jag skulle iväg & möta upp brukaren jag jobbar för.

Började iaf gå hemåt när jag ser bussjäveln komma från ett annat håll så jag springer tillbaka med vagnen & svär lite för mig själv, puckot SÅG att jag var på väg till busshållplatsen eftersom han/hon stannade vid ett rödljus precis intill. Självklart svänger han/hon in en annan väg bara för att han var sen. Folk måste ha trott att jag var störd lr något som springer runt med en tom barnvagn stressad som bara den,iväg åt ett håll för att sedan vända.

Men för i helvete tänkte jag, det där ska han/hon fan inte komma undan med, så jag ringde & beklagade mig för Wille & svor lite till & sa att nej, nu jävlar ska jag ringa sl & klaga. Direkt när vi la letade jag fram numret i mobilen som jag har sparat från förut när det har gått trögt i trafiken. & åter IGEN med andan i halsen (i en uppförsbacke) så kom jag fram till en trevlig kille & ungefär så här lät samtalet:

Sl- Välkommen till Sl vad kan jag hjälpa till med
Jag- Hej, mitt namn är Sussi & jag tänkte ringa & klaga på en av era bussar !
Sl- Jaaa
Sussi- Jo, det är så att jag skulle ta buss...& den skulle gå kl:7 & jag var där 06:59 ! jag stod där i typ 2 minuter & tänkte att den kanske redan hade hunnit åka iväg..
Sl- Oookej
Sussi- Ja & då började jag ju så klart gå hemåt & så vänder jag mig om & ser att den kommer längre bort & då vänder jag om & springer tillbaka..
Sl- Okej
Sussi- Han/hon SER att jag var på väg dit eftersom jag var i princip vid busshållplatsen & springer som en dåre, men då skiter han i mig & kör vidare !
Sl- Oj, det var verkligen inte bra..
Sussi- Öh neeeej, ni kan ju be era chauförrer sköta sitt jobb lite bättre. Jag är halvt ihjäl stressad här eftersom jag ska till mitt jobb !
Sl- Jaa, det förstår jag..
Sussi- Eh, jaaa
Sl- Okej, men jag ska rapportera det här
Sussi- Ja, gör det & tack för hjälpen

Sen var det bara att kuta vidare hem. Fy fan vad jag svettades kan jag säga. Började iaf plocka undan här hemma innan det var dags att sticka iväg igen. Jag har iaf insett nu att jag Måste börja med körkortet, jag var på g men sen har jag inte orkat bry mig mer. Jag har ju en förmåga att skjuta fram saker, tyvärr. 
Bussarna är inget att lita på, inte tågen heller alltid för den delen. & fy tusan vad skönt den dagen då man slipper vara beroende av dom, bara att hoppa in i bilen & åka iväg ! det vore ju kul om dom kunde sluta skita i sina passagerare & bara köra ifrån dom för det här är inte första gången. Som en gång när jag skulle åka tåg, då stängde han precis igen dörrarna, sen vinkade han bara åt mig & log, enbart för att jävlas, rikspucko ! visst, dom har tider att passa, det förstår jag också. Men det har flera gånger hänt att jag varit flera minuter för tidig & ändå har bussarna redan åkt !

Här kommer lite äldre bilder på Agnes som jag precis satt & tittade på, när hon var en liten plutt:


En glad liten pingla


Nybadad liten pingla

Tihihihihi

Hej mamma !

& så en bild på Agnes & mamma så klart! saknar verkligen tiden när hon var lite plutt :(

Nej, nu är det dags att gå & lägga Agnes tror jag.

Ha en trevlig kväll !!


Snart läggdags

för vår del. Både jag & Wille ska upp tidigt imorgon, han innan 5 & jag och Agnes innan 6. Usch, jag hatar att gå upp tidigt, men det är jag ju inte direkt ensam om :)

Nu har vi varit iväg & kollat på kattungen & fy vad söt han var, vi har bestämt oss för att köpa honom & vi får hämta honom i slutet av feb. Det läskiga var att hon har en brunmaskad birma, en hane precis så som Leon var & han var en kopia av Leon. Kändes så bra att hålla i honom, även fast det så klart inte var vår älskade kisse, men dom var SÅ lika. Orkar inte skriva så mkt mer nu, e totalt SLUT just nu. Agnes ska bada färdigt, sen ska hon nattas & jag ska slänga in mig själv i duschen. Kommer nog somna vid 21 tiden redan, är supertrött. Kom hem lite senare än vad vi hade förväntat oss.
Här kommer lite bilder från idag:


Agnes badar i sitt inte så stora badkar :)

Så här vill Agnes gå klädd i lekparken om Hon får bestämma, gummistövlar & pyjamas. Tur att inte barnen får bestämma då :)


& här är vår nya familjemedlem som blir 9 veckor nästa vecka !





Det var allt för idag. Ha det bra gott folk !!

Söndag

Fick sova till efter 9 idag, skönt ! har så svårt att somna på kvällarna efter det som har hänt, vaknar till och med på nätterna nu =(. Känns fortfarande så jäkla tomt. Det är värst på morgonen & på kvällen. Han brukade alltid komma fram till oss när vi gick upp & på kvällarna brukade han krypa upp i sängen bredvid oss eller lägga sig i Willes knä ute i vardagsrummet =(.  Vissa kanske tänker att man är löjlig som aldrig kommer över ett djur så där. Men han var en familjemedlem & kommer alltid att vara det! jag & W skaffade honom redan när vi hade varit tillsammans i ungefär 2 månader, han har alltså funnits med från början.
Det var också han som brukade ligga på min mage när jag väntade Agnes, världens snällaste guldklimp. Känns hälften bra & hälften dåligt att redan titta på en ny katt.


Vi är vana att ha 2 katter & då ska vi också alltid ha TVÅ katter, det kommer alltid att kännas så. Sen är det mest för Neo´s skulle som jag säkert har nämnt några gånger nu. Jag vill bara påpeka det så att folk inte tror att vi är hela känslokalla & struntar i vad vår lilla Leon har gått igenom & vad vi har gått igenom. Han kommer alltid att ha en plats i våra hjärtan, han var han & det finns inte nån i hela världen som kommer att ersätta just han 



Nu vet vi iaf att det var FIP han dog av, det dödliga viruset som han bar på & som sedan bröt ut. Tydligen så utvecklar bara 5% av alla katter som bär på coronaviruset FIP. Jävla skit virus. Varför skulle just HAN vara en av dom där små 5 procenten ?! Leon hade våt FIP.
Min systers katt som kom från kullen innan Leon hade torr FIP. Det satte sig i hjärnan på honom & tillslut kunde han inte gå, han vinglade bara & hans ögon ändrade färg från att ha varit blåa så blev dom gröna. Det var JÄTTE hemskt att se & det här är verkligen inte något som jag önskar NÅGON att gå igenom. Det är ett hemskt virus. Hade vi inte avlivat Leon hade det slutat med att han hade kvävts ihjäl. Nu fick vi vara där när han somnade in i Willes famn, där han kunde känna sig trygg !

Info om FIP:

FIP, felin infektiös peritonit eller smittsam bukhinnein-flammation, är en av katternas allvarliga virussjukdomar.

Sjukdomen orsakas av felint Corona-virus. Det finns olika typer: de som orsakar FIP och de som i princip resulterar i en lindrig mag-tarm katarr. Den snälla varianten kan genomgå en genetisk förändring hos en smittad katt och resultera i FIP.

Orsaken till omvandlingen kan vara ett högt smittryck eller ett nedsatt immunförsvar. Katterna kan till exempel smittas av virus genom att dela kattlåda eller matskål med en symptom-fri, men smittad katt.

Behandling för FIP saknas. En sjuk katt kan behandlas symptomatiskt med dropp och antibiotika en kortare tid. Har den väl fått symptom finns inget att göra för att vända förloppet. Katten bör avlivas så att den slipper självdö.

Två grupper - våt och torr FIP

Den våta formen drabbar ofta yngre katter och yttrar sig i vätskeansamlingar i bröst och bukhåla. Katter med våt FIP är runda om magen, har tappat hull och är egentligen magra. Om vätskan finns i brösthålan får katten svårt att andas. Det kan till en början vara svårt att se, men den som är uppmärksam ser att katten andas snabbt och ytligt.

Orsaken till vätskeansamlingarna är att viruset skadar blodkärlen och gör att vätska läcker ut i vävnaderna.

Här kommer bilder på kattungarna vi ska kolla på idag:


(Bilden är lånad från Blocket !!)

Ha en bra dag kära vänner !

Lördag...

Agnes ligger & sover just nu, hon är jätte trött. Jag springer upp & ner i tvättstugan & Wille håller på med maten. Det har varit en lugn dag. Ska ha det mysigt med Agnes sen för Wille åker iväg själv så jag tänkte sätta på nån film som hon tycker om & äta lite glass. va inne på blocket & kollade runt lite & hittade ett par Jättesöta kattungar, birmakatter som är 8 veckor. Jag vet att vi aldrig kommer att kunna ersätta Leon, han var den han var & det är väl egentligen inte det vi är ute efter. Vi skaffar isf en till katt för Neo´s skull (andra katten). Han är så förvirrad den stackarn & springer efter oss vart vi än går, sover med oss i sängen & när vi ska ut nånstans så ser man i hans ögon att han nästan får panik. Han blir överlycklig när vi kommer innanför dörren igen. Man blir så ledsen när man ser sånt :(( & eftersom katterna har vuxit upp tillsammans så känns det inte mer än rätt att ge honom någon att leka med igen & framförallt någon annan kisse att ha sällskap utav när vi inte är hemma. Leon fanns där redan när Neo kom, från dag 1. Även om Leon försökte "strypa" honom när han var liten av avundsjuka så har dom alltid haft varandra & blev så klart tillslut kompisar. Så nu imorgon ska vi iaf kolla på den andra katten & se hur vi gör. Förmodligen kommer vi köpa honom, men vi får hämta hem honom om 1 månad isf..
Åh, jag saknar Leon sjukt mkt. Allting gick så fort & det kommer nog ta ett bra tag innan jag inser vad som har hänt..Älskade ängel, vila i frid !! jag skulle göra allt för att få ha dig här hos mig igen :(















Hoppas du sover sött nu vännen

Det blir en lugn dag idag

Har käkat lunch, blev blodpuddnig & bacon som Ange tycker om :) just nu badar hon & Wille sitter bredvid. Eftersom vi inte har ngt badkar (badrummet är litet & vi har tvättmaskin ist) så köpte vi ett babybadkar, fast det är rätt stort så hon badar i det nu ist. Hon har inte badad i badkar sen oktober & Älskar det :), hon har säkert suttit där i över en halvtimme redan & plaskat ner oss. Passade på att fixa i hennes rum eftersom vi köpte en byrå dit igår, ska köpa en till lite senare. Nej, nu ska vi snart springa ner till tvättstugan. Ska försöka vila ikväll, Wille ska kanske ta med Agnes till sina föräldrar senare..

Ha en bra dag !

*tänker fortfarande på dig kissen*

Tillbaka till vardagen

Usch, jag kommer nog aldrig vänja mig vid att Leon är borta. Det kändes så tomt nu imorse när jag gick upp med Agnes. Jag vill ha hem honom NU. Men det får ta den tid det tar, att inse att han verkligen inte finns mer :(

Vet inte om Agnes börjar få vattkoppor nu, hon kliar sig hela tiden i nacken & säger aj & det går tydligen vattkoppor hos dagmamman nu, inge kul. Men det är ju bara bra om hon får det nu så slipper hon bli jättesjuk när hon är äldre sen.

Vet inte vad vi ska hitta på idag, har inte lust med nånting. Vill bara krypa ner i sängen & ligga där hela dagen men jag måste ju tänka på Agnes. Vi får se vad dagen har att erbjuda

Ha en bra dag allihopa & tack för dom gulliga kommentarerna!

Ingen sömn

sitter här & kan inte somna. Är inte trött, inte hungrig, bara helt förstörd. Tårarna faller ner för mig kind, jag kan inte sluta gråta. Jag saknar honom mer än vad ord kan beskriva, redan !! tog vi rätt beslut, tog vi inte rätt beslut ? många tankar som far runt i huvudet just nu. Han led & hade vi låtit honom leva så hade det å andra sidan varit väldigt egoistiskt. Han har kämpat så många gånger nu, gått igenom en stor operation & klarat sig. Han har varit sjuk så många gånger & alltid lyckats stå på benen igen, men den här gången orkade hans kropp inte längre :((Det är helt sjukt hur tomt det känns, jag kommer nog aldrig förstå att vi aldrig mer kommer att få hem honom igen. Han kommer aldrig komma upp till mig på kvällarna längre när jag ligger i sängen, jag kommer aldrig mer få känna hans lurviga lilla päls mot mitt ansikte, lr ha honom liggandes över mina fötter & han värmer dom. Saknaden är enorm. Har fått höra så mkt skit om djursjukhuset som vi lämnade in honom på igår så nu har jag världens ångest & undrar egentligen om dom gjorde allt dom kunde för honom. Igår när han kom in fick han ju lavemang & dropp, inget annat. Sen idag, först när han blev mkt sämre valde dom att röntga honom & ta prover, varför kunde dom inte ha gjort det igår ? så klart för att han inte var lika dålig då, svarar jag mig själv..

Tänk om dom kunde ha fått honom att bli bättre då ?! jag e så jävla förvirrad just nu. Jag vill bara ha hem honom & att allt ska bli som vanligt igen, men jag är ju naiv som tror det..det kommer aldrig att hända igen, aldrig. Han är borta nu, föralltid :((((
När jag kom in i vardagsrummet nu så såg det ut som han låg i Agnes fåtölj, innan jag tände. Så klart var det inte så, bara ett förbannat gosedjur..Åh, varför ska livet vara så orättvist !!


Leon i kuvösen med dropp & syrgas + värmedyna





Precis när han somnade in i Willes armar, med droppkanyl i tassen

Sista gången jag får hålla honom & hans lilla hjärta har slutat slå

Sov gott min älskade ängel, hoppas du har det bra i katthimlen *LOVE*

Han är borta nu :(

Åkte ju in med katten igår & nu till kvällen så försämrades hans tillstånd ordentligt. veterinären ringde upp Wille vid 4 tiden & berättade hur läget va. Han låg då i kuvös & fick 100 % syrgas, men det hjälpte inte. Han hade en kroppstemeratur på 35 grader, & det ska annars lilla på runt 38. Han låg på värmedyna men det hjälpte inte. Så vi bestämde oss för att åka in direkt & åkte förbi min syrra & hennes kille & lämnade Agnes där. Sen bar det av raka vägen till djursjukhuset. Jag fick en CHOCK när jag såg dom komma där med honom, liggandes i en kuvös, började stortjuta direkt. det var så hemskt att se. Jag trodde aldrig att vi skulle hamna i en sån situation, där vi måste bestämma om han ska få fortsätta leva eller om han skulle få somna in. Jag & Wille va helt förstörda. Han var en i vår familj, vi har haft honom sen  början av 2005, sen han var en liten plutt & han fick bara leva 4 år..det är så jävla orättvist allting. Jag vet inte hur länge jag & Wille satt & tänkte hur vi skulle göra. Han led verkligen. Han blev bara sämre & sämre sen vi kom in. Han kunde knappt andas & när vi bestämde oss för att han inte skulle få lida mer & dom tur ut honom ur kuvösen med syrgas så såg jag på honom att han fick svårt att andas. Han fick somna in i Willes armar & livet känns så jäkla orättvist just nu..Ibland funderar jag på varför jag ens har skaffat djur, när man ska behöva gå igenom sånt här. Men nu bestämde vi oss för att kremera honom & få hem honom i en urna, jag vet inte men det känns bättre då. Vem vet vart han hamnar annars ?!

Nej usch, jag orkar inte skriva mer nu..det känns bara så tomt här hemma utan honom. Jag kan inte fatta att han är borta föralltid, jag kommer aldrig mer få se honom :(

Vila i frid älskade Leon, du var världens snällaste katt & du kommer alltid att han en STOR plats i våra hjärtan *love you*

*2004-11-11
+2009-01-23

Veterinären + ett skrikigt barn

Imorse efter jag hade lämnat Agnes hos dagmamman så ringde jag direkt upp djursjukhuset eftersom kissen inte mådde bättre. Så vi åkte in med honom akut, eftersom det inte fanns någon tid kvar att boka. Han va så seg att han la sig på golvet i väntrummet, helt utslagen p g a vätskebrist *stackars* !! fick sitta där i 1 ½ timme innan veterinären kom & undersökte honom. Förklarade allt & han frågade om vi ville lägga in honom, & för hans eget bästa så gjorde vi det. Han ska få dropp nu iaf sen är det bara hoppas att han blir bättr så att vi får hem honom imorgon redan.

Hämtade Agnes lite senare idag p g a allt åkande. & hon va ju på jävla bra humör när vi kom kan jag säga *NOT*. JÄTTE sur, hon visste inte ens själv vad hon ville för att hon var övertrött. Hon ville varken gå lr bli buren. Så hemskt egentligen att dom kan bli så där arga, bara skrika rätt ut så där & självklart så glor ju folk som om det vore ngt fel på henne, lr fel på oss föräldrar *suck*. Nu sover hon iaf, brukar egentligen inte vilja att hon sover så sent på eftermiddagarna för då somnar hon inte på kvällen sen & det känns ju inte alltid så lyckat, har inte lust att ha henne uppe till 01 som det vart natten till igår då hon vägrade sova & jag skulle upp & jobba *panik*..Men nu får hon iaf sova lite & förhoppningsvis vaknar hon på rätt sida sen :))

Här kommer en bild på kissen, Leon..strax innan vi åkte in..Så där låg han i princip hela dagen igår. Kom hem vid 18 & vid 20 tiden så låg han fortfarande kvar på samma plats.



Hold on...

jaaa, nu är jag ledig i 4 dagar !! men det är kul när man väl är på jobbet så klart. Kom hem senare än vanligt idag eftersom den smarta busschaffören körde fel *applåder*. Men nu är jag iaf hemma igen & Agnes sover sött. Ska förmodligen träffa en kompis imorgon & ta en fika medans Agnes ändå är hos dagmamman.

Nu till det tråkiga. Vår söta kissekatt är sjuk IGEN. Vi har haft problem med honom till& från i några år nu. Första gången gick notan på nästan 20 000 om vi inte hade haft honom försäkrad vilket jag är väldigt glad att vi har då var dom tvunga att öppna upp hela honom i princip, skära upp tarmen till & med eftersom det satt fast en hårboll där som vägrade komma ut, inte ens med lavemang funkade det =(..Då fick han ha tratt på sig ett bra tag & jag fick mata honom, tyckte så synd om honom då eftersom man såg hur besvärad han var med den där dumma tratten, han gick in i väggar med den hela tiden. Nu är det alltså dags igen, han spyr hela tiden & är jäkligt slö *stackars liten*. Jag älskar verkligen att ha djur, men jag hatar när dom ska behöva bli sjuka så där. Både jag & Wille har sagt flera gånger att OM det händer igen så kanske vi blir tvungna att avliva honom, det har säkert hänt minst 5 gånger nu att han har blivit dålig. Vi känner också att vi inte har råd med det. MEN jag kan verkligen inte ta bort honom, han är bara 4 år !! & han lider ju egentligen inte. Bara under den stunden & sen blir han sig själv. Men det är så svårt, tänk om han lider & jag inte fattar det ?! USCH !!! nej, vi ska vänta tills imorgon & är han inte bättre då så åker vi till djursjukhuset med honom. Han spydde igårkväll, inatt & nu under dagen :( bara hoppas att han är på benen snart igen. Förra gången han mådde dåligt så gick det över efter 1 dag, hoppas vi har tur den här gången också, för hans skull..min lilla birma pojke =((

Här kommer lite bilder på kissen:


Tröttmössa


Kissarna tillsammans :) Stor & Liten


Vilar....

Liten sötnos :)


Ha en bra kväll allihopa !

Bye bye, måndag

Dagen är slut, full av äventyr. Nu sover min lilla sessa gott & jag ska också krypa ner i sängen snart då jag ska upp vid 6 tiden imorgon. Blev inte så mkt "åka pulka" idag, Agnes ville hellre gå. Hon åkte 2 ggr i en backe med pulkan sen ville hon inte mer ! så vi gick runt lite i området & sen gick vi till parken där hon gungade & så gungade jag också med henne på en gunga där det får plats 4 pers. :)..Sprang iväg en sväng till affären nu på kvällen & det är verkligen så mysigt väder ute, inte för kallt heller. Så jag sa det till Wille att om Agnes hade varit bebis nu så hade jag lagt ner henne i vagnen & gått ut på en kvällpromenad, gud vad skönt !

En kompis från mammagruppen ringde idag också & frågade om jag vill gå på bio på fredag, så det ska vi göra. Kan inte ens komma ihåg när jag var på bio senast, säkert 5 år sen, minst !! så det ska bli super trevligt.

Här kommer lite bilder från dagen:



Ute på promenix i det sköna vädret


Min stora tjej gungar på dom stora gungorna nu, men..........



"Bebis gungorna" duger också ibland..Har ni tänkt på att just den här modellen på gungorna ser ut som en gigantisk blöja ? haha


Försöker ge fart själv..STOOOR tjej..Måste tiden gå så fort ?!

Tror för övrigt att jag ska försöka få med mig brukaren jag jobbar för imorgon & kolla på en data till mig, eftersom han är mer insatt i sånt än vad jag är. Har pratat med honom om det förut & han har sagt att han kan följa med ! om han inte har några andra planer inför imorgon så klart..Vill ha en liten bärbar dator som jag kan ha med mig till jobbet bl.a

Nej, nu ska jag krypa ner i sängen & kolla på tv innan det är dags att hälsa john blund välkommen :)


Ha det super !!

Tjingeling :) //Sussi




Välkommen du Härliga snöööö :)

ÄNTLIGEN kommer det snö igen, hallelulja..haha :)..Perfekt idag när jag är ledig & Agnes också !! som ni säkert förstår så ska vi bege oss ut & åka lite pulka :)). Måste köpa en ny pulka till Agnes, hon har kvar sin lilla "stiga froggy" från förra året, hennes första pulka. Men jag har inte vågat köpa någon än med tanke på att snön kommer & försvinner lika snabbt. Men jag ska säga till Wille att han & Agnes får passa på att köpa en imorgon när jag jobbar & dom ändå ska handla, så kan han också vara ute & åka lite med henne :)..

Va iväg en sväng till affären imorse & mötte en tjej från min gamla mammagrupp, gud vad våra tjejer har blivit stora nu ! stressad som jag var eftersom vi skulle hinna med bussen tillbaka så hann vi tyvärr inte prata så mkt. Ångrar att jag inte tog hennes nr. Visserligen bor vi bara typ 200 meter från varandra så jag skulle ju kunna gå dit & knacka på men det känns lite konsigt, jag vill inte vara nån som tränger mig på direkt, höhö..

Nej, nu ska vi snart iväg & köpa pizza, jag & min korv. Sen blir det en lååång dag ute i det härliga vädret & den härliga snön !! ska uppdatera med lite bilder, jag är ju allt för dålig på det, jag vet. Men jag glömmer kameran hela tiden *suck*

Ha en mysig dag allihopa !

Kram Sussi

Hallå där..

Nu e jag & Ange uppe, har precis ätit frukost :)..Har INGEN aning om vad vi ska hitta på idag alls. Ute är det grått & trist men en vända till parken blir det nog iaf ! tänkte först om jag skulle åka med henne till mina föräldrar men jag vet inte längre..Agnes är nästan omöjlig att åka buss med nu då hon inte vill sitta still i vagnen länge & tar man upp henne & sätter henne på ett säte så börjar hon glida runt som en ål där efter ett tag för att hon inte vill sitta still. & när man säger åt henne så börjar hon gapa & skrika & jag får nästan panik av det, tycker det är superjobbigt när man är tåget lr bussen speciellt. Men, men jag antar att det lugnar ner sig i framtiden, jag hoppas det iaf :)...Nu ska jag leka lite med Ange...


Ha en superbra dag !!

Kram Sussi


Lördag

Fattar fortfarande inte vart dagarna tar vägen, håller knappt koll på dom längre. Anyway..idag har det varit en lugn dag. Vaknade halv 9 :)..sen va jag & Agnes iväg & handlade lite, tittade på pippi, lekte & sen va vi iväg igen bara för jag vart så jädra sugen på sushi !! :))..vi va ute i parken nu på kvällen ett tag också. Åhh, längtar till våren & sommaren när det blir lite varmare på kvällarna & så är det ju ljusare ute också.

För övrigt så mår jag bättre nu !! jag hoppas att det förblir så. Det ända jag är orolig för nu är min vikt, MÅSTE gå upp !! nån som har några "extrakilon" att erbjuda mig ??

Ha en toppenkväll ;)


Kram kram !


Work, work, work

Har nästan precis kommi hem från jobbet.. Tog lite längre tid än väntat men nu e jag hemma igen iaf ! åhh, Agnes är så himla söt, hon pratar mer & mer nu hela tiden. Som igår när vi satt & åt sa hon- Mamma, ät lite :) SÅ himla SÖT ! barn är underbara, tänk vad tråkigt & annorlunda livet skulle ha sett ut utan henne. Kan verkligen inte tänka mig ett liv utan min prinsessa. Trots att det kan vara Oerhört jobbigt ibland & man blir less på allt, det positiva överväger ändå alltid !

Känner mig fortfarande totalt nere, jag hoppas det går över snart för det är inte kul direkt !!

Ledig i 3 dagar nu..förresten så hade dom ringt från det stället jag var på intervju på i onsdags & lämnat meddelande på min telefonsvarare på mobilen medans jag jobbade. Tydligen hade dom pratat med dom på kontoret, på företaget jag jobbar för & jag hade fått jättebra referenser därifrån, vilket så klart glädjer mig ! men åh, jag har beslutsångest som heter duga..Vad ska jag göööra ??

Ha en toppenkväll !!

Kram från en förvirrad 24 åring


Deppig..

Åh, känner mig bara allmänt nere till & från. Jag kan tyvärr inte berätta varför här, då jag inte vill dra igång värsta grejen & verka omogen för att jag tar upp det. Men den personen det handlar om vet om det. Men h*n bryr sig inte.

Min fråga är bara, varför kan man inte hålla sig till 1 person ?

Varför måste man söka bekräftelse hos andra OCH hela tiden bekräfta andra, fast man är i ett förhållande ?! då är det väl isf sin egen partner man ska bekräfta & INTE en massa andra ?

Nej usch & fy, jag e bara så less på allt. Undrar hur länge till jag ska orka tänka på det här, det behöver så klart inte handla om mitt eget förhållande, det finns andra man kan oroa sig för...

Synd bara att inte denna person ser eller förstår hur jag mår.  Så trist med känslokalla människor, varför finns dom ens ?

God morgon !

idag är det alltså torsdag & vi är lediga :), iaf jag & Agnes. Vaknade 6:30 pigg som tusan & tänkte nästan gå upp men eftersom Agnes fortfarande sov så tyckte jag att det var onödigt så jag låg kvar tills jag somnade om igen, sen vaknade vi 8:30 ist, en lite bättre tid när man ändå ska vara hemma!

Idag tänkte jag vara ute i parken med Agnes, det ser ut att vara så skönt väder ute. Fick också lust att åka till lekslottet, ett inomhus ställe med bollhav, rutchkana, hoppborg m.m. Men jag tror jag tar det nästa vecka när Wille är ledig så att vi kan åka allihopa.

Jag hoppas att alla får en trevlig dag !


Kväller

Så var denna dag slut, redan. Har hunnit fixa här hemma medans Agnes var hos dagmamman idag. Men jag rår knappt om mig själv längre. Jag vilar Aldrig när Agnes inte är hemma. Jag tycker alltid att det finns saker att göra här ist. Fixa & dona, dammsuga, diska lr laga mat. Jag har helt enkelt glömt bort mig själv på vägen. Men jag har märkt att jag inte bara kan lägga mig i soffan & slappa när hon är borta, jag blir rastlös om jag inte har nånting att göra. & jag kan inte ens tänka mig hur jag levde förut, innan Agnes kom till världen. Tänk att från ha varit 2 blir 3 ist. Livet blir totalt annorlunda. Helt plötsligt kommer denna lilla människa in i ditt liv & tar över det totalt, men på ett positivt sätt så klart ! men dig själv kan du glömma helt, så känner jag iaf & så är det nog för dom flesta föräldrar.

Jag tror inte man inser det förens man har fått barn. Man kan tänka sig, men man vet aldrig hur det blir. & ibland kan jag störa mig på det, att vissa tror att livet kommer att vara som vanligt, att man Alltid har tid för sin partner, att man fortfarande kan vara så "ego" som man var innan & bara tänka på sig själv. Livet BLIR annorlunda.

Anyway..idag ringde jag kommunen & bad att få numret till en verksamhetsledare som har hand om personlig assistans här i kommunen & jag kom fram till en jätte trevlig person. Vi pratade, pratade & PRATADE..kanske lite föööör länge, 20 minuter med andra ord. Vilket resulterade i att jag blev lite sen till dagmamman. Men han skulle iaf kolla upp om det fanns några lediga jobb & sedan kontakta mig igen. Jag vet, jag Har svårt för att bestämma mig. Men helst av allt skulle jag vilja ha ett extra jobb här ute, det skulle underlätta så mkt med tanke på att Agnes dagmamma är här ute. Han pratade också om att jag kunde jobba som ledsagare, tyckte det lät spännande ! vi får se hur det blir.

Ha en toppenkväll !

<a href="http://www.bloglovin.com/blogg/475054/minsessa?claim=8cwvqz6yees">Följ min blogg med bloglovin</a>

"Lattemorsa" + jobbintervju

Kom precis hem från intervjun. Den gick bra, fast det kändes inte som det ändå..hmm. Vet inte hur det kommer bli OM jag nu skulle få jobbet. Har blivit erbjuden ett annat jobb också på det företaget jag är på nu & det känns mkt säkrare eftersom den brukaren inte är såpass sjuk som den som jag vart på intervju för.
 
Men jag ska förmodligen träffa brukaren & få mig ett intryck & han utav mig så klart. Men som sagt så känns det väldigt osäkert att ta den tjänsten. & dom kan inte erbjuda mig en fast tjänst heller med tanke på att läget är som det är, man vet helt enkelt inte hur länge personen kommer att leva. Usch, vilka hemska sjukdomar det finns =(..

Jag har egentligen svårt för sånt, man tycker så synd om dom, men man är ju å andra sidan bara människa. Så vi får helt enkelt se hur det blir, ska ringa upp företaget jag jobbar för & prata med dom på kontoret om det andra jobbet dom erbjöd mig. Det är ju fast & 3 dagar i veckan & då kan jag vara kvar där jag jobbar nu & då blir det ju som ett heltidsjobb ändå.


Nu ska jag iaf ta & vila lite, dricka min latte, som jag har blivit sjukt beroende av :) sen ska jag plocka undan här, dammsuga, diska & sätta på en maskin med tvätt innan jag ska hämta min ängel från dagmamman.

Skönt att få sova ut lite imorgon :))

Min gooooda latte:




Nervöst..

inför morgondagen, så klart. Men, men..det känns som om man har bättre "självförtroende" vad gäller jobb nu med tanke på att jag redan har ett & jag sköter det bra, brukaren + företaget e ju också nöjda med mig & jag vet att jag kommer att få bra referenser därifrån !

Kan ju kanske inte direkt påstå att jag inte bryr mig om jag inte får det andra jobbet, men jag känner ändå inte samma panik som jag skulle ha gjort om jag var helt utan arbete.

Dagen på jobbet har varit bra, som det brukar vara. Satt & tänkte tillbaka lite på hur det var när jag började där i April förra året. Oj, oj oj..vi gick inte alls ihop då. Trodde Aldrig att det skulle bli en bra arbetsplats, utan att brukaren skulle tycka illa om mig hela tiden & aldrig ge mig en chans att bli "en i gänget". Men oj så fel man kan ha. Nu är jag en av hans favoriter. Tyvärr så blir det ofta så på såna arbetsplatser. Man delas liksom upp i olika kategorier. I somras va jag verkligen på väg att ge upp & sluta, men jag gav mig f*n på att det skulle bli bättre & jag ville inte bara ge upp.

Åhh, ingen sovmorgon imorgon heller, ska upp innan 6. Men på torsdag ska både jag & Agnes sova ut, det kan jag lova. Då är både hon & jag lediga & har en hel dag tillsammans :)


Ha det super !

Jobbet idag

Jobbade 8-17 idag, som vanligt. Har haft en rätt bra dag där faktiskt, brukar egentligen aldrig ha så tråkigt där. Jobbar extra imorgon & sen på fredag sen e jag ledig till tisdag !

orkar inte skriva så mkt mer nu, jag e inte på topp idag om man säger så..

Ha det super !

Sista inlägget för denna dag

Nu har vi ätit middag. Köttfärssås & pasta blev det :). Har satt igång en maskin med tvätt här hemma & Agnes har fått sin välling & somnade precis ! ska försöka lägga mig i tid jag också eftersom jag ska upp vid 6 tiden imorgon. Lär vara ordentligt trött när jag kommer hem imorgon, har ju fått sovmorgon nu i ett par dagar :)

Tack för alla kommentarer, supersöta ni ! nu vet jag iaf att det är NÅN därute som läser min blogg, jättekul !!

Håller med dig Agnieszka, man blir sjukt beroende av att blogga :) farligt farligt ;)

Ha en trevlig kväll !

Kram Sussi

Det var den dagen

Måste dagarna Alltid gå så fort ? det känns som om imorgon när jag vaknar är jag 70 redan lr ngt, haha ! nu har iaf syrran tagit sin tjockismage & åkt hem(hon är gravid). Vi hann vara ute i parken en stund men Agnes va inge sugen alls på att leka där. Hon gungade en stund bara sen ville hon gå vidare. Gick in i näraffären & köpte lite grejer som jag ska ha med mig till jobbet imorgon & Agnes fick en glass av min syrra som var uppskattad :)

Börjar bli nervös inför intervjun nu på onsdag. Vill ju verkligen ha jobbet & jag avskyr verkligen den där väntan, om man får veta om man fick jobbet eller inte. Det är ju ändå min framtid det handlar om, eftersom jag & Wille ska bo var för sig.

Ah, jag har en tendens, när jag är nervös, att bli skitnödig. Undrar hur jag kommer att känna på ons ? jag kommer nog "sitta fast" inne på toan hela morgonen.
Tycker synd om den personen jag ska köra upp med den dagen då jag ska ta körtkort. Jag får väl ta med en gasmask till den personen tror jag :)

Här kommer en bild på Agnes som togs under dagen:



Glass är gott, syns det ? :)

Hej på er !

idag är det då alltså söndag, redan. & för oss innebär det en dag i tvättstugan *suck*. Tvättkorgen är verkligen överfull, vilket den aldrig brukar vara ! Imorse när jag kom upp såg det ut som om 7 rövare hade varit här & rivit ut saker ÖVERALLT & petig som jag är så började jag städa undan direkt efter vi hade ätit frukost, så nu ser det ut som ett hem här igen *tack & lov*. Jag som Hatar när det är stökigt !!

Idag kommer iaf min syrra hit & hälsar på. Alltid uppskattat med lite sällskap av en vuxen ! tänkte iaf gå ut med Agnes i parken & leka lite :)

Ångest, ångest, ångest för att det är dags att jobba imorgon igen efter 2 veckor. Men å andra sidan ska det bli kul att träffa brukaren som jag jobbar för & även den super trevliga personalen ! trivs ju när jag väl är där men när man har gått hemma så här länge vill man bara fortsätta med det, fast ändå inte..


Här kommer lite kort på Agnes:




Bild från igår, 10/1. Agnes kalas & en mamma som inte vill vara med på kort !



Dagens bild på agnes, 11/1 :)

Ha en bra dag/Sussi

Lördag=Kalas

Vaknade vid kvart över 9 idag men va lika trött för det =/. Men upp kom jag iaf ! käkade frukost, sen duschade jag med Agnes & gjorde oss i ordning för att sedan gå iväg en sväng till affären & handla hem lite skit  medans Wille bakade tårta, kakor & gjorde chockladbollar här hemma.

Vid 12 tiden började det "ramla" in gäster här Agnes, farmor, farfar & farbror kom förbi. Vi käkade tårta & fikade & snackade lite sen åkte dom hem vid 2 tiden & efter det kom mina föräldrar, min syrra & hennes kille hit & hälsade på & lämnade presenter till Agnes. Hon fick kläder av gammelfarmor, kläder av mormor & morfar + en docksäng & av min syrra & hennes kille fick hon en matstol till dockorna. Av farmor & farfar fick hon ett set med docka som hade en massa tillbehör, t.ex nappflaska, skallra, kläder & mkt mer.

Tillslut blev Agnes trött vilket resulterade i att hon blev grinig & sa att hon ville lägga sig & vila så vid 4 tiden åkte dom hem..så har iaf vår dag sett ut. Är ledig imorgon & då ska jag förmodligen träffa min andra syrra !

Sen är det dags att återgå till jobbet på måndag, ska även jobba extradenna vecka. Känns konstigt eftersom jag har varit hemma i 2 veckor nu redan ! men, men..man måste ju tjäna pengar också :)

Ha det super !

En rätt så händelserik dag ändå

Dagen började med en Tidig morgon, iaf för oss. Väckarklockan ringde halv 8 & trötta som vi var så struntade vi i den & snoozade 15 min till ist. Sen gick jag upp & försökte få liv i Agnes som inte är världens morgonpiggaste barn, men skönt är väl det :)..8:30 skulle hon vara hos dagmamman.

Efter att vi hade lämnat av henne där åkte vi hem igen. Wille målade i köket eftersom vi håller på att måla om där, jag la mig en stund på soffan & vilade & hoppade sen in i duschen. Sen dammsög jag hela lägenheten eftersom det blir så jädrans grusigt p g a vagnen, efter det satte jag på en maskin med tvätt & fixade matlåda till Wille. Sen var det dags att hämta hem sessan igen.

Idag var en kompis ffrån mammagruppen & hennes dotter här & hälsade på, alltid lika roligt ! men som vanligt så "rök" också barnen ihop & det slutade med att dom stod & drog i Samma sak & sa min, min MIIIIn Trots att Agnes har en hel del leksaker, suck för denna ålder !

Sen ringde dom också från ett jobb jag har sökt, också det som personlig assistent, fast ett hel/deltidsjobb. Jag vill ju helst jobba heltid eftersom jag kommer att bo ensam med Agnes sen så skulle jag klara mig bäst så, men jag skulle även kunna tänka mig jobba deltid eftersom jag då får mer tid tillsammans med henne, svårt det där. Men jag är glad bara jag får jobbet, dom sökte 8 personer så förhoppningsvis har jag nån chans =/

Här kommer lite bilder från dagen då Agnes fyllde år & öppnade sina paket:

Tänk vad roligt egentligen, att sånt här fortfarande finns kvar. Jag hade en sån här spis när jag var liten, kommer fortfarande ihåg hur jag lekte med den på Åland, landstället. I vår lekstuga som vi hade där som pappa sedan rev, eftersom vi inte hade nån större användning av den när vi blev lite större :).Dock ska det byggas upp en ny lekstuga där nästa sommar :)


Spisen när den är uppbyggd, den blev snabbt populär kan jag lova :)

Tjae, tågbanan får väl också duga antar jag. Men spisen leder fortfarande, 1-0 till den ;)

Imorgon är det kalas här också. Vet redan vad Agnes kommer att få av moster & mormor & morfar. Vi får se om den "berömda" spisen är lika poppis då, hihi :)

Ha det bra alla !


Ännu en dag

Har inte orkat blogga som jag egentligen sa att jag skulle göra igen på Agnes födelsedag. Det var full rulle hela dagen eftersom hon va ledig då. Vi firade väl henne egentligen inte så mkt då, hon fick så klart sina paket, sen så fick hon sin favoritchocklad, palle kuling, vi käkade lite kakor, bullar & drack saft. & sen va vi så klart ute & åkte pulka, vilket var poppis ! Det riktiga födelsedagsfirandet blir av nu på lördag ! har länge funderat på att hyra en lokal här i området men sen tänkt att det är onödigt, men nu börjar jag fundera på det igen :)


Samma dag kom ett par & hämtade emmaljungan också, känns så tomt nu när den är borta. Jag älskade verkligen den vagnen men det kändes så onödigt att ha kvar den eftersom jag inte har några planer på att skaffa fler barn på ett par år.

Agnes är hos dagmamman nu, ska hämta henna vid 1..uppdaterar senare :)

Tjingeling


2 års dagen är kommen

Nu är min lilla korv 2 ÅR *hipp hipp hurraaaa*. Hon har öppnat sina presenter nu, en spis från brio & en tågbana från brio med ett batteridrivet lok med en vagn efter sig. Spisen blev ju poppis direkt kan jag säga, hon står redan där & "steker" potatis :). Bilder kommer jag att lägga upp lite senare eftersom det här bara får bli ett kort inlägg.

Ha det super !

Min prinsessa fyller 2 år imorgon redan

Tänk vad tiden går fort, helt sjukt fort. Kan inte fatta att det redan är 2 år sedan jag fick min vackra lilla prinsessa. Att få se henne utvecklas för varje dag som går är det finaste man kan uppleva. Egentligen skulle Agnes ha varit hos dagmamman imorgon men jag ringde & frågade om det var försent för henne att vara hemma, vilket det inte var. Så nu får vi ha henne hemma hela dagen & öppna paket i lugn & ro, äta glass som hon älskar & gå ut & åka pulka snön Äntligen har kommit till oss  :)

Förkyld har jag lyckats bli också så jag har varit hemma från jobbet nu i några dagar & jag jobbar inte förens på måndag igen.

För övrigt så sålde vi vår fina emmaljunga Edge Duo Combi 07 idag. Kommer verkligen sakna den vagnen men eftersom jag känner att jag vill vänta ett tag tills det är dags för nästa barn var det likabra att sälja den, & göra någon annan nöjd :)


Så här stor har min lilla korv blivit nu:

















































Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0