"Pappavecka" & brand

Lämnade av stora tjejen på dagis för 2 timmar sen & promenerade hem hela vägen. Så skönt att röra på sig, önskar bara att jag kunde komma igång "på riktigt" dvs verkligen gå varje dag, helst minst 1 timme, äta nyttigare borde jag också göra för den delen :/..

Agnes är nu borta fram tills på onsdag då det är hennes pappas vecka. 5 är hon här, 5 dagar där. Skulle önska att vi kunde ha måndag-måndag istället, blir mycket lättare för henne & för oss. Lättare för henne att veta att efter söndag går hon hem till honom eller oss. Nu avlöser vi även mitt i veckorna. Men, men..

Min syrra ringde i morse & berättade att ett dagis i Kallhäll, där jag bodde förut & även har praktiserat på har börjat brinna. Tydligen kommer det brinna ner till grunden :( trist att människor måste förstöra så för andra. Tyckte verkligen om det dagiset för det var inte så stort..

Just nu sover Liam, när han vaknar är det dags för lunch :) lite senare ska vi åka hem till min syster & hälsa på :)
I morgon lämnar vi Liam hos farmor en stund för att fixa lite här hemma, sånt som man inte kan göra tillsammans annars när man har en liten vilde som springer runt överallt :)..På söndag ska vi/jag eventuellt träffa en kompis & hennes son, skojigt :)

Ha det toppen!

Vad händer i april?

Satt & kikade runt på lite olika bloggar som jag gör dagligen & gick tillbaka till min gamla för att se tillbaka på hur jag egentligen hade det förut. Så kul att läsa om t.ex hur Agnes har utvecklats & även jag själv. I skrivande stund har Agnes hunnit bli 5 hela år & min lilla skrutt 1 år! oj, vad hände? åren "flyger" iväg.

Agnes är i "mini-tonåren" som man kallar det. Stor men ändå liten. Kaxig, vägrar lyssna vissa dagar, smäller i dörrar är bara några exempel på hur våra dagar här kan se ut. Sen finns det också självklart lugnare perioder då hon gör som man säger, förvånar mig genom att helt plötsligt gå in på sitt rum för att sen överraska mig med att hon har bäddat sin säng helt själv, min stora tjej :) Kan fortfarande minnas vissa saker från när jag var 5-6 år. Kommer ihåg när jag låg i hallen & skrek & var förbannad på mamma & pappa för att jag inte fick gå ut & leka med min bästa kompis Mats, oj vad livet kan vara "orättvist" när man är i den åldern.

Liam, Liam..ja, vad ska man säga? han är en bestämd liten pojke som vet vad han vill & inte ger sig i första taget. Så kul att jämföra han & Agnes & se hur olika dom är. Liam började t.ex gå redan när han var 10 månader, han har nog alltid velat mer än vad han kunnat. Han kan skrika Högt, gärna så halva området hör honom medans Agnes var mer "lugn" när hon var liten.

Mina små gosfisar, tänk vad tråkigt det skulle vara utan dom, tomt & tyst. Är så van vid att det är full rulle hela dagarna nu & även om det ibland kan vara väldigt påfrestenade så Älskar jag mitt liv & skulle inte vilja byta det mot nånting annat i hela världen.

& Mange, min fina sambo, min själsfrände. Jag är så oerhört tacksam för att du kom in i mitt liv & för att jag får dela varje dag med dig. Att det finns så fina människor som du, finner inga ord<3..Vi har gjort en ordenligt resa tilsammans, gått igenom mer än vad vi borde ha gjort men du har alltid stått vid min sida & alltid stöttat mig. Jag älskar dig mer än vad ord kan beskriva & jag ser framemot att få spendera resten av mitt liv med dig min vackra vän:)

På måndag är det dags att återgå till arbetslivet igen. Har jobbat lite extra till & från sen december så helt nytt är det ju inte :) jag kommer inte att börja jobba heltid än då Liam inte ska börja på dagis, eller hos dagmamma än, det blir först i augusti så jag & Mange har delat upp på föräldraledigheten fram tills dess. Känns rätt skönt att "mjukstarta" så här. Jobba men samtidigt få vara hemma med barnen.

Nej, nu är det dags för lunch. Agnes är på dagis & leker, ska hämta henne om ett tag :)

Ta hand om er!







RSS 2.0