sista inlägget för denna dag ?

jag tror det. Kommer ha fullt upp när jag kommer hem sen med en liten prinsessa, med att äta middag, duscha & leka lite med henne tills vi välkomnar john blund in i våra liv. Nu börjar jag bli sjukt trött & det känns skönt att veta att arbetsdagen är över om 1 timme !! När jag är trött blir jag blåst, riktigt blåst. Jag fattar ingenting då, snarare trög kanske man skulle kunna kalla mig :)


Nu måste jag jobba vidare !!

en spark i röven

skulle mitt sega jag behöva just nu ! måste egentligen gå ut & handla lite till mig själv, men jag kommer aldrig iväg. Tar nog det när jag har kommit hem ist. Går bara upp & lämnar mina saker & sen sticker jag & Agnes ner till näraffären :)

Brukar ju vara halvt död när jag kommer hem vid 6 tiden men som tur är kör pappa hem mig idag eftersom jag måste hämta Agnes hos dagmamman & då kommer jag dit lite fortare :)

Ni kanske undrar hur jag har tid att sitta ute på nätet när jag jobbar ? men sanningen är ju den att ibland finns det ingenting att göra & då brukar jag få låna nätet, men jag har så klart med mig en egen data, eller ja..Willes bärbara :)

Händer inte ofta nu att jag har med mig den eftersom den är så klumpig, så därför tar jag bara med mig den dom dagarna jag åker bil till jobbet! annars brukar det bli någon "skvallerblaska" som åker med ner i påsen innan jag går hemifrån :)

Nu ska jag kolla vidare på nätet, vi hörs !!


Tisdag & på jobbet !

Jaha, så var det ännu en dag på jobbet då. Jobbade extra igår, skulle egentligen ha varit ledig men tog ett extra pass. Nu jobbar jag iaf idag & imorgon sen är jag ledig 2 dagar för att sedan jobba hela helgen & då börjar jag himla tidigt också, suck. Men det finns ju fördelar med det också, jag slutar tidigt & hela dagen har inte försvunnit när jag väl är hemma igen & jag hinner spendera lite tid med Agnes & inte bara komma hem för att äta, duscha & sedan gå & lägga henne & mig !

Det är ju jättefint väder ute idag så det blir nog en promenix idag tror jag :) saknar Agnes en massa & längtar tills jag får hämta henne. Imorse när jag gick till jobbet sa hon- Mamma obba(jobba). Hej då mamma, ses sen ! så himla söt. Hon är iaf ledig från dagmamman på torsdag & fredag eftersom jag förlorar min tid med henne under helgen :(

Ha en trevlig dag, kanske uppdaterar mer senare

En mamma utan gummistövlar=onödigt

Ja ni, vad ska man säga. Idag när jag skulle ut i parken med Agnes så Funderade jag faktiskt på att ta på mig ett par gummistövlar eftersom det så så slaskigt ut ute, tog iaf på Agnes hennes men jag tänkte att äh, det är väl inte så blött ute ändå. Nej, inte alls. När vi kom fram till parken så var det ju jäkligt många, stora pölar & mina skor läckte ju så klart in vatten *suck*. Jag måste lära mig att inte bara tänka om jag ska göra saker utan också göra det !

Anyway, tvättmaskinen är igång som vanligt & potatisen är snart färdig. Idag blir det kotletter med potatis, dragonsås & sallad *mums*. Sen tänkte jag att Agnes skulle få bada lite också, som hon älskar.

Har ett dilemma angående min lägenhet. Det finns ett badkar där nu i badrummet men väljer jag att ha kvar det så kan jag inte ha en tvättmaskin eftersom badrummet inte är så stort där. Här har vi ju bara dusch & Agnes badar i ett babybadkar från Ikea som hon faktiskt får plats i nästna eftersom hon är så kort !

Jag skulle vilja ha kvar badkaret i nya lägenheten mest för Agnes skulle men också för min egen & för vår del, skulle vara kul att få bada med henne. Men då är jag beroende av tvättstugan jämt & jag vet inte hur ofta den är ledig, hur långa passen är osv. Nåja, jag får väl se hur det funkar med att bara tvätta i tvättstugan, man blir så bortskämd när man har tvättmaskin hemma men det är så oerhört skönt, speciellt när man har barn !

Nej, nu måste jag fortsätta med maten !

Ha det super, kram på er =)

Slöa lördag

Måste bara berätta medans jag kommer ihåg..I torsdags efter jobbet var jag verkligen SLUT så det slutade med att jag somnade med Agnes strax efter 19 !! jag kommer inte ens ihåg när jag somnade så tidigt senast, men jag var grymt trött så det behövdes. Igår var det ju iaf en jobbdag för mig igen, en bra dag !!

Idag är jag helt slut igen så det får bli en lugn dag för oss, har bara lust att lägga mig i sängen & sova. Jag hoppas Agnes vill sova middag idag för då ska jag också passa på att vila. Har möblerat om i hennes rum idag också & plockat bort lite saker, gått igenom hennes kläder & sen en del av mina saker inför flytten eftersom det faktiskt inte är så lång tid kvar nu.

Ha en trevlig dag !

Trött som ett...as

Ja, ni läste helt rätt. Idag är jag sjukt trött efter att klockan ringde kvart över 5 imorse & jag var tvungen att kliva upp för att åka iväg & jobba. Jag har nästan känt att jag har hållt på & somnat flera gånger nu dom sista timmarna på jobbet, trots att jag slutar tidigt på mitt nya jobb. Orkade inte ens göra mat men gjorde så klart det ändå. Nu har jag bara lust att gå & lägga mig i sängen & sova en si så där 2 dygn eller ngt. Ska iaf duscha snart & sen blir det läggdags tidigt ikväll med min kära Agnes eftersom jag ska jobba imorgon också. Senast sju ska vi ligga i sängen tänkte jag, är verkligen totalt slut just nu !!

ha en trevlig kväll !


Storhandling & tvättstuga

Imorse var jag & Wille som sagt var iväg & handlade en massa mat & denna gång så lyckades vi inte handla lika mkt som vi brukar göra. Nu kändes det som om vi var mer ekonomiska för en gångs skull & att vi fick mkt mat för pengarna ! annars brukar det bli så att man plockar på sig annat onödigt som man egentligen inte ens behöver *suck*. Var även inne i en annan butik & handlade en prydnadsgrej som jag sedan ska ha i min hall eller mitt vardagsrum !

Just nu håller jag på i tvättstugan, det är så himla fint väder ute idag så jag ska nog gå ut en sväng med Agnes i parken sen :)

Här kommer lite bilder på en del saker jag köpt till lägenheten & på lilla Lexus:


Sicken stil han har :)


Prydnads saken jag köpte idag, om man nu kan kalla den så :) men den är fortfarande inplastad


2 st kökshanddukar


3 st bunkar som alltid är bra att ha =)


4 st vita, runda tallriksunderlägg :)

Ha det bra !


Middags dags snart :)

Idag har jag & Agnes varit hos min tjejkompis & hälsat på & snäll som hon är så agerade hon barnvakt medans jag fick sitta en stund för mig själv ute på nätet & surfa ! vi gick iväg en sväng till en stormarknad för att handla lite saker & innan dess gick vi in i en "krims krams" butik, såna som är extremt farliga för mig. Som tur är kom jag bara ut med en grej, en jätte söt lite påsk sak till Agnes men som man alltid kommer att kunna ha framme, tänkte ha den i hennes säng. Eftersom Agnes ville gå hem till henne så tog det oss minst 1 timme innan vi kom hem & det var/är svinkallt ute & blåser så det var ju väldigt skönt att få komma in i värmen sen kan jag ju säga.

Imorgon ska Agnes till dagmamman & jag & Wille ska passa på att storhandla då eftersom det i princip är omöjligt att ta med Agnes till affärer nu för tiden, det slutar bara med en massa gap & skrik, trots ! Det fick min kompis även se idag :)..Tänk vad snabbt dom förändras egentligen barnen, från att vara helt lugna till att nästan bli små monster som gör "en höna av en fjäder" om det inte blir som dom vill. Men ja, barn är ju barn. Jag har ju också varit så, så nu får jag smaka på min egen medicin :)
Har förövrigt hittat Massa saker från jotex som jag bara måste köpa, dom har en himla massa fina grejer där & inte bara "pensionärs" grejer :)

Nu är det nästan dags att börja med middagen, kyckling med wok blir det hos oss idag :)

Ha det super !!

Trött efter en lååång helg !!

Nu är jag äntligen ledig 2 dagar i rad & skönt är det !! det har varit en lång helg känns det som men dagarna på jobbet har gått snabbt ändå. Jag var grymt trött igår när jag kom hem efter att pappa hade hämtat upp mig dessutom var jag inte på världens trevligaste humör heller. Tänk er själva, jobba till 21 sen åka hem & lägga sig vid 22 & sen upp dagen efter innan 6. Det kanske inte låter jobbigt men tro mig, det är jobbigt !! fick riktigt dåligt samvete också när jag var grinig & bara ville hem till oss. Mina föräldrar var ju så gulliga & bjöd oss på middag & fixade så att jag fick med mig matlåda till jobbet idag så är jag "otacksam" & grinig, jävla mig !!

Jobbar på torsdag & fredag igen sen är jag ledig hela helgen & laddar inför nästa vecka då det är dags att jobba 6 dagar !! det är inte värt att vara grinig & så trött som jag blir men det är mer värt allting när man får in pengarna på kontot när månaden nästan är slut & inser att det var värt allt "slit". Dessutom underlättar det ju att gå till ett jobb man trivs med vilket jag också gör ! känner mer & mer att jag vill utbilda mig till undersköterska & jobba inom vården, helst på sjukhus. Jag trivs verkligen med att hjälpa & ta hand om människor.

Nu ska jag umgås lite med Agnes. Tur att hon också är ledig imorgon från dagmamman så vi får lite tid med varandra :)

Sjukt trött, blää

Jag kan verkligen inte sova länge längre *suck*. Somnade vid halv tolv igår & vaknade strax efter 7 imorse, jag är som en inställd väckarklocka som vaknar efter ett antal timmar. Jag har väl ställt in mig på att sova ungefär 7 timmar per natt, även fast jag blir väckt under natten av en gnällig Agnes. Jag var jäkligt trött imorse men kunde inte somna om, irriterande !! börjar känna mig på så där grinigt humör nu också, har ingeting att göra utan sitter bara & väntar på att mina föräldrar ska komma & hämta upp mig & Agnes medans jag leker med min lilla korv.

Har redan hunnit tvätta 2 maskiner med tvätt & dammsugit hela lägenheten + städat undan så nu är det iaf rent & städat här när Wille kommer tillbaka från sin match.

Ha en trevlig helg allihopa, skriver mer imorgon när vi är tillbaka här hemma igen & jag har jobbat färdigt min helg :)

Ännu en dag på jobbet

Har haft en trevlig dag idag faktiskt. Trivs väldigt bra på jobbet !! nu är jag som vanligt trött efter denna dag. Hämtade Agnes hos dagmamman vid 4 tiden sen åkte vi bussen hem & gick direkt till pizzerian eftersom jag kände att jag inte orkar stå vid spisen idag.
Nu har vi iaf ätit middag & har just nu myskväll. Egentligen brukar vi ha det på lördagar men nu fick det bli 1 dag tidigare eftersom jag jobbar kväll imorgon & sessan förmodligen sover när jag kommer hem. Ska sova hos ma & pa från imorgon till söndag eftersom Wille jobbar imorgon han också & någon måste passa Agnes.

Lär vara rätt slut på söndag när jag har gått av mitt sista pass för denna vecka eftersom jag är hemma lite sent imorgon & sen ska upp vid 6 på söndagen. Som tur är så kommer min snälla pappa & hämtar mig imorgon så jag kommer hem snabbare & kör mig till jobbet på söndag morgon, tur att man har så gulliga föräldrar som ställer upp :) nu har jag banne mig bestämt mig. I vår är det körkort som gäller!! ska börja med det nu när det blivit bättre väder & ha det senast till hösten !!

Gjorde också en *ta hand om mig själv-lista* för någon dag sen där jag satte upp mål för mig själv helt enkelt. Mål för detta år, att jag t.ex ska ta hand om mig själv bättre eftersom jag helt har glömt bort mig själv & mitt eget välmående. Ska skriva om texten sen & rama in den & hänga upp den i min lägenhet & titta på den Varje dag för att komma ihåg allt & inte tappa bort mig själv på vägen. Kändes himla bra att få skriva av sig sina tankar om sig själv & vad man vill uppnå !

Nu ska jag fortsätta mysa med min lilla korv & sen ska jag "slänga" in både henne & mig i duschen !! duschade sist igår men jag Måste duscha varje dag, känner mig så äcklig annars

Ha en super kväll !

Ledig men ändå inte...

Har ju min sista lediga dag för denna vecka, även om veckan snart är slut. Men jag är ändå inte ledig för att ligga hemma & slappa för när man jobbar mycket så har man ju 1000 grejer att göra när man väl är ledig.

Va & handlade imorse efter att jag & W hade lämnat Agnes & sen när vi kom hem började jag fixa i ordning smutstvätten eftersom tvättkorgen var överfull !! håller på & tvättar nu & har dammsugit hela lägenheten. Det positiva med att bo mindre sen är ju att det blir mindre att dammsuga så tummen upp för det =) NU ska jag iaf försöka ta det lugnt ett tag eftersom jag är helt slut nu. Kollade förresten mitt schema & hur jag kommer jobba om 2 veckor eftersom jag vet att jag ska jobba mkt då också, då är jag bara ledig 1 dag på en hel vecka eftersom jag ska jobba en hel helg då =( så jag jobbar 6 av 7 dagar men det är ju bra för plånboken iaf & det är rätt skönt att jobba & tjäna pengar & också ett Måste =)


Snart dags för hemgång

Som vanligt har dagen gått allt för fort, önskar att den kunde vara 3 nu ist så jag hade hunnit fixa lite mer saker innan jag går hem för dagen..men nu är det inte så..Ska snart möta upp pappa & sen åka iväg & hämta min prinsesa. Som tur är har Wille fixat mat till oss, korvstrogarnoff så den åker in i micron direkt när vi kommer hem & sen är det duschen som gäller !! tror Agnes kommer att somna tidigt ikväll eftersom det har varit en lång dag för henne så det blir väl en mys/lugn kväll för vår del =)

Imorgon uppdaterar jag ingenting på dagen då tiden inte räcker till, då är det jobb för fulla muggar som gäller =) idag också egentligen men det blev en lugn dag idag =)

ha en trevlig kväll !!

På jobbet med dumburken

Wille var snäll & körde mig till jobbet idag så jag passade på att ta med mig datan när det inte finns så mkt att göra ! blir hämtad av mina kära pappa när jag har slutat eftersom jag kommer till Agnes dagmamma snabbare då & får hämta hem henne. Hon brukar vara rätt slut efter en så lång dag som till halv 6 & det är ju förståerligt. Måste verkligen köpa min lilla mini data snart, funderar på att åka iväg nästa helg & kolla på en, är trött på den här klumpdatan & dessutom tillhör ju inte denna data mig, utan Wille.

Uppdaterar senare igen om det finns någon tid för det =)

Trötter=JAG

Åh jag blev helt plötsligt Jätte trött, vill bara sova just nu !! efter maten vart det ju bara 1000 ggr värre så jag orkade knappt ens duscha med Agnes men gjorde ju så klart det *snark*. Blir nog att lägga sig tidigt ikväll, hoppas bara att Agnes vill detsamma =) ska bli skönt att lägga sig i en nybäddad säng med rena lakan =) nu låter det som om vi ligger & rullar runt i skit i sängen annars..vilket vi gör, lr inte (INTE så klart). Men ni vet, en nybäddad säng, det är ngt speciellt med det =)..Har även dammsugit & diskat undan allt efter maten *skönt*

Upp & jobba imorgon då, strax efter 6. Åhhhh, orkar verkligen inte men jag Måste...orkar inte jobba just nu..vill ha semester. Typ för alltid =)

Ha en trevlig kväll !!

Lill lördag för min del idag

Eftersom jag ska jobba hela helgen så kommer jag inte ha någon riktig ledig helg. Jag är ju ledig idag & på torsdag så idag får väl vara min "lördag" & torsdag min "söndag". Agnes ska vara hos dagmamman hela veckan nu men dock inte långa dagar dom dagarna jag är ledig. Idag har jag mest tagit det lugnt. Wille lämnade Agnes imorse medans jag gick & la mig i sängen & vilade igen. Sen har det inte hänt så mkt mer här, har rensat ur klädkammaren tillsammans med Wille & sen varit & handlat. Har redan fixat middagen nu också så jag slipper göra det ikväll, skönt !! jag hoppas jag har ork att skriva imorgon eftersom jag kommer hem vid 6 & ska fixa mat själv då, Wille jobbar kväll denna vecka.

Snart är det dags för mellanmål för Agnes del =)
Igår när hon badade & sprang iväg snabbt till köket för att kolla maten ropade hon på mig & när jag kom in skrattade jag sjukt mkt kan jag lova, varför ? här är resultatet:


Hahahaha denna lilla "skumdam" är alldeles för underbar. Dessutom tycker jag att hon är läskigt lik mig på detta kort !


Min "snorbobba" när hon var sjuk, men glad var hon iaf =)

Trött på allt skit just nu..

japp, det är jag. Riktigt less faktiskt..utan att behöva gå in på i detalj vad det handlar om & varför. Idag har det bara varit en sån där pissdag för mig. Någon har varit sur, vilket har smittat av sig på mig tillslut.

Va iaf på Ikea idag & jag handlade lite där. Köpte mest saker till köket, bestick, tallrikar, glas, diskställ & så lite annat också. Kollade på soffan jag ska köpa till min lägenhet & den var fin faktiskt. Allt behöver ju inte kosta multum för att det ska vara bra ! har varit ute en stund med Agnes i parken också, men det var ingen hit eftersom alla skor jag har läcker in *suck*. Har precis gjort färdigt middagen så nu är det matdags här hos oss..

Passar på att slänga in lite bilder på saker jag ska köpa sen:


Ha en trevlig kväll !!



Eftersom vi kommer att bo i en etta så är det inte så stor plats, även fast den är på 46 kvm ! därför gäller det att planera bra, kom på en idé att köpa 2 st malmbyråar & skjuta ihop dom & det får också bli en tv-bänk, samtidigt som man har förvaring för kläder under =)..för att slippa tränga in allt för mycket möbler !


Bäddsoffan


& när den är utbäddad, ska ha färgen beige som på den översta bilden


Köksbord med stolar


Lampa att ha i köksfönstret =)


2 st lampor till vardagsrummet, för att ha i fönstret så klart =)


& soffbordet

Lördag kväll

Dagen hos mamma & pappa blev rätt lång ändå. Kom dit vid halv 12 & var hemma igen efter 4. Agnes sprang runt där & lekte & sen tittade hon en stund på mora träsk & somnade till det, helt slut va hon min lilla sessa =/

Snart är det dags för melodifestivalen. Tycker Sarah Dawn Finer borde vinna eller Alcazar ! läste på text tv att enligt tittarna eller vad det var så låg Carolin af Ugglas som nr 2 på den listan över det bidrag som borde vinna, katastrof enligt mig !! tycker att människor ändå röstar fram den sämsta låten (enligt min bedömning) så det känns värdelöst att titta på det eftersom det slutar med att man blir förbannad & tänker att nu går det åt skogen *suck*

Imorgon blir det Ikea, ska kolla på lite saker där & kanske köpa något...

Ha en trevlig lördags kväll !!

Lördag idag då =)

Ska snart åka iväg till mina föräldrar med Agnes eftersom min mamma fyllde år i veckan. Ska fika där, trycka i oss lite onödiga saker som man måste få göra ibland (fast jag kanske gör det lite för ofta!) håller på & tvättar just nu & har "klädångest" vad gäller Agnes, vet inte alls vad jag ska ta på henne för kläder så just nu springer hon runt här med strumpbyxor & en tröja.

Jobbade igår därför bloggade jag aldrig eftersom jag kom hem vid 6 tiden & sen spenderade kvällen med Agnes istället. Vill skriva oftare men ibland går det bara inte ! det blir bättre sen när jag har köpt min mini data & kan ha med mig den i princip överallt, förutom på mitt nya jobb eftersom jag inte har någon tid över där =)

Har fått pass där redan nu som jag ska jobba. 3 st denna månad & det är en hel helg vilket är super eftersom man tjänar mer då. Det är jäkligt sköna tider där. Man slutar tidigt på dagarna så det känns inte så jobbigt att komma hem då. På mitt första jobb jobbar jag ju rätt länge, till 5. Det är iaf sent för mig eftersom jag är hemma vid 6 & om inte Wille är hemma då ska jag först hämta Agnes hos dagmamman & sen hem & laga mat när vi båda är trött & griniga, ingen hit med andra ord..

Nu kan jag passa på att avslöja min "hemlighet" som jag skulle ha talat om i April. Det känns som om dom flesta ändå redan vet om vad det är. Jag & Wille ska flytta isär, jag har fått en lägenhet & flyttar ut i början av maj ! vi kommer fortfarande att vara tillsammans men vi har kommit fram till, mest jag att det blir bäst så här. Det är tråkigt när det blir så men det är den enda lösningen just nu !

Ska faktiskt bli skönt att ha en helt egen lägenhet som bara är min & det blir min första alldeles egna lägenhet i mitt 24 åriga liv !! tänk att få göra om den & inreda precis som jag vill, härligt =)

Nej, nu ska vi göra oss i ordning inför dagen. Hoppas att ni får en mysig lördag !

Utbildningen avklarad =)

Yes, nu är jag färdig med utbildningen & det känns jäkla skönt ! gjorde provet idag & klarade det =) känner mig säker men samtidigt osäker. Det tar ju ett tag innan man kommer in i jobbet men redan nu känner jag mig stolt över mig själv. 3 gånger hann det bli & sen så var jag färdig =)

Jag har lärt mig Väldigt mycket kan jag säga, som jag kanske kommer lite längre med om jag i framtiden söker jobb igen. Trivs så oerhört bra där, kommer faktiskt sakna sjukhuset & personalen som var där..alla var så trevliga, speciellt personen som utbildade mig & brukaren så klart som jag kommer fortsätta träffa eftersom jag ska jobba där =)! men det ska bli jäkla skönt att slippa åka så långt, eftersom det inte ens var där jag sökte jobbet..

Jag stod & funderade mycket idag faktiskt. För 2-3 år sedan hade jag aldrig klarat av det där jobbet p g a min ångest. Kommer fortfarande ihåg för ungefär 5 år sedan när jag skulle praktisera på ett äldreboende. Mådde SÅ dåligt, fick sån ångest att jag inte klarade av att vara kvar & då visste jag inte ens att det var ångest jag hade heller..

Mår Väldigt mycket bättre idag & det är jag tacksam över. Jag känner mig stark som har lyckats ta mig igenom allt & för att jag inte längre låter min ångest & agorafobi(torgskräck) styra över mig, jag försöker tänka bort den & istället tänka att den fan inte ska få vinna !! vill jag göra något SKA jag utföra det till vilket pris som helst

Ha nu en trevlig kväll !

Kramar från oss

Tisdag

Försökte uppdatera i söndags när vi kom hem igen men det sket sig eftersom det inte gick att spara & publicera det inlägget, försökte flera gånger innan jag gav upp så jag ber om ursäkt för det !!

Igår var det ju iaf måndag & jag jobbade 8-12 för att sedan åka in till stan med mamma eftersom hon fyllde år då, åt en god lunch ihop & sen var jag in på kontoret för företaget jag jobbar för eftersom dom skulle fylla i papper om a-kassan.

Idag var det utbildningen på andra jobbet som gällde, imorgon är det förmodligen sista dagen eftersom det har gått så bra där så jag ska göra provet imorgon, hoppas bara att det går vägen !!

Kommer vara ledig på torsdag OM dom anser att jag är färdigutbildad & då tänkte jag åka iväg en sväng med en kompis som jag har velat träffa allt för länge, men tyvärr så har sjukdomar & jobb kommit emellan hela tiden !!

Fredag jobb igen !!

Hade en jätte trevlig helg iaf =) skönt att få åka bort ibland faktiskt. Agnes vara bara sjukt jobbig i helgen med sin trots & vägrade sova, hon SKREK i säkert en ½ timme innan hon tillslut gav upp, tur att det inte varar hela livet, hur hade man då orkat ?

Nu är det dags att gå ut & åka pulka med lilltjejen =)

Jäkla virus

Kan ge mig fan på att jag har något virus i kroppen igen p g a det här med huvudet ! har väl känt mig ngt bättre idag & nu ska jag försöka vila hela helgen, inte det lättaste när man har en vild 2 åring hemma. Ångrar att jag inte ringde vårdcentralen imorse iaf & bad om att få en tid idag, men blir det värre är det akuten som gäller för min del & det suger eftersom man får sitta där ett bra tag innan man får hjälp. Ska åka bort hela helgen med Agnes så Wille får vara för sig själv. Vi är tillbaka på söndag igen & jag får se om jag hinner skriva här under den tiden då vi är borta.. Annars så får ni ha en trevlig helg allihopa !

Kramar från oss

Stress symtom?

Jo tack. Ringde vårdcentralen & förklarade hur jag mådde & sånt & dom sa att dom inte hade några tider kvar alls idag. Fick prata med en riktigt grinig människa som sa att om jag hade ringt tidigare imorse så hade jag fått en tid ! *SUCK* otrevliga människor borde inte få ge "kundservice". Avskyr såna där grinkärringar som t.ex jobbar i butik, varför ens anställa såna trista människor ? det finns så många andra som skulle göra jobbet tusen gånger bättre men som går utan jobb !

Anyway Agnes & jag har precis ätit. Väntar på att W ska komma hem, sen ska vi handla. Känner mig fortfarande skum men det var värre imorse. Ringde närakuten direkt efter vårdcentralen & förklarade allt för en jätte trevlig sköterska & hon tyckte att det lät som stress, att man kan reagera så. Med ont i huvudet, se konstigt, känna sig snurrig men sen domnar ju mitt ansiktebort ibland också, inte hela utan bara på ena sidan. Men det kan också bero på min ångest, den kan komma & gå & med tanke på allt som händer runt omkring just nu så är det inte så konstigt. Ska iaf kolla upp vad det är för skit så det inte är något som är helt knasigt. Tänkte ringa vårdcentralen snart igen & boka en tid till imorgon, om dom nu har någon tid då..

Blir väl utbildning imorgon iaf, känns som att jag faktiskt måste. Vill inte ligga efter helt & hållet. Har redan missat mötet idag med alla andra & det räcker

Ha en 3-vlig dag !

Mycket jobb & snurrig i skallen

Känns som om man inte gör annat än jobbar just nu, både på ont & gott. Får ju mindre tid med Agnes =( men bättre blir det i min plånbok =)..Ska boka en tid hos läkaren idag tänkte jag. Är helt borta i huvudet känns det som, ser suddigt & ser svarta prickar framför ögonen hela tiden..Jag är inte snurrig i huvudet direkt, kan inte riktigt beskriva hur det känns, känner mig bara allmänt "borta" i huvudet. Har ont där också..försökte lämna Agnes hos dagmamman imorse men jag kom till busshållplatsen sen var jag tvungen att vända hem igen eftersom jag kände att jag inte skulle klara av det, det kändes som om jag skulle tuppa av när som helst ! när vi kom hem började hon så klart gråta av besvikelse över att inte få se hennes kompisar idag & leka med dom, jag kände mig som världens sämsta mamma & började fan också böla.

Ringde dagmamman 5 min innan Agnes skulle vara där & talade om hur läget såg ut & hon sa direkt att jag verkligen ska ringa upp vårdcentralen & få tid..nånting är ju uppenbarligen fel.  Jag tror iaf att det kan ha att göra med förra veckan när jag själv var sjuk & inte fick vila ett piss, aldrig sova ut, blir väckt varje natt, aldrig få lägga mig när jag verkligen behöver det utan det är full rulle hela dagarna (förutom dom 2 dagarna Agnes var som sämst & sov så mkt). Min kropp börjar fan braka ihop nu av allt. Stress varje dag, jag kan aldrig varva ner känns det som. Jag undrar vad det håller på att bli av mig ? 24 år & ett vrak redan nu ?

Jag har så jävla dåligt samvete också eftersom vi skulle ha möte idag också med nya jobbet & alla assistenter skulle träffas !! skiiit. Imorgon ska jag ju på utbildning också, på nya stället & jag är så rädd för att dom kommer sparka mig eftersom jag missade 2 gånger förra veckan också p g a sjukdom *suck*

Livet blir aldrig som man har tänkt sig & vila, vad är det ? inte undra på att jag Aldrig blir frisk=(

Snart middag

Wille håller på med maten nu, blir korv idag..jag ska äta min sojakorv, hatar verkligen falukorv ! åh, är fortfarande jäkla seg så ikväll ska jag försöka komma i säng i tid eftersom jag har varit uppe allt för länge på kvällarna för att känna mig utsövd på morgonen. Nu ska jag leka med min lilla tjej =)

Hörs kanske senare !

Trött & en fullspäckad vecka

Åh, är helt slut just nu så jag tänker faktiskt lägga mig & vila så jag piggnar till medans Wille är med Agnes. Åkte hemifrån tidigt imorse & sen strulade tågen på vägen till jobbet (så klart), kaos var det!

Jobbar imorgon igen & på onsdag. Torsdag är det möte & fredag jobb igen. Förmodligen kommer jag jobba hela nästa vecka också. Men tänk vilken bra lön jag kommer få i April sen =)


Nu ska jag lägga mig i sängen ett tag, känner mig fortfarande seg p g a förkylningen.


Kram på er !


Middagsdags alldeles strax =)

Pastan kokar för fullt & snart ska jag & Ange äta middag, köttfärssås & pasta. Wille har åkt iväg till sin brorsa & ska kolla fotboll så vi äter själva idag ! kusin vitamin åkte precis hem & tyvärr så blev det inge in & finn för oss för precis när vi kom ner till centrum så stängde dom *suck*. Trodde dom stängde fyra idag men tydligen var det 3 *dubbel suck*.

Work, work, work imorgon igen då..tillbaka till verkligheten med andra ord. Ska både bli kul & mindre kul...hoppas den här förbannade magvärken ger med sig snart, blir galen !!

Här kommer lite bilder:


Pastan på g


Köttfärssåsen =)


Agnes & Lexus, som precis jamar


Agnes & lillkissen

Ha en trevlig kväll !





Hemma igen efter lite shopping

Var på Ikea & Rusta & handlade. Som vanligt kommer man hem med saker man inte ens planerat att köpa, såna är vi. Köpte iaf en hylla från Ikea som vi egentligen bara åkte dit för sen kom det andra med också =)..en ny matta till Agnes rum, ny tvättkorg, mer matlådor, kulbana till Agnes & sen var det inget mer..tror jag ?!

Wille frågade iaf efter det om jag ville åka nånstans men jag sa nej, eftersom jag inte kom på något speciellt ställe. Då föreslog han Rusta, så vi svängde in där & det var en jäkla tur det. Har länge tittat på en ryamatta där som kostar 500 nu reade dom ut den för 200, vilken lycka !! den följde med oss hem =) likaså ett sköljmedel som jag Alltid har tyckt om men som har försvunnit från stormarknaderna, comfort easy iron, den luktar så jäkla gott ! sen köpte vi även 2 st dvd filmer till skruttan =)

Just nu ligger Agnes & sover middag..jag väntar på att min kusin ska komma förbi & då blir det en sväng förbi in & finn, en krims krams affär, såna är grymt farliga för mig..jag hittar alltid massor av saker som jag vill ha där =)

Har haft jävligt ont i magen hela morgonen. Det är tant röd som är på väg men så här ont har jag aldrig haft förut, dessutom har den värken blivit Väldigt mkt värre efter det att jag fick barn. Det kändes för tusan som värkar som kom & gick. Kunde knappt ens sitta i bilen. Jag hoppas jag mår bättre imorgon iaf när jag ska jobba på sjukhuset så jag inte står där dubbelvikt av smärta, så jäkla typiskt !

Här kommer lite bilder på det som handlades idag:


Ryamattan =)


Agnes nya matta (ångrar att vi inte köpte 1 till)


Filmer till korven


Agnes kulbana


& mitt älskade efterlängtade sköljmedel =) (jag är ett lukta gott freak)

Hörs kanske senare, så får vi se om jag kommer hem med något mer kul =)

God morgon !

Vaknade tidigt idag också, halv 7 redan. Men som vanligt inte utav mig själv utan av en hårig liten sak ! la mig tidigare än Wille & Agnes igår eftersom jag var helt slut. Vaknade av att dom kom in vid halv tolv tiden & la sig, vart sent eftersom Agnes sov en bra bit in på kvällen. Idag ska vi åka till Ikea en sväng & handla hyllor till vardagsrummet som Wille vill ha, sen tänkte jag gå ut med Agnes & senare ska Wille & Agnes åka iväg till hans föräldrar medans jag stannar hemma & ska passa på att "plugga" till imorgon. Fick ju en massa papper från sjukhuset sist jag var där & sen antecknade jag en massa men jag har fortfarande inte fått arslet ur vagnen & läst allt än, vilket kan behövas inför imorgon så jag inte står där som ett frågetecken. Bättre sent än aldrig kör jag med just nu =)

Åh, jäkligt irriterande att inte få sova länge, speciellt nu när man ska jobba nästa vecka också & verkligen behöver vara utvilad & Agnes är inte den som brukar vakna vid 7 tiden direkt *suck*. Ska ju upp halv 6 imorgon bitti, usch !! jobbar tisdag & onsdag också & på torsdag ska jag på möte, sen vet jag inte så mkt mer om denna vecka.

Måste också tillägga att jag är jävla less på alla dessa skvallerkärringar som har ett behov av att berätta Allt, har ni inget liv människor ?! man börjar ju faktiskt undra, men jag kan inte inte säga annat än att jag tycker att ni är så himla tragiska människor. Skvallrar & snackar ni skit om andra för att framstå som så mycket bättre själva ?
Nej, usch för såna människor. Vilken tur att jag inte talar om Allt för alla, jag har verkligen lärt mig vilka jag kan vara mer öppen mot & mindre öppen mot ! man kan ju tyvärr inte lita på alla.


Här kommer lite bilder som jag tog nyss:


Dålig bild tyvärr


& eftersom det idag är 1:a Mars är det dags att ändra månad i almanackan & så här såg Februaribilden ut. Tagen i början av förra året då Agnes nästan precis hade lärt sig gå ordentligt


& så har vi redan kommit fram till Mars månad. Min lilla coola tjej på bilden =)


& så här ser lilla damen ut just nu =)

Ha en trevlig förmiddag !






RSS 2.0