I am avliding här snart va..

just precis, jag är verkligen ingen "älskar värme" människa som kan njuta när det är så här varmt. Jag vill bara slänga mig i sjön & ligga där hela dagen, det skulle sitta fint !!

Dags att lägga en trött Agnes här hemma snart är det tänkt. Imorgon ska jag uppdatera er med lite nya bilder OCH köpa en fläkt som jag glömde idag, som vanligt med andra ord!

Trevlig kväll !

Snart så..

är det dags att hämta min prinsessa :) usch vad jag avskyr att lämna henne, hon är i en sån där riktig mammaperiod just nu & blir jätte ledsen när man går iväg, det gör så ont i mammahjärtat när man bara går iväg. Jag väljer ju att lämna henne där så hon får leka lite med sina kompisar inför hennes långa ledighet som börjar nästa vecka. Dessutom lär hon nog inte vara så road av att bara vara inne med mig eftersom jag inte har någon större lust att sitta i parken nu är jag mår så här.

Pratade med min kompis idag, hon skickade ett sms om att hon hade blivit förföljd igen natten till idag vid ett tiden när hon klev av bussen. Vi bor i samma område men en bit ifrån varandra. Ända sen jag flyttade hit har jag hört- håll dig borta från pizzerian sent på kvällarna eller- där vi affären är det inte heller bra att gå ensam sent. När hon skulle passera bakom affären så hoppade det fram en man ur buskarna & sa hej ! hon blev livrädd, vilket jag också skulle bli.

Vem fan sitter & lurar i buskarna klockan 01 på natten liksom, jo en jävla snuskgubbe som förmodligen är ute efter att skrämma tjejer & kanske till & med ge dom men för livet genom att våldta ! tack gorde gud så kom hennes granne ut ur porten med sin hund precis när hon var framme & då avvek den här mannen från platsen. Som hon själv sa, hon måste ha en ängel som vakar över henne eftersom det faktiskt har hänt förut & att det även då var grannarna som kom till hennes räddning & även denna gång avvek aset från platsen.
Man kan ju inte sluta fundera på vad som hade hänt om ingen hade kommit, man tror ju det värsta.

Jag blir bara så jävla förbannad att man inte ens ska kunna komma hem vilken tid man vill på dygnet & gå ute i sitt område, hem till sin lägenhet utan att känna sig trygg, fy fan säger jag bara !

Jag känner mig inte ens trygg när jag ska jobba helg & gå hemifrån vid 6 på morgonen & därför har jag valt att sova borta dom dagarna & det är ju så sjukt tragiskt. Tack & lov så ska det öppna en polisstation här i området & det kanske säger allt, att det är ett område som inte är bra & att det därför behöver vara poliser här som håller ordning.

Man undrar ju vad man egentligen ska göra för att kunna känna sig trygg, börja på karate & ge fanskapet en rejäl chock om man skulle bli överfallen genom att ge honom en omgång han sent kommer att glömma, försöka skaffa vapenlicens & gå beväpnad med pistol om man skulle råka befinna sig ute allt för sent & trycka upp ett vapen i ansiktet på honom, pepparspray, överfallslarm, you name it ! men ska det verkligen behöva gå så långt att man måste känna så här ?!

Ibland undrar jag varför Sverige har så otroligt låga fängesestraff när det finns människor där ute som förstör andras liv, kan man inte till & med införa dödsstraff ?! & fixa bättre psykvård, eftersom dom här mäniskorna har allt för många skruvar lösa däruppe! 

Seriöst, det är inte bara våldtäkter jag pratar om, galna mördare, vidriga pedofiler m.m m.m..USCH ! jag tycker att när det kommer till såna saker så är det här landet ett otroligt mesigt land. Du kan knappt ens försvara dig om du skulle bli överfallen. Skulle jag ha kniv på mig & sticka ner någon som överfaller mig så åker ju JAG dit på det, helt sjukt.

Sånt här gör att jag bara längtar till den dagen då jag är polis & får sätta dit såna som dom & förövrigt så funderar jag mer & mer på att börja på nånting som gör att jag kan försvara mig & då menar jag riktigt ordentligt.

Puckat, eller ?!

kan inte direkt säga att min kära förkylning är bättre..nej, snarare ännu värre! jag är nog rätt puckad ibland för igår satte jag mig i solen på balkongen eftersom jag är sjukt desperat att bli brun nu, vill inte se ut som en jäkla vit skolkrita hela sommaren, speciellt inte nu när solen skiner ! jag vet att det är väldigt dumt att sätta sig i solen när man har en förkylning men är man desperat så är man, så nu är det självklart värre.

Gick iväg & lämnade Agnes hos dagmamman imorse, pust suck & stön vad jobbiga backarna hem var helt plötsligt. Sen dess har jag inte gjort ett smack, bara legat på soffan & degat & jag inser nu att jag måste diska, hoppa in i duschen, hämta Agnes & sedan åka iväg & storhandla. Hoppas att jag slipper stöta på någon från jobbet bara så dom inte tror att jag skolkar, jag behöver ju faktiskt också ha mat här hemma :)

Nej, nu är det dags att sätta igång, annars lär jag ju fastna i min soffa resten av dagen..typ

Förkylningen har tagit ett stadigt tag om mig

Har tyvärr åkt på en riktig skiförkylning nu & är hemma från jobbet, så jävla sketet !! som tur är kunde jag iaf jobba hela helgen som planerat & hade som vanligt jätte trevligt :)

I lördags när jag kom hem efter jobbet hade jag sjukt ont i huvudet, så ont att jag började må illa så jag tog en tablett, gick & la mig & sen somnade jag..Då började jag känna att det var nånting på gång i kroppen men jag visste inte om det skulle bryta ut så jag gick till jobbet igår som vanligt & kände mig fortfarande konstig i huvudet. Så igår när jag kom hem bröt förkylning ut, pang bom. Fick ringa till jobbet igår & säga att jag blir hemma. Nu vill jag bara bli frisk & komma tillbaka till jobbet som jag redan längtar tillbaka till !!

Nu väntar flera dagars vila så jag kan bli mig själv igen & inte en soffpotatis som jag känner mig som just nu

För övrigt så hade jag skrivit lite fel i inlägget innan det här. När jag var på väg till jobbet & jag skrev: här har ni en som har varit vaken. Haha, hur sjukt lät inte det, som om jag låg & sov medans jag skrev inlägget. Jag skulle skriva att jag hade varit vaken sen kl 5 !! så kan det gå när man är snurrig i bollen ibland =/

Ha en bra dag allihopa !




Godmorgon!

Är det någon som är vaken i detta avlånga land, eller ligger ni o sover sött fortfarande? Här har ni en som har varit vaken o är på väg till jobbet. Sitter o väntar på bussen just nu..hoppas att ni alla får en fin dag! Kram på er

pappa !

idag fyller min pappa år så ett stort grattis till honom ! ska åka dit snart & fira honom, äta tårta & andra onyttiga saker ;)
Agnes är snorig min lilla korv, jag hoppas att jag klarar mig ifrån det själv eftersom jag inte får jobba när jag är förkyld !

Har dammsugit & skurat här hemma, så skönt när man precis har gjort det..rent & fint :)
Imorgon är det dags att "knega" igen, ska bli kul att jobba men samtidigt jobbigt med tanke på hur mycket jag ska jobba nu =/

Ha e fin dag !


Vår dag..

Från det negativa till det positiva. Idag har jag & Agnes spenderat vår dag i parken (inte hela dagen!) Sara kom förbi & agerade barnvakt en stund & vi satt & snackade om allt mellan himmel & jord. Snart tänkte jag lägga Agnes eftersom hon inte har sovit middag & sen ska jag sätta mig en stund på balkongen & bara tänka, precis det som jag är så bra på. Tänka på vad jag faktiskt egentligen vill göra med mitt liv, hur jag helt enkelt vill ha det & samtidigt njuta av tystnaden & lugnet. Imorgon är en ny dag, då fyller pappa år så jag & Agnes ska åka över dit en stund. Dock ej ett långvarigt besök eftersom jag ska upp tidigt på lördag för att jobba.

Agnes står & diskar just nu. Det är ju nånting med barn & vatten. Agnes älskar att stå vid diskbänken & "diska" glas & sina egna saker från sin servis i plast, hon kan stå där jätte länge utan att tröttna, ställa sakerna i diskstället för att sedan diska dom om & om igen :)

Eftersom jag inte sitter vid min egen dator just nu så kommer ett kort på Agnes som togs förra sommaren, just för att få med en bild i inlägget :)




Bilden är tagen förra sommaren


Agnes 1 år i sin klänning från gammelmormor

Ha en fin kväll & ta hand om er !

Riktiga vänner..

växer inte på träd & nu inser man verkligen vilka som är riktiga, vilka som bryr sig & alltid finns där !
Jag har varit naiv, riktigt naiv. Jag har trott att en människa har varit en riktig vän, till & med en bästa vän. Men sanning är ju den nu när jag tänker efter att den här personen faktiskt aldrig hör av sig egentligen. Bara om jag har ringt, om ens då !
Jag var snäll & fixade ett nr till en person som den här människan var intresserad av. Det gick bra att ringa & "be" om råd, sen tog det slut, helt dött. DÅ går det bra att ringa, men när jag har velat prata & mått så himla dåligt då har det inte passat. Tacken jag fick för det här var att han, för det är just en han hör av sig till min tjejkompis ist trots att vi faktiskt har känt varandra i hur många år som helst !
Jag är bara grymt besviken på att det finns såna människor som inte ens kan ta sig tid att höra av sig & åtminstonde höra hur man mår, vad som händer osv.
Kan man "offra" sig & ringa till en människa som man knappt känner så man kan väl för tusan ringa en som har funnits där i flera år, eller ?

Jag känner faktiskt så med flera i min närhet, att det oftast är jag som är den som ska höra av mig, jag ringer eller skickar sms. Inget svar, ingen ringer upp. Jag lessnar & skiter ärligt talat i att höra av mig mer.
I min värld är det inte bara en person som ska hålla kontakten vid liv.. jag hör av mig, trots att jag ibland kan jobba över 7 dagar i rad utan 1 ledig dag, trots att jag är astrött så ringer jag bara för att kolla läget.
Vad händer den dagen då dom kanske sitter där ensamma ?! ta vara på dom fina vänner som ni har, det finns alldeles för få utav dom !

Nej, tacka vet jag mina trogna, riktiga vänner !!

Soligt värre & mycket jobb !

Häärligt att sommaren äntligen är här, ska passa på att sola idag så jag slipper bli mobbad på jobbet igen för skolkritan :)
Kollade mitt schema nu, gick verkligen igenom det & skrev upp hur jag jobbar på båda jobben under sommaren & det var mer än vad jag trodde! vissa dagar jobbar jag nästan 2 veckor i rad med 1 dags ledighet, shit. Men, men jag får ju skylla mig själv eftersom jag faktiskt tog på mig lite extra pass. Dessutom har jag ju semester igen i slutet av juli & 2 veckor framåt & då är det tänkt att vi ska åka över till Åland, ska bli jäkligt skönt att få komma bort lite, speciellt ut på landet där Agnes kan springa runt barfota på tomten i gräset, bada i barnpoolen & bara njuta & bara vara :)

Åhh, satt & kikade på lite gamla kort på Agnes när hon var en liten skrutta & visst blir man så sugen igen på en liten knodd :) men det får fortfarande vänta i min värld, men dom är ju så sjukt mysiga när dom är så där mini & så luktar dom ju bebis också..vilken tur att min syrra har en liten plutt som man får snusa på ibland :)

Här kommer lite äldre bilder på Agnes:






Agnes första semester, på väg till Åland sommaren 2007 (i hytten)


Glad fining


Glader gungar :)




Inte fullt så road kanske ?!









Från liten till stor..nu springer jag redan ifrån mamma :)


& gungar på den stora gungan :)

Ha en trevlig dag allihopa !

Jobb & lite ledighet

Jobbade idag & det var lika roligt som vanligt en massa skratt & en hel del barnsligheter men såna är vi, iaf ibland=)
Fint väder har vi idag också & det är ju alltid ett +..ett - är dock att jag fick min jäkla lingonvecka idag & fy fan vilken jävla värk. Det kändes nästan som värkar, som om ryggen skulle gå av på mitten, hemskt !Har iaf tagit alvedon nu & smärtan är borta för stunden.

Är hos Wille nu, har ätit middag här, tacos blev det *gott*..Tänkte snart gå ut en sväng med Agnes i parken. Ville det tidigare men eftersom jag har haft så ont så har jag inte orkat & jag blir så knäpp även fast Wille vill göra saker med henne själv så känns det hela tiden som om jag missar nånting, löjligt jag vet..

Anyway, ska nog krypa ner i sängen tidigt ikväll, är sjukt trött =/

Kan ett dåligt förhållande bli ett bra förhållande ?

det är dagens fråga..Tror ni att ett förhållande som har varit väldigt dåligt går att rädda trots att man faktiskt har separerat ? & vad gör man egentligen när hela ens familj & några av ens vänner inte tycker om den personen längre ?

Jag skulle vilja ge Willes & mitt förhållande en ny chans men jag vet inte om det kommer att gå. Många tycker ju inte om honom alls längre & både han & jag har svårt att lita på varandra. MEN jag har även vänner som har levt i dåliga förhållanden, separerat & sedan blivit tillsammans igen! ibland kanske det bara är vad som behövs, att man behöver komma bort från varandra. Men jag är rädd för att ge oss en ny chans & sedan må så dåligt igen & gå igenom allt igen, separation, skaffa egen lägenhet, bygga upp ett nytt liv..så vad gör man egentligen ?

Sol eller regn ?

Måste bara säga att det är väldigt skumt väder just nu. Imorse när vi vaknade så var det strålande sol, sen från ingenstans började det ösa ner med regn..såg till & med att dom i huset mitt emot vart förvånade, haha ! igår sa jag & Wille att vi skulle spendera dagen i lekparken med Agnes, leka, äta glass & bara njuta av vädret ! vi får väl se hur det blir med den saken, men nu verkar det vara bättre väder igen

För övrigt så sov jag & Agnes till halv 10 idag så jag vaknade på strålande humör. Har städat här, dammsugit & torkat av golven, nu är jag astrött *suck*..Tror seriöst att det är ngt fel på mina värden & jag måste kolla upp det snarast men jag är så jävla seg utav mig..Ta t.ex det där med körkortet, det har tagit mig månader att skicka in ett muppigt litet papper som gör att jag får börja övningsköra, månader att gå ner till trafikskolan & göra det där syntestet. Jag fick ju hem papper angående det för länge sen, beställde hem ett i början av året eller till & med förra året & det har bara legat där i min låda & väntat på mig men jag har bara tänkt att jag tar det sen, så typiskt mig !

Åh, jag är så trött att jag blir på dåligt humör & Agnes är jäkligt jobbig just nu..Mammig, klängig, gnällig, tjatig..jag orkar verkligen inte det just nu =(

Suck, suck, suck..dags att gå ut snart ist !

Hoppas att ni får en trevlig dag !

Fredag

& jag är tydligen inte lika morgonpigg längre. Har blivit bortskämd under semestern med att få sova länge på morgonen eftersom agnes inte är ett dugg morgonpigg! Sitter & läser lite tidningar på jobbet just nu & snart är det dags för lunch. Hade inte så stor lust att jobba idag eftersom jag varit ledig så länge & för att det är midsommarafton, en dag jag gärna hade spenderat med Agnes som jag inte har gjort sen hon var 5 månader! Men tyvärr måste jag ju tänka på min ekonomi & få den att gå runt så till nästa år ska jag vara ledig den dagen! Ha en trevlig dag så länge!

God kväll

Kom ju på att jag faktiskt har en mobil som jag kan blogga ifrån imorgon, så lätt blir ni inte av med mig;-) Ligger o vilar i sängen hos mina föräldrar nu o tittar på tv, bredvid mig ligger min ängel o sover:-) Jag hoppas att ni alla får en riktigt trevlig kväll!

Sjukt trött

är jag idag. En sån dag då man bara vill ligga i sängen hela dagen men samtidigt blir jag arg på mig själv eftersom klockan snart är 11 & jag inte har kommit nånstans. Jag vill hitta på något med Agnes men vet inte vad, blir nog en tripp till parken, det är ju alltid något även fast jag mer känner för att åka bort nånstans!

Åker hem till mina föräldrar med henne idag & sover över där eftersom jag ska jobba imorgon & min mamma ska passa henne under tiden ..

Ha en trevlig dag & glad midsommar säger jag i förskott eftersom det förmodligen inte blir något bloggande imorgon, iaf inte under dagen !

4h- igen =)

Idag har vi ju haft fint väder här i Sthlm igen  tack & lov, så man får passa på att njuta så länge det varar ! jag, wille & agnes har varit vid 4h-gården idag, ätit lunch, kollat på djuren & ätit glass, en mysig dag med andra ord !!

Nu är jag faktiskt väldigt stolt över mig själv eftersom jag äntligen fick "arslet ur vagnen" & tog mig ner till traikskolan där jag ska börja övningsköra, gjorde syntest & fick papper som jag ska skicka in till länsstyrelsen. Har skrivit in mig där nu & fått en kod så jag kan logga in på nätet & boka in tider som passar mig att köra sen, när jag så klart har fått mitt övningskörningstillstånd !
Jag ska tydligen räkna med att det tar 2 månader ! hallelulja *not*.

Längtar tills jag får börja köra, ska bli så skönt & det känns verkligen super att jag har fixat det där nu & att vägen till körkortet snart börjar på riktigt =) till nästa sommar har jag mitt körkort, senast !

Ha en mysig kväll, kram på er !!

Skansen & lek med Emelie & hennes son

Igår morse slängde jag iväg ett sms till min kompis Emelie eftersom jag & Agnes inte hade något speciellt planerat & jag kände att jag ville åka iväg nånstans med henne så vi åkte dit & var där hela dagen ! hade det trevligt där =)

Idag åkte jag, wille & agnes till skansen, superkul ! Agnes älskade att titta på alla djuren & sa till & med till älgarna att hon älskade dom *tss*. Hon är inne i en sån period just nu, hon säger varje dag, flera gånger att hon älskar mig & samma sak till wille & även till katterna..vilken sötunge!
För en gångs skull så tog jag med mig digitalkameran men självklart hann jag bara ta 2 st bilder sen dog skiten, jävla otur !! vi hade som sagt iaf en rolig dag där, var där hela dagen, Agnes åkte bilarna & då började hon grina..inte poppis alls ! sen käkade vi mat där, kollade på djuren, åkte tåg =) måste åka dit igen & sen till junibacken !
Måste komma iväg till mumindalen också, har hört att det ska vara bra där & jag ska försöka klämma in det nästa gång jag har semester !

Ha en trevlig kväll allihopa !

Förhållanden..

Ligger & funderar just nu, på förhållanden. Jag har svikit, jag har sårat, jag har bedragit. Jag har blivit sviken, jag har blivit sårad, jag har blivit bedragen! Jag har trott & hoppats på att allting ska bli bra, men ibland går saker & ting inte att rädda. Jag är rädd, rädd för att ge mig in i nya förhållanden, rädd för att skaffa barn igen med den jag älskar & vill dela resten av mitt liv med för att det sedan inte funkar & man går skilda vägar. Jag är rädd för hur jag isf kommer att känna den dagen jag ser den människan gå hand i hand med en ny tjej. Den människan jag hade planerat att dela resten av mitt liv med! Jag har verkligen blivit anti förhållande & det känns som om jag faktiskt inte kommer att kunna inleda något med någon igen. Jag vill bara tala om att faktiskt även jag har varit en idiot, att ingen är perfekt. Men vad jag kommer att ta med mig i mitt hjärta är att Aldrig svika någon igen, det gör sjukt ont, att din värld rasar samman & att ditt/dina barn inte får växa upp i en kärnfamilj!

40 timmar

så länge var jag uppe innan jag somnade, fan vad skönt det var att sova, vaknade 10 imorse ! såg att Jani hade messar mig då, han trodde tydligen att jag alltid var uppe tidigt men där hade han fel =)

Fan vad helgen var rolig, så jävla kul. Längtar tills vi kan göra om det !

Förresten, glömde säga att vi inte alls var hemma hela kvällen ! Maria min kompis var ju desperat att få hit fler folk, ringde runt men det var inte många som kunde komma, förutom snälla Nattta & hennes kille men hon ville ju ha hit fler ! så vi ringde Lasse & hörde efter om han först ville komma hit men det orkade han inte vilket jag förstår eftersom han hade jobbat under dagen.
Det slutade iaf med att vi klockan halv 1 på natten blev hämtade av en taxi & var på väg till sumpan. Tjatade på Natta & hennes kille att dom skulle med också men tyvärr så ville dom inte. 
Jag & Maria var på g. Hade iaf en väldigt trevlig taxiresa, han som körde var jätte trevlig & Maria som är översocial började prata med honom & så var det hela vägen =)

Väl framme & 720 kr fattigare mötte Lasse & Mange upp oss & vi satt & snackade & Mange spöade mig i biljard (i onyktert tillstånd), fy på dig ! när jag väl började bli nykter så började det gå bättre för mig & då försökte han hälla i mig mer men det gick jag inte på direkt =)Som sagt, underbar helg ! dessutom så städade jag & Maria en snuskigt svinig ungkarlslya, det var uppskattat !!

Här kommer lite bilder som togs under helgen:


En glad Marre & Lasse


Finner inga ord är det gäller mig själv, tvärrr


Mhm, mhm, mhm..säger du det ?!




Mangish


Va, vi förstår inte ?


Glader =)eller ska jag säga svikaren ?
nästa gång är det min tur att slå dig din lilla jäkel !


Lasse =)

Måste bara avsluta med att säga att jag verkligen älskar mina underbara vänner, vad skulle jag göra utan er !

Nu ska jag mysa med min underbara prinsessa som är hemma =)

Ha det så jättebra !


Nä nu jäklar..

är det dags att väcka Maria snart, är grymt sugen på vår "dagen efter" pizza =)

Ingen sömn..

På 27 timmar nu! Gick upp vid 7 igår morse o har varit vaken sen dess. Har haft en undebara kväll med Maria, Natta o hennes kille kom över också & ska jag vara ärlig så blev jag faktiskt jäkligt dragen, dom skrattade åt mig för att jag sa så skumma saker, vilket jag även gör när jag är nykter men det här var väl 10 ggr värre! Rökte även som Fan igår. Har inte rökt på över 6 år nu så det var riktigt onödigt! Men så fort alkoholen försvann ur kroppen så blev jag "anti cigg" igen! Har duschat o plockat undan här nu o just nu ligger jag o tittar på film o i soffan ligger även en snarkande liten gris, Maria:-) Det känns som om klockan är 2 nu lr ngt o inte bara 10! Får se hur länge jag orkar hålla mig vaken:-) Ha en trevlig dag!

Tvättstuga + barnfri helg !

Sitter & väntar på att mitt tvättpass ska börja, har en jäkla massa tvätt som behövs tvättas upp ! jag känner mig verkligen handikappad utan tvättmaskin om man får säga så. Nu måste jag hela tiden anpassa mig efter den där värdelösa tvättstugan där man ändå bara får tvätta max 5 pass/mån. Tänk vad skönt det var när man hade en maskin hemma & kunde tvätta när man ville, lyxigt !

Idag kommer Maria hit, ska bli jättekul. Första gången utan våra barn & nu kan vi vara Sussi & Maria & inte mamma Sussi & Maria. Vi har faktiskt sjukt kul ihop & jag är superglad att jag tog mig i kragen & gick iväg till den där mammagruppen när Agnes var liten, annars hade vi inte umgåtts idag. Vi kan snacka om allt mellan himmel & jord tillsammans, precis så som det ska vara !

Imorgon ska jag dega i soffan & bara vila, det behövs verkligen =) & på söndag kommer mina föräldrar hit, min syrra + hennes pojkvän =) Så ser min helg ut..

Vad ska ni hitta på ?

Kram på er !

Virus på g?

Ligger i sängen just nu o kollar på tv. Dagen idag har varit superbra! Min kusin kom hit på besök, vi va ute i parken med Agnes o sen busade hon upp min lilla tjej som vanligt genom att jaga henne fram o tillbaka i lägenheten:-) Känner mig allmänt sjuk just nu..hängig, skakig i benen o febrig:-(jag hoppas att jag inte åker på något onödigt virus nu bara! Förövrigt glömde smarta jag kameran när vi var ute, fy på mig! Borde ha en kamera som alltid ligger under vagnen! God natt på er, ni är värdefulla, remember that!

Uppdatering

I tisdags var vi ju hos Willes syrra & hälsade på vilket var trevligt ! Agnes & hennes kusin som är 1 år äldre än henne lekte & hade kul. Va inne på Hedlandet & kollade & vi hittade lite kläder där till Agnes, bl.a en ny sommarjacka för bara 139 kr !
Igår var vi iväg & köpte en till vagn till Agnes också, en paraplyvagn som hon ska ut & "premiär"åka idag =), monterade ihop den igår & hon gillar den jätte mycket, ett + är ju också att det är fullt liggläge i den vilket det inte är i hennes andra vagn.

Tänkte köpa en rutchkana till henne men jag struntade i det eftersom jag känner att jag inte är världens rikaste just nu & dom billigaste var värdelösa tycker jag!

Idag kommer min kära kusin på besök & imorgon kommer en från mammagruppen hit & sover över här, vi är barnfria tillsammans för första gången så vi ska ha det trevligt

Här kommer lite bilder



Agnes hos kusin vitamin


Sötnöt !


Parfym från Hedlandet =)


Från Hedlandet =)


Kjol till Agnes, också den från Hedlandet


Jeans till Ange






Nya jackan


2 långa linnen till mig, från halens


Cardigan från h&m


Cardigan från halens


Jeans från halens


Capribyxor från halens


Topp från halens


Pyjamas till ange från h&m


& så här ser Agnes ut idag !

Ha en trevlig dag !


Nu är vi..

på väg till Willes syster, men innan vi åker hem till henne ska vi åka förbi hedlandet & göra av med lite pengar:-)sen är det nog dags att stanna o äta nånstans för jag börjar bli hungrig igen! Ha en trevlig dag allihopa, kram!

Varför sviker alltid mina mobiler mig ?

Jag förstår inte hur jag lyckas, jag köper alltid fel mobiler. Det började med min fina, rosa lilla nokia som jag hade när jag väntade Agnes, jag förstår att den gav upp. Eller snarare tog livet av sig själv, blev ihjäl dregglad. Jag lät Agnes ha den mycket när hon var liten eftersom hon var jätte intresserad av den, hon fick ju smaka på den, dreggla ner den & ja, en dag slutade den fungera helt, mitt eget fel !! Åkte ner i Agnes leksakslåda

Mobil nr 2, samsung & den älskade jag ! men efter ett tag började den leva sitt eget liv, skicka iväg toma sms till mäniskor så dom började tro att jag var störd. Det tackar jag för, men jag förklarade sedan att det inte var jag, utan mobilen själv som bestämde vem den skulle terra med sms. Även den åkte ner i Agnes leksakslåda

Mobil nr 3, min nuvarande sony ericsson. Denna gång kan jag inte skylla på nånting. Agnes har inte misshandlat den, slemmat ner den eller hoppat på den. Nu lever även den sitt eget liv, den stänger av sig själv titt som tätt, startar om..söker, sim-inaktivt gång på gång, varje dag ! varför jag, det måste vila någon slags förbannelse över mig & mina telefoner ?! snart åker även denna lilla telefon ner i leksakslådan eller varför inte bara slänga ner skiten från balkongen ?! får fundera vad den här telefonens öde ska bli !


Den lilla svikaren


Wille försöker leka lustigkurre


Kladdgrisen 2007


På promenix med syrrans vovve, 2008

                                                  

Agnes 2008


Nu säger jag tack & hej för mig så länge !  
                                                 



Första lediga dagen =)

Imorse skulle egentligen Wille & Agnes ha hämtat mig från jobbet men tyvärr så blev det inte så. Han ringde & talade om att ena däcket på bilen var helt utan luft, biljävel ! det är andra gånge som det händer nu. Hoppade iaf på bussen & som tur för (iaf för min egen del =) så var den sen, annars hade jag fått vänta en halvtimme =/

Åkte direkt hem till Wille & passade Agnes medans han gick ut & böt till ett reservdäck som hade jäkligt lite luft i däcket, sicken pulka, haha ! nu har han iaf lämnat in bilen & dom ska byta ut båda framdäcken! var nästan rädd för att den planerade dagen imorgon inte skulle bli av men nu blir den det, tack & lov =)

Ibland slår en tanke mig vad gäller Agnes. Jag vet att hon är min, men det känns så konstigt, som ett lyckorus. Tänk att jag har burit runt henne i min mage, klämt ut henne, det är verkligen stort att vara mamma. Hon är verkligen en lite "mini me" min lilla ängel =)

Just nu är jag sjukt trött, det börjar kännas att jag har jobbat mycket..det blir nog så att jag kommer somna väldigt tidigt ikväll eftersom vi ska iväg imorgon vill jag vara utvilad =)

Tack för alla fina kommentarer alla söta !

Ha en trevlig dag !


snart middagstime =)

Det känns snart som om jag bara äter hela tiden eftersom jag försöker uppdatera ofta nu & har skrivit en del gånger om att jag faktiskt ska äta rätt snart, haha ! jag lovar, jag sitter inte bänkad framför matbordet dygnet runt =)
Vägde mig idag & jag har gått upp 2 kg, Äntligen ! nu landade vågen på 51 kg & jag vill gå upp 4 till ! tänk, sen jag fick Agnes har jag rasat i vikt & gått ner sammanlagt 34 kg, herregud vad mycket, har egentligen inte ens tänkt på det själv !

Som mest har jag vägt 67 kg & det var långt innan jag blev gravid med Agnes. Trodde jag skulle må bättre av att vara smal, men inte så här smal som jag är nu ! nix, nån måtta får det va =)

Åh, dags att börja med middagen snart, tacos *MUMS*..Agnes börjar bli grinig nu av trötthet så det kanske är dags att sätta igång nu så hon får sova sen =)

Imorgon lovar jag att uppdatera med bilder om jag inte är allt för slut när vi kommer hem !


Nu har jag..

Gjort mitt för denna dag, dags att krypa ner i sängen. Ska jobba en stund på morgonen imorgon innan det är dags att gå hem! Kommer sakna jobbet enormt mycket men det ska samtidigt bli skönt att få mer tid tillsammans med Agnes:-) och dessutom har jag sagt att dom kan ringa mig om det skulle krisa med personal trots att jag har semester. Jag är allt bra snäll, hihi;-) God natt Sthlm, god natt Sverige:-)

Kära bloggläsare

Sitter på jobbet nu igen o tittar på tv just nu:-) snart är det dags för middag o sen blir det väl att sitta o snacka o titta på tv resten av kvällen! Kan inte sluta tänka på hur lyckligt lottad jag är över att få ha dom jobb som jag har. Jobb som jag trivs att gå till, som jag faktiskt längtar tillbaka till när jag är ledig. Att få kunna vara sig själv, ha kul, skratta o skämta med varandra det värmer verkligen i hjärtat! Trots att jag vissa dagar känner att jag bara inte orkar så har jag alltid lika kul när jag väl jobbar. Varje dag är unik, att man kan få någon att må bra, trots situationen det är så himla härligt! För några år sedan så tänkte jag att assistentyrket va till för människor som inte hade någon utbildning o jag va nästan rädd för att jag skulle sitta fast med ett sånt jobb, nästan lite som en looser i mina ögon, det gav mig ångest bara att tänka på det. Gud vad jag hade fel, jag älskar mina jobb o skulle inte vilja byta ut dom mot nånting annat! Jag har hittat mina drömjobb o här stannar jag!

3 timmar kvar:-)

Sitter på jobbet o käkar middag just nu o räknar samtidigt ner timmarna tills man får gå hem. 3 timmar kvar, sen ska jag hem o mysa i min just nu otroligt sköna säng! Wille hämtar mig så jag kommer hem snabbare, det uppskattas mycket kan jag lova! Umgås rätt mycket nu med han o det funkar faktiskt jättebra, och Agnes tycker säkert också att det är skönt att vara med både mamma o pappa samtidigt! Börjar nästan få "damp" nu när jag tänker på att jag faktiskt ska vara hemma så länge o inte jobba. Jag har verkligen kommit in i att jobba mycket nu o så ska jag vara ledig så länge, arbetsnarkoman? Tänkte åka förbi Willes syrra nästa vecka med han o Agnes så hon får leka lite med sin kusin:-)har även funderat på att åka till junibacken med henne, ett mysigt ställe! Nej, nu e middagsrasten slut, dags att jobba!


jobb hela tiden men snart en efterlängtad semester =)

Bloggar från jobbet just nu, har jobbat sen i måndags & jag går av mitt sista pass på måndag morgon den 8:e !
har tagit på mig extra pass hela helgen. Idag jobbar jag till 3 på det ena stället för att direkt efteråt åka iväg till nästa  jobba till 21 & imorgon jobbar jag dubbla pass, börjar 2 & slutar kl 8 dagen efter !

Annars har det inte hänt så mkt mer i våra liv, jag jobbar, Agnes e hos dagmamman. Nästa vecka börjar min underbart sköna semester & det ska bli himla skönt kan jag lova =) ska passa på att hitta på en massa roliga saker med Agnes & Wille ska också haka på, vi ska hitta på saker med henne tillsammans

Uppdaterar kanske senare =)

RSS 2.0